PETROSANAL1
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2016
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Πολύ συναίσθημα τίποτα προκλητικό...απευθύνεται σε ρομαντικές περιοχές εγκεφαλου.Για "εργόχειρα" άλλα έργα ,όχι αυτό.Καλα ρε,κανείς με Julia Roberts στο Pretty woman?
Καλα η Παμελα πρεπει να ειναι η Βασίλισσα του Σπέρματος για την δεκαετία του 90.Pamela Anderson
Ισχύει αυτό που λες.Μεγαλη αλήθεια.Καλα η Παμελα πρεπει να ειναι η Βασίλισσα του Σπέρματος για την δεκαετία του 90.
Παραειμαι ρομαντικος τοτε...αχαχαχαχ!!!Πολύ συναίσθημα τίποτα προκλητικό...απευθύνεται σε ρομαντικές περιοχές εγκεφαλου.Για "εργόχειρα" άλλα έργα ,όχι αυτό.
Και εγώ ...όλοι αυτό θέλουμε...μια πόρνη να μας αγαπαει .Παραειμαι ρομαντικος τοτε...αχαχαχαχ!!!
Παντως μιας και απαντησες,οσον αφορα το Pretty woman,η Μilena που ειχε φερει το GDE ( εχω γραψει κριτικη ) προπερσυ τον Οκτωβριο,εμοιαζε σχεδον κατα 90% με Julia Roberts...Και εγώ ...όλοι αυτό θέλουμε...μια πόρνη να μας αγαπαει .
Ηρθες με λουλούδια κάτω από το παράθυρο της κοστουμαρισμενος και χαμογελαστός όπως ο Ρίτσαρντ Γκηρ;Παντως μιας και απαντησες,οσον αφορα το Pretty woman,η Μilena που ειχε φερει το GDE ( εχω γραψει κριτικη ) προπερσυ τον Οκτωβριο,εμοιαζε σχεδον κατα 90% με Julia Roberts...
αχαχαχαχαχ,αυτο ηταν στην τελευταια σκηνη...Ηρθες με λουλούδια κάτω από το παράθυρο της κοστουμαρισμενος και χαμογελαστός όπως ο Ρίτσαρντ Γκηρ;
Σωστοστ!Μάλλον δεν το έκανες...ελπίζω τουλάχιστον να κουβαλάς κάνα λελουδικο σε καμμία που σε εμπνέει έστω και χωρίς κοστούμι.αχαχαχαχαχ,αυτο ηταν στην τελευταια σκηνη...
Όχι ρε…Για αυτον τον κοριτσαρο μπιμπελο στεναχωρηθηκα πολυ.Πρωην fit model και
μετα κοκα-κρακ-πρεζα και αστεγη..
Μεγαλο κριμα και ολα απο το κουφιο της κεφαλι.
MπαΚαι εγώ ...όλοι αυτό θέλουμε...μια πόρνη να μας αγαπαει .
Ας βρούμε μια και ας είναι πόρνη...έτσι και αλλιώς με τον πάρα μας απαυτωνουμε την κυρά μας.Ειτε την πληρώνουμε σε χρήμα είτε σε είδος ΠΑΝΤΑ πληρώνουμε.Mπα
Εγώ προτιμάω καμμιά σαρανταριά γυναίκες να με αγαπάνε, ανεξαρτήτως επαγγέλματος