life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
![]()
![]()
... kai ξαφνικά , μπουκάρει η Ανθή στο μπαρ και λέει του Νάσου :
- Νάσο , πάρε μου πιά πίπα ! ! !
Τουs βαζειs ιδεεs
![]()
![]()
... kai ξαφνικά , μπουκάρει η Ανθή στο μπαρ και λέει του Νάσου :
- Νάσο , πάρε μου πιά πίπα ! ! !
εχω ακουσει οτι αυτο το παθαινουν γκομενες που παιρνουν στεροιδη
Τουs βαζειs ιδεεs![]()
ωραιο τυπε μπραβοΝα ακούς και Πέγκυ Ζήνα !
ωραιο τυπε μπραβο![]()
Eγω δεν θα ερθω σε κανενα οργασμο με τον κρινο το χαδι η τον ψιθυρο αν ο αλλος εχει μπαμια για πουλι. σορρυ κιολας που τα λεω πιο απλα τα πραγματα
Ωραια η καυλα ωραια να λιωνεις για τον αλλο ωραια να τον κοιτας και να τρεμεις αλλα ωραια και να το τρως και να το νοιοθεις αλλιως ολα τα αλλα.....ξεφουσκωνουν.............
![]()
χαβαλέ κάνω ... ξεκόλλα ...
H παs για γαμο η εχειs να το δειs απ τουs Ολυμπιακουsεμενα παντως δεν με ενδιαφερει το μεγεθος αλλα η ψυχη του αλλου![]()
H παs για γαμο η εχειs να το δειs απ τουs Ολυμπιακουs![]()
![]()
![]()
![]()
η εισαι κυνικος
σιγα μαν ουτε 3μηνο δεν εχουν οι ολυμπιακοι![]()
![]()
![]()
Α εσυ λεs τουs προσφατουs....Εγω για τουs Ελληνικουs ελεγα![]()
Εγω για τουs Ελληνικουs ελεγα![]()
Ναι βρε κι εγω ομοιωs...Αμα ακουω για ψυχεs κτλ, με πιανει λογοδοιαροιατο ξερα απλα τρολαρω![]()
λυπαμαι που η πραγματικοτητα σου ειναι γεματη κυνισμο :oΣε θυμιζω την πραγματικοτητα
λυπαμαι που η πραγματικοτητα σου ειναι γεματη κυνισμο :o
Ναι βρε κι εγω ομοιωs...Αμα ακουω για ψυχεs κτλ, σε ένα site που πραγματεύεται πουτάνες , μπουρδέλα , τραβέλια με προσόντα και χεσίματα στην θάλασσα με πιανει λογοδοιαροια![]()
Μόνον ο Αχαχούχας μπορεί να είναι το Φωτεινό μονοπάτι στην σκοτεινή ατραπό του μπου ...
Βρε παιδιά δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με την κατάλληλη τεχνική κάθε μόριο άνω των 9 εκατοστών είναι σε θέση να ικανοποιήσει μια παρτεναίρ.
Ναι ειμαι για λυπηση.....Ευτυχωs απο τουs δυο μαs, εσυ θα κερδισειs τον Παραδεισο..........Εστω ο εναs επρεπε να παει![]()