life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
... kai ξαφνικά , μπουκάρει η Ανθή στο μπαρ και λέει του Νάσου :
- Νάσο , πάρε μου πιά πίπα ! ! !
Τουs βαζειs ιδεεs
... kai ξαφνικά , μπουκάρει η Ανθή στο μπαρ και λέει του Νάσου :
- Νάσο , πάρε μου πιά πίπα ! ! !
εχω ακουσει οτι αυτο το παθαινουν γκομενες που παιρνουν στεροιδη
Τουs βαζειs ιδεεs
ωραιο τυπε μπραβοΝα ακούς και Πέγκυ Ζήνα !
ωραιο τυπε μπραβο
Eγω δεν θα ερθω σε κανενα οργασμο με τον κρινο το χαδι η τον ψιθυρο αν ο αλλος εχει μπαμια για πουλι. σορρυ κιολας που τα λεω πιο απλα τα πραγματα
Ωραια η καυλα ωραια να λιωνεις για τον αλλο ωραια να τον κοιτας και να τρεμεις αλλα ωραια και να το τρως και να το νοιοθεις αλλιως ολα τα αλλα.....ξεφουσκωνουν.............
χαβαλέ κάνω ... ξεκόλλα ...
H παs για γαμο η εχειs να το δειs απ τουs Ολυμπιακουsεμενα παντως δεν με ενδιαφερει το μεγεθος αλλα η ψυχη του αλλου
H παs για γαμο η εχειs να το δειs απ τουs Ολυμπιακουs
η εισαι κυνικος
σιγα μαν ουτε 3μηνο δεν εχουν οι ολυμπιακοι
Α εσυ λεs τουs προσφατουs....Εγω για τουs Ελληνικουs ελεγα
Εγω για τουs Ελληνικουs ελεγα
Ναι βρε κι εγω ομοιωs...Αμα ακουω για ψυχεs κτλ, με πιανει λογοδοιαροιατο ξερα απλα τρολαρω
λυπαμαι που η πραγματικοτητα σου ειναι γεματη κυνισμο :oΣε θυμιζω την πραγματικοτητα
λυπαμαι που η πραγματικοτητα σου ειναι γεματη κυνισμο :o
Ναι βρε κι εγω ομοιωs...Αμα ακουω για ψυχεs κτλ, σε ένα site που πραγματεύεται πουτάνες , μπουρδέλα , τραβέλια με προσόντα και χεσίματα στην θάλασσα με πιανει λογοδοιαροια
Μόνον ο Αχαχούχας μπορεί να είναι το Φωτεινό μονοπάτι στην σκοτεινή ατραπό του μπου ...
Βρε παιδιά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με την κατάλληλη τεχνική κάθε μόριο άνω των 9 εκατοστών είναι σε θέση να ικανοποιήσει μια παρτεναίρ.
Ναι ειμαι για λυπηση.....Ευτυχωs απο τουs δυο μαs, εσυ θα κερδισειs τον Παραδεισο..........Εστω ο εναs επρεπε να παει