Νέα

Απάτη Naya Karezi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα no_name1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
351
Πόντοι
21
Σε όλα τα ραντεβού δν πληρώνεις επιτόπου;

OP
OP
no_name1984

no_name1984

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
38
Πόντοι
0
Σε όλα τα ραντεβού δν πληρώνεις επιτόπου;
Αδερφέ άλλες 5-6 φορές που έχω κλείσει μέσω κανεσεξ πλήρωσα επιτόπου. Η συγκεκριμένη με έπαιξε πολύ καλά, μιλήσαμε με βιντεοκλήση στο ινστα μου έκανε και μου έδειχνε τα δικά της και πάνω στη καύλα είπα να την κλείσω. Λάθος μου, απλά ενημερώνω εδώ μέσα ποια είναι για να μην την πατήσει άλλος

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
351
Πόντοι
21
Εντάξει οι επιτήδειοι είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνουν. Ξέρουν πως να σε κοροϊδέψουν να στα πάρουν.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Μάγκες το νήμα είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, αν τώρα κάποιοι βρίσκουν νόημα με το να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς, χαπατο και μαλάκα επειδή πιάστηκα κάποια στιγμή κορόιδο και σκέφτηκα να ενημερώσω για να μην την πατήσουν και άλλοι, να ξέρουν ότι δεν προσφέρουν τπτ σε αυτό το νήμα- που ξαναλέω ότι έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, πέρα από την κακοπροαίρετη κριτική τους.
και η κακοπροαιρετη κριτικη εχει ενημερωτικο χαρακτηρα.
οταν γελανε μαζι σου
1733936728701.png
ειναι πολυ πιθανο να σταματησεις να πληρωνεις προκαταβολικα μια αγνωστη "πουτανα" του τελεγκραμ και του τικτοκ. Λες και χαθηκαν οι legit πουτανες και ψαχνετε ολοι τα μυστηρια μουνια που κρυβονται στα σοσιαλ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.899
Πόντοι
8.346
Καλα κανετε και το γράφετε οσοι την εχετε πατησει, να ξέρουμε από ποιους να πάρουμε το δικαίωμα ψήφου

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.270
Πόντοι
10.336
Εντάξει οι επιτήδειοι είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνουν. Ξέρουν πως να σε κοροϊδέψουν να στα πάρουν.
οχι τυπε, φυσικη επιλογη λεγεται και θα εχει παντα ως θυμα τον αδυναμο. Αν σου τρωνε τα λεφτα μεσω αγγελιων σεξ εν ετει 2025, δεν ειναι απαραιτητα αυτοι καλοι σε αυτο που κανουν, εσυ ομως εισαι απαραιτητα ηλιθιος.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.178
Πόντοι
12.756
οχι τυπε, φυσικη επιλογη λεγεται και θα εχει παντα ως θυμα τον αδυναμο. Αν σου τρωνε τα λεφτα μεσω αγγελιων σεξ εν ετει 2025, δεν ειναι απαραιτητα αυτοι καλοι σε αυτο που κανουν, εσυ ομως εισαι απαραιτητα ηλιθιος.
vre,vre:coffee:

OP
OP
no_name1984

no_name1984

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
38
Πόντοι
0
Να κρινεις μια πράξη ως ηλίθια το καταλαβαίνω, να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν το γνωρίζεις από μια και μόνο του πράξη, το θεωρώ εντελώς ανώριμο.
Μου κάνει πάντως εντύπωση η τοξικότητα που βγάζετε μερικοί εδώ μέσα απέναντι σε άγνωστους που δεν σας έχουν κάνει τίποτα.
Αλήθεια, έτσι συμπεριφέρεστε και δια ζώσης; Σας λέει κάποιος ότι τον έπαιξε και έχασε χρήματα κι εσείς τον προσβαλετε;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Με ενημέρωσαν για κάτι που το έφερα σε θέμα αφού το διαπίστωσα; Κι αν είναι, έτσι θα μπορούσαν να το κάνουν όπως το έκαναν κι άλλοι, χωρίς χαρακτηρισμούς.
ενημερωτικοί ήταν και αυτοί παίχτη.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα σύντροφοι την πάτησα σαν πρωτάρης!
Είπα να ενημερώσω εδώ για μια τύπισσα που μου την πέταξε το τικ τοκ, μου έδωσε λινκ για τελεγκραμ και ανέβαζε διάφορα καβλωτικα. Ειχε την τιμή της συνάντησης στα 200€ και έβγαλε μια πρόσφατα τύπου black friday στα 50€ οπότε σαν καλός μουσκαρος της τα έστειλα και φυσικά συνάντηση δεν έγινε ποτέ! Η τύπισσα έχει χεστει στο τάλιρο όπως καταλαβαίνετε και μέσω τελεγκραμ δεν μπορείς να ενημερώσεις κανέναν να μην της στείλει χρήματα! Αν την γνωρίζει κάποιος και είναι στο γκρουπακι του τελεγκραμ ΜΗΝ μπει στο πειρασμό γιατί θα χάσει τα λεφτά του!
Εγιναν πιο εξυπνοι οι απατεωνες τυπε.. παλιοτερα εβαζαν tzeni karezi τωρα το δυσκολεψαν..

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.393
Πόντοι
1.446
Ποτέ προκαταβολή σε πουτάνες και να έρθει ξενοδοχείο τα λεφτά πάντα στο τέλος

Nikos131212

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2024
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα πατριώτες ενημερωτικά υπάρχει και άλλη μια με το όνομα whoisiwanna στο ινσταγκραμ και κάθε φορά θα σας στέλνει τις ίδιες φώτο και πάντα θα βρίσκει δικαιολογίες ότι είναι ξαπλωμένη η το οτιδήποτε αν σας στείλει και φωνητικά είναι επίσης όλα ψεύτικα συναντήσεις κάνει με 100€/ώρα και θα σας ζητήσει προκαταβολή προσοχή!!!!

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Να κρινεις μια πράξη ως ηλίθια το καταλαβαίνω, να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν το γνωρίζεις από μια και μόνο του πράξη, το θεωρώ εντελώς ανώριμο.
Μου κάνει πάντως εντύπωση η τοξικότητα που βγάζετε μερικοί εδώ μέσα απέναντι σε άγνωστους που δεν σας έχουν κάνει τίποτα.
Αλήθεια, έτσι συμπεριφέρεστε και δια ζώσης; Σας λέει κάποιος ότι τον έπαιξε και έχασε χρήματα κι εσείς τον προσβαλετε;
Τώρα αδερφέ, εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά... αλλά, πιθανότατα δε θα σου αρέσει.
Έχουμε και λέμε... εν έτει 2024, και μάλιστα στο τέλος του 2024, το να σε καταφέρνει η οποιαδήποτε, ή ο οποιοσδήποτε, να πληρώσεις εξ αποστάσεως, με την υποσχετική οτι θα συναντηθείτε για να γαμήσεις, είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "ηλίθιος". Χωρίς υπερβολή εδώ. Αν ήταν το 2000, το 2005, άντε να σου πω και το 2010, μπορεί και να υπήρχε δικαιολογία. Αλλά, πλέον, αν δεν ζούσες σε κάποια σπηλιά στην άνω κατσικοραχούλα Πίνδου, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τσιμπήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom