Σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς πήγε....
Μπα σε καλό σου!!
Σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς πήγε....
κολλητάΠόσο κοντά????
Με μάσκα ...η χωρίς ...κολλητά
Θα χρειαστεί βέβαια να βγάλουμε φωτογραφία της κοπέλας....να στείλουμε καλύτερα την αντίδραση της γυναίκας που δουλεύει στο βιβλιοπωλείο που θα εκτυπώσουμε την φωτο
Μα ειναι ερωτηση αυτη;Ωραία εκτύπωση!
Τι εκτυπωτή έχεις;
Ωραίο σεντονακι..Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Με πρόλαβες..Ωραίο σεντόνι!
Από περιέργεια: σου αρέσει να βλέπεις τη γυναίκα σου να κάνει σεξ.. εσύ συμμετέχεις ή μόνο βλέπεις? Φέρνεις κοπέλες για να κάνεις εσύ και να βλέπει η γυναίκα σου? Κάνετε και όργια ομαδικά με αλλά ζευγάρια?Χεχεχ έλα ρε συ....αφού είναι μεγάλο κόλπο να βλέπεις την δικιά σου λάιβ αντί για τσόντα π.χ ...για μένα προσωπικά έτσι.... Δεν συγκρίνεται.....με τίποτα για μένα ξανά λέω .
..μπορεί πολλοί να με πουν α και ντροπή σου ,πως το ανέχεσαι,πόσο μαλακας είσαι,ξεφτιλικια το ένα το άλλο ...Αλλά αυτός ειμαι παιδιά...
εκτος απο κεραταδες τελειωμενοι ειστε και μεγαλες πουσταρες,1) Νορμάλ άνθρωπος εκτός κυκλωμάτων .
2) Καθαριότητα υγεία
3) Εχεμυθεια κατανόηση Αν είναι παντρεμένος βάζουμε ένα +
Λογικά πράγματα στην ουσία φίλε μου ...Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και αυτό είναι ένα γούστο μας ....Ξεπηδάμε με τον τρόπο αυτόν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ...Οποίος μπορεί να μας καταλάβει θα χαρώ .
Είναι 30 χρονων, εχει δυο παιδια και μια γυναίκα που και μονο απο το σωμα της, πρεπει να 'ναι ανετα ενα 7αρακιεκτος απο κεραταδες τελειωμενοι ειστε και μεγαλες πουσταρες,
Κάβλα η κωλάρα της για τρελά γαμησιαΚαλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Οπότε θέλεις!!!μου εχουν χυσει πολλες φορες την κωλαρα της γυναικας μου σε φωτο. περιμένω ποτε θα γίνει από κοντα
Δεν κατάλαβα, τύπε, δεν σου άρεσε;Μα ειναι ερωτηση αυτη;
Ωχ φιλαράκι είσαι ωραίος !Για σένα φιλαράκι
Πωωωω.... Πωωωω!Ωχ φιλαράκι είσαι ωραίος !
Γουσταρα να ξες!!!
Λοιπόν δεύτερη φορά έχυσα με την φωτογραφία***Για σένα φιλαράκι