Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Σε όλα τα ραντεβού δν πληρώνεις επιτόπου;
Αδερφέ άλλες 5-6 φορές που έχω κλείσει μέσω κανεσεξ πλήρωσα επιτόπου. Η συγκεκριμένη με έπαιξε πολύ καλά, μιλήσαμε με βιντεοκλήση στο ινστα μου έκανε και μου έδειχνε τα δικά της και πάνω στη καύλα είπα να την κλείσω. Λάθος μου, απλά ενημερώνω εδώ μέσα ποια είναι για να μην την πατήσει άλλοςΣε όλα τα ραντεβού δν πληρώνεις επιτόπου;
και η κακοπροαιρετη κριτικη εχει ενημερωτικο χαρακτηρα.Μάγκες το νήμα είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, αν τώρα κάποιοι βρίσκουν νόημα με το να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς, χαπατο και μαλάκα επειδή πιάστηκα κάποια στιγμή κορόιδο και σκέφτηκα να ενημερώσω για να μην την πατήσουν και άλλοι, να ξέρουν ότι δεν προσφέρουν τπτ σε αυτό το νήμα- που ξαναλέω ότι έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, πέρα από την κακοπροαίρετη κριτική τους.
Λαμόγια μανπαντως μπλακ Φραιντει σε γαμησι τωρα το διαβασα ρε μαλακα
και ηταν και απατη τελικα
Θα σπρώξεις μπαγιόκο μαν ?Που την βρισκω αυτη να της στείλω εγω ;
οχι τυπε, φυσικη επιλογη λεγεται και θα εχει παντα ως θυμα τον αδυναμο. Αν σου τρωνε τα λεφτα μεσω αγγελιων σεξ εν ετει 2025, δεν ειναι απαραιτητα αυτοι καλοι σε αυτο που κανουν, εσυ ομως εισαι απαραιτητα ηλιθιος.Εντάξει οι επιτήδειοι είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνουν. Ξέρουν πως να σε κοροϊδέψουν να στα πάρουν.
Τι να στείλεις? Ντικ πικ?Που την βρισκω αυτη να της στείλω εγω ;
ΟλοιΛαμόγια μαν
Κωλομπαράδες
vre,vreοχι τυπε, φυσικη επιλογη λεγεται και θα εχει παντα ως θυμα τον αδυναμο. Αν σου τρωνε τα λεφτα μεσω αγγελιων σεξ εν ετει 2025, δεν ειναι απαραιτητα αυτοι καλοι σε αυτο που κανουν, εσυ ομως εισαι απαραιτητα ηλιθιος.
Να κρινεις μια πράξη ως ηλίθια το καταλαβαίνω, να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν το γνωρίζεις από μια και μόνο του πράξη, το θεωρώ εντελώς ανώριμο.οχι τυπε, φυσικη επιλογη λεγεται και θα εχει παντα ως θυμα τον αδυναμο. Αν σου τρωνε τα λεφτα μεσω αγγελιων σεξ εν ετει 2025, δεν ειναι απαραιτητα αυτοι καλοι σε αυτο που κανουν, εσυ ομως εισαι απαραιτητα ηλιθιος.
Σχεδόν βέβαιο .Μπορει να ηταν κι αντρας πισω απο το προφάιλ
Όχι αδερφέ μου, δεν το ανέφερα στην αρχή, αλλά μιλήσαμε με βιντεοκλήση πριν της τα σκάσωΣχεδόν βέβαιο .
ενημερωτικοί ήταν και αυτοί παίχτη.Με ενημέρωσαν για κάτι που το έφερα σε θέμα αφού το διαπίστωσα; Κι αν είναι, έτσι θα μπορούσαν να το κάνουν όπως το έκαναν κι άλλοι, χωρίς χαρακτηρισμούς.
Εγιναν πιο εξυπνοι οι απατεωνες τυπε.. παλιοτερα εβαζαν tzeni karezi τωρα το δυσκολεψαν..Καλησπέρα σύντροφοι την πάτησα σαν πρωτάρης!
Είπα να ενημερώσω εδώ για μια τύπισσα που μου την πέταξε το τικ τοκ, μου έδωσε λινκ για τελεγκραμ και ανέβαζε διάφορα καβλωτικα. Ειχε την τιμή της συνάντησης στα 200€ και έβγαλε μια πρόσφατα τύπου black friday στα 50€ οπότε σαν καλός μουσκαρος της τα έστειλα και φυσικά συνάντηση δεν έγινε ποτέ! Η τύπισσα έχει χεστει στο τάλιρο όπως καταλαβαίνετε και μέσω τελεγκραμ δεν μπορείς να ενημερώσεις κανέναν να μην της στείλει χρήματα! Αν την γνωρίζει κάποιος και είναι στο γκρουπακι του τελεγκραμ ΜΗΝ μπει στο πειρασμό γιατί θα χάσει τα λεφτά του!
Τώρα αδερφέ, εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά... αλλά, πιθανότατα δε θα σου αρέσει.Να κρινεις μια πράξη ως ηλίθια το καταλαβαίνω, να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν το γνωρίζεις από μια και μόνο του πράξη, το θεωρώ εντελώς ανώριμο.
Μου κάνει πάντως εντύπωση η τοξικότητα που βγάζετε μερικοί εδώ μέσα απέναντι σε άγνωστους που δεν σας έχουν κάνει τίποτα.
Αλήθεια, έτσι συμπεριφέρεστε και δια ζώσης; Σας λέει κάποιος ότι τον έπαιξε και έχασε χρήματα κι εσείς τον προσβαλετε;