Νέα

ποινες με αναστολη..τι ειναι ποτε παραγραφονται..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε δεν φανταζομαι να το εχεις ριξει στις μαλακιες κι εγω να καθομαι να σε βοηθαω.
τυπε το προβλημα του χανιωτη ειναι οτι ψαχνει εναν τροπο να κλεισει φυλακη το μαριω
σε αυτο τον τομεα μπορεις να τον βοηθησεις?

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
τυπε το προβλημα του χανιωτη ειναι οτι ψαχνει εναν τροπο να κλεισει φυλακη το μαριω
σε αυτο τον τομεα μπορεις να τον βοηθησεις?
θελει να την βαλει μεσα η εξω τελικα δεν εχο καταλαβη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θελει να την βαλει μεσα η εξω τελικα δεν εχο καταλαβη

Ας το γράψουμε ακόμα μια φορά.... Θέλει να την χώσει μέσα,για να κόψει τα ναρκωτικά...άσχετα αν γίνει χειρότερα τελικά!

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.984
Πόντοι
1.756
Η πιο πολυ πρεζα μεσα στις φυλακες κυκλοφοραει... δεν το ξερει??

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ας το γράψουμε ακόμα μια φορά.... Θέλει να την χώσει μέσα,για να κόψει τα ναρκωτικά...άσχετα αν γίνει χειρότερα τελικά!
Αμα δεν θελει η ιδια οτι και να κανει θα ξανακυλησει,η φυλακη δεν ειναι λυση παντως.Σε κεθεα κλπ δεν μπορει να παει;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παιδιά,είναι μεγάλη ιστορία...δεν θα βγάλετε άκρη...2 χρόνια προσπαθούμε με τον απόλυτο... :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Η πιο πολυ πρεζα μεσα στις φυλακες κυκλοφοραει... δεν το ξερει??
Μύθος τύπε. Εγω εχω δει ανθρωπους να μπαινουν στη φυλακη ερειπια ετοιμοθανατα απο την πρεζα, και μετα απο 6 μηνες να εχουν σωθει. Αν θελεις, το πιστευεις.

OP
OP
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
μαλακιες τιποτα δεν γινεται θα ασκησει εφεση στην αποφαση χωρις να πληρωσει ουτε ενα ευρω για παραβολα.

OP
OP
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
ευχαριστω παρα πολυ τον αλεξ για την πολυτιμη νομικη του βοηθεια :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ευχαριστω παρα πολυ τον αλεξ για την πολυτιμη νομικη του βοηθεια :thumbsup:
Εμείς ευχαριστούμε εσένα και αυτόν που θέλετε να αθωώσετε το γαμοπρέζονο που θέλησε να κολλήσει την παλιοαρρώστια της (aids) σε όλον τον κόσμο.
Αλλά δεν πειράζει,η χειρότερη τιμωρία σε κάτι σκουπίδια σαν και του λόγου της/σας είναι η ζωή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Εμείς ευχαριστούμε εσένα και αυτόν που θέλετε να αθωώσετε το γαμοπρέζονο που θέλησε να κολλήσει την παλιοαρρώστια της (aids) σε όλον τον κόσμο.
Αλλά δεν πειράζει,η χειρότερη τιμωρία σε κάτι σκουπίδια σαν και του λόγου της/σας είναι η ζωή.
Τύπε χαμενα τα εχεις? Να την βαλει φυλακη θελει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μύθος τύπε. Εγω εχω δει ανθρωπους να μπαινουν στη φυλακη ερειπια ετοιμοθανατα απο την πρεζα, και μετα απο 6 μηνες να εχουν σωθει. Αν θελεις, το πιστευεις.
και ο πασαρης θελει να γινει μοναχος τυπε
η φυλακη σε σωφρονιζει τελικα
σε βαζει στον σωστο δρομο :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

καλα νταξει εσυ τελικα μονο το χωριο σου εχεις δει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
Με αφορμη την ερωτηση που ειχε κανει καποιος συναγωνιστης πριν λιγες μερες αλλα επειδη γενικα και γω τοχα απορια ρωτησα ενα φιλο δικηγορο να μου εξηγησει..απ οτι μου ειπε οι ποινες με αναστολη ισχυουν για 3 η 5 χρονια και μετα παρελευεση 8 ετιας απο την καταδικη διαγραφονται εντελως απο το ποινικο μητρωο και το γενικης και το δικαστικης χρησης..ομως προσοχη..μπορει το ποινικο μητρωο και η ποινη να παραγραφεται ομως ο φακελος στην ασφαλεια και στα δικαστηρια παραμενει εσαει..και ετσι ο προτερος εντιμος βιος χανεται ακομα και οταν ποαραγραφει η ποινη..βεβαια ολοι εμεις που μπαινουμε στο σαιτ ειμαστε καλα παιδια  :grin: οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχουμε..απλα ως Ελληνες πολιτες εχουμε υποχρεωση να ξερουμε τα βασικα νομικα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με αφορμη την ερωτηση που ειχε κανει καποιος συναγωνιστης πριν λιγες μερες αλλα επειδη γενικα και γω τοχα απορια ρωτησα ενα φιλο δικηγορο να μου εξηγησει..απ οτι μου ειπε οι ποινες με αναστολη ισχυουν για 3 η 5 χρονια και μετα παρελευεση 8 ετιας απο την καταδικη διαγραφονται εντελως απο το ποινικο μητρωο και το γενικης και το δικαστικης χρησης..ομως προσοχη..μπορει το ποινικο μητρωο και η ποινη να παραγραφεται ομως ο φακελος στην ασφαλεια και στα δικαστηρια παραμενει εσαει..και ετσι ο προτερος εντιμος βιος χανεται ακομα και οταν ποαραγραφει η ποινη..βεβαια ολοι εμεις που μπαινουμε στο σαιτ ειμαστε καλα παιδια  :grin: οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχουμε..απλα ως Ελληνες πολιτες εχουμε υποχρεωση να ξερουμε τα βασικα νομικα..
ποσα χρονια εφαγες τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom