ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
Ρε δεν φανταζομαι να το εχεις ριξει στις μαλακιες κι εγω να καθομαι να σε βοηθαω.
ηρθε το χαρτι για το δικαστηριο δεν κανω μαλακιες
Ρε δεν φανταζομαι να το εχεις ριξει στις μαλακιες κι εγω να καθομαι να σε βοηθαω.
Για 7 μηνες μονο αν δεν πληρωσεις πας φυλακη Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις δικηγορο να κανει αιτηση για κοινωνικη εργασια στον δημο αν δεν θες να πας φυλακη.το ατομο εχει ξανακανει φυλακη και προσφατα ειχε 7 μηνες αμετακλητη αποφαση η οποια εκτιθηκε.
Τα λες πολυ απλουστευμενα και οχι σωστα.Με τους καινουργιους νομους για ποινες φυλακισης εως 5 χρονια δεν πας φυλακη. Η ποινή ειναι πληρωτέα και αν δεν εχεις να πληρωσεις δουλευεις στον δημο 6-9 μηνες και τελειωνεις τις υποχρεωσεις σου με το κρατος. Ποινες φυλακισης δεν ειναι προβλημα αν ειναι καθειρξης ειναι μεγαλο προβλημα
Τι μηνες ρε τύπε, δεκα μερες απο την επιδοση της αποφασης ειναι η προθεσμια.Δεν ειναι μερες ειναι μηνες αλλα να κανεις την εφεση οσο πιο γρηγορα μπορεις
Α καλα, δεν το εχεις πιασει. Ο φιλος εδω ενδιαφερεται να το χωσει μεσα το ατομο.Για 7 μηνες μονο αν δεν πληρωσεις πας φυλακη Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις δικηγορο να κανει αιτηση για κοινωνικη εργασια στον δημο αν δεν θες να πας φυλακη.
οποτε καλο ειναι να μην ερθει στην δικη![]()
σαν τι![]()
Τι μηνες ρε τύπε, δεκα μερες απο την επιδοση της αποφασης ειναι η προθεσμια.
Ναι.και δε μου λες αλεξ,στον ανακριτη επειδη δεν ειχε μια της βαλανε δωρεαν συνηγορο.ο ιδιος θα την εχει αναλαβει και στην δικη και στο αν ασκηθει εφεση?
Χανιωτη εγω δεν ξαναλεω τιποτα. Τοσο κυνηγι στην κοπελα, αρχισα να την συμπαθω. Θα παω να την βρω να γινω συνηγορος της![]()
![]()
Δεν ειμαι δικηγορος αλλα η κοπελα μου ειναι ,αν θες μπορω να την ρωτησω για ολο τον ποινικο κοδικα.Τα λες πολυ απλουστευμενα και οχι σωστα.
Δεν ειμαι δικηγορος αλλα η κοπελα μου ειναι ,αν θες μπορω να την ρωτησω για ολο τον ποινικο κοδικα.
Νομιζω ναιτο τριμελες πλημμελειοδικο ειναι για μεχρι 5 ετη φυλακισης?
Ποιος να πληρωσει τι δηλαδη?και ποιος θα πληρωσει για την εφεση αν δεν ερθει καν?
Ε ναι. Εφοσον το πλημμελειοδικειο δικαζει πλημμεληματα και οι πλημμεληματικες ποινες ειναι μεχρι 5 ετη...Νομιζω ναι
Αθηνών?Δεν ειμαι δικηγορος αλλα η κοπελα μου ειναι ,αν θες μπορω να την ρωτησω για ολο τον ποινικο κοδικα.
]Ποιος να πληρωσει τι δηλαδη?
Αν δεν ερθει, απορριπτεται η εφεση ως ανυποστηρικτη και της βαζουν και εξοδα 240 ευρω.