ρε αννους δηλαδη κ εγω που τον εχω 12 cm τι θα κανω δηλαδη μονο χειρογλυκανο κανενας δεν θα με αγαπησει γι αυτο που ειμαι για τον εσωτερικο μου κοσμο :'( :'( :'(
ρε αννους δηλαδη κ εγω που τον εχω 12 cm τι θα κανω δηλαδη μονο χειρογλυκανο κανενας δεν θα με αγαπησει γι αυτο που ειμαι για τον εσωτερικο μου κοσμο :'( :'( :'(
1ον γράφε απο δω και πέρα με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum και 2ον ρίξε και μια ματιά εδώ για να πάρεις μια πιο επίσημη απάντηση στις απορίες που σε καταβάλλουν.
τι να κανουμε????
λοιπον προς το παιδι με το προβλημα,η κλειτοριδα ειναι εξω εξω μεγαλε,οποτε και μουνιλας να εισαι θα την ικανοποιησεις την κοπελια...αν σου πει τιποτα φερτη απο δω και θα της δειξω τι σημαινει κεραια του οτε που ειναι κι επικαιρο
1ον γράφε απο δω και πέρα με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum και 2ον ρίξε και μια ματιά http://el.wikipedia.org/wiki/Πέος για να πάρεις μια πιο επίσημη απάντηση στις απορίες που σε καταβάλλουν.