Επισκέπτης
διαβαστε την δ παραγραφο..μετα απο 5ετια συν 3 ετη η ανστολη συνολικα 8 χρονια η ποινη σβηνει απο το ποινικο μητρωο
τυπε πολλοι το εχουν γυρισει στην παρανομια
δεν θυμασαι τον τυπο καρατζων που ψαχνοταν για μπουκες
τυπε πολλοι το εχουν γυρισει στην παρανομια
δεν θυμασαι τον τυπο καρατζων που ψαχνοταν για μπουκες και ρωτουσε πληροφοριες για το πως ειναι οι φυλακες :S
τυπε αρχες αυγουστου θα εμφανιστει παλι και θα μας πει για τα γαστρονομικα οργια που ετοιμαζειΤύπε, ο Καρατζόν πιο πολύ ψάχνεται για ΜΑΣΑμπούκες. Πάω στοίχημα ότι ήδη έχει αρχίσει να κανονίζει το τσιμπούσι του 15Αύγουστου μετά τη νηστεία![]()
τυπε δεν ξερεις τον καρατζων?τυπε ουτε ξερω για ποιον μου λες![]()
το λεει καθαρα οτι διαγραφεται απο το ποινικο μητρωο..με την προυποθεση να μην καταδικαστεις ενδιαμεσα για κατι αλλο..ομως ο προτερος εντιμος βιος χανεται γιατι παραμενει η ποινη στον φακελο των διακστηριων η και της ασφαλειας αν εχεις συλληφθει..Άρθρο: 578 Καταστροφή δελτίων ποινικού μητρώου
παραβατικοι τυποι :Sρε τι σας εχει πιασει καλοκαιριατικα? Ολοι με τη βαλιτσα ετοιμη για Κορυδαλλο ειστε?
απωθημενο τυπε..ηθελα να γινω δικηγορος αλλα που μυαλο για διαβασμα..ολο στις γκομενες ειχα το μυαλο μου.. :Sπαραβατικοι τυποι :S
παντως αν ειναι καποιος να γινει δικηγορος, το ωραιο ειναι να γινει ποινικολογος..απλα δικηγορακος δεν λεει..μονο για ελεχγους τιτλων και τροχαια? ξενερωμα ειναι
Ορθό.επισης να προσθεσω οτι αν συνολικα η καταδικη δεν ξεπερνα τους 12 μηνες τοτε ο κατηγορουμενος δικαιουται και 2η αναστολη!
τωρα πια δεν λεει γιατι οι εργαζομενοι πολυ απλα δεν εχουν καθολου δικαιωματα..Και εργατολόγος είναι γαμώ τις ειδικότητες και με πολύ ενδιαφέρον. Το έχει ακολουθήσει μια ξαδέρφη μου.
Τη σημερον ημερα, ποσοι συναδελφοι μου μπορουν να εχουν "ειδικοτητα"?Και εργατολόγος είναι γαμώ τις ειδικότητες και με πολύ ενδιαφέρον. Το έχει ακολουθήσει μια ξαδέρφη μου.
αλεχ εισαι δικηγορος?Τη σημερον ημερα, ποσοι συναδελφοι μου μπορουν να εχουν "ειδικοτητα"?
Το 99% πλεον, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει.
Απο εικοσαετιας (σχεδον).αλεχ εισαι δικηγορος?