PetrosMarianna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2023
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 441
Να ταχυδρομουσα και κανένα Στρινγακι της καλτσακια της να τα εχυνε κάποιος να τα έβγαζε φωτός Απαπαπα.
βρε καλως τονμου εχουν χυσει πολλες φορες την κωλαρα της γυναικας μου σε φωτο. περιμένω ποτε θα γίνει από κοντα
Χεχεχ έλα ρε συ....αφού είναι μεγάλο κόλπο να βλέπεις την δικιά σου λάιβ αντί για τσόντα π.χ ...για μένα προσωπικά έτσι.... Δεν συγκρίνεται.....με τίποτα για μένα ξανά λέω .βρε καλως τον
Τι πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι το λέω για να βοηθήσω το νήμαΤο έχω βιώσει αδερφέ μου
1) Νορμάλ άνθρωπος εκτός κυκλωμάτων .Τι πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι το λέω για να βοηθήσω το φόρουμ
1)
2)
3)
....
1) Νορμάλ άνθρωπος εκτός κυκλωμάτων .
2) Καθαριότητα υγεία
3) Εχεμυθεια κατανόηση Αν είναι παντρεμένος βάζουμε ένα +
Λογικά πράγματα στην ουσία φίλε μου ...Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και αυτό είναι ένα γούστο μας ....Ξεπηδάμε με τον τρόπο αυτόν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ...Οποίος μπορεί να μας καταλάβει θα χαρώ .
Χεχεχε παλαβεμολις συνειδητοποιησα πως εναν συναδεφο μου τον λενε Πετρο..και ξερω πως την γυναικα του την λενε Μαριαννα
πλακα κανωΧεχεχε παλαβε
Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Άμα δίνει λέει .... Με χαζεύει όταν στήνεται στα 4 και πάει ο παρτενέρ μου να μπει στο κωλαρακι της και μου λέει έλα εδώ φίλα με να με χαλαρώσεις ,όταν στην τελική μπει μέσα της με φιλάει με τόση δύναμη που κοντεύω να χύσω πάνω μου....Kώλο, δίνει;
Άστα διάλα...Άμα δίνει λέει .... Με χαζεύει όταν στήνεται στα 4 και πάει ο παρτενέρ μου να μπει στο κωλαρακι της και μου λέει έλα εδώ φίλα με να με χαλαρώσεις ,όταν στην τελική μπει μέσα της με φιλάει με τόση δύναμη που κοντεύω να χύσω πάνω μου....
Να στην στειλει ο ανθρωπος ή οχι τελικα;Άστα διάλα...
Μας τον σηκώσατε βραδιάτικα...
Να στην στειλει ο ανθρωπος ή οχι τελικα;
Ολοκληρη την γυναικα να σου στειλει. Δεν το καταλαβε λες;Την φωτό; Ή την κωλάρα της συμβίας του.