Νέα

ποινες με αναστολη..τι ειναι ποτε παραγραφονται..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
τυπε πολλοι το εχουν γυρισει στην παρανομια
δεν θυμασαι τον τυπο καρατζων που ψαχνοταν για μπουκες

Τύπε, ο Καρατζόν πιο πολύ ψάχνεται για ΜΑΣΑμπούκες. Πάω στοίχημα ότι ήδη έχει αρχίσει να κανονίζει το τσιμπούσι του 15Αύγουστου μετά τη νηστεία  :grin:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυπε πολλοι το εχουν γυρισει στην παρανομια
δεν θυμασαι τον τυπο καρατζων που ψαχνοταν για μπουκες και ρωτουσε πληροφοριες για το πως ειναι οι φυλακες :S

τυπε ουτε ξερω για ποιον μου λες  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, ο Καρατζόν πιο πολύ ψάχνεται για ΜΑΣΑμπούκες. Πάω στοίχημα ότι ήδη έχει αρχίσει να κανονίζει το τσιμπούσι του 15Αύγουστου μετά τη νηστεία  :grin:
τυπε αρχες αυγουστου θα εμφανιστει παλι και θα μας πει για τα γαστρονομικα οργια που ετοιμαζει :grin:

Επισκέπτης
το λεει καθαρα οτι διαγραφεται απο το ποινικο μητρωο..με την προυποθεση να μην καταδικαστεις ενδιαμεσα για κατι αλλο..ομως ο προτερος εντιμος βιος χανεται γιατι παραμενει η ποινη στον φακελο των διακστηριων η και της ασφαλειας αν εχεις συλληφθει..

Επισκέπτης
επισης να προσθεσω οτι αν συνολικα η καταδικη δεν ξεπερνα τους 12 μηνες τοτε ο κατηγορουμενος δικαιουται και 2η αναστολη!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ρε τι σας εχει πιασει καλοκαιριατικα? Ολοι με τη βαλιτσα ετοιμη για Κορυδαλλο ειστε?

Επισκέπτης
παντως αν ειναι καποιος να γινει δικηγορος, το ωραιο ειναι να γινει ποινικολογος..απλα δικηγορακος δεν λεει..μονο για ελεχγους τιτλων και τροχαια? ξενερωμα ειναι

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
παντως αν ειναι καποιος να γινει δικηγορος, το ωραιο ειναι να γινει ποινικολογος..απλα δικηγορακος δεν λεει..μονο για ελεχγους τιτλων και τροχαια? ξενερωμα ειναι

Και εργατολόγος είναι γαμώ τις ειδικότητες και με πολύ ενδιαφέρον. Το έχει ακολουθήσει μια ξαδέρφη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Και εργατολόγος είναι γαμώ τις ειδικότητες και με πολύ ενδιαφέρον. Το έχει ακολουθήσει μια ξαδέρφη μου.
Τη σημερον ημερα, ποσοι συναδελφοι μου μπορουν να εχουν "ειδικοτητα"?
Το 99% πλεον, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom