Νέα

Απάτη Naya Karezi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα no_name1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 84
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
no_name1984

no_name1984

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
38
Πόντοι
0
Τώρα αδερφέ, εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά... αλλά, πιθανότατα δε θα σου αρέσει.
Έχουμε και λέμε... εν έτει 2024, και μάλιστα στο τέλος του 2024, το να σε καταφέρνει η οποιαδήποτε, ή ο οποιοσδήποτε, να πληρώσεις εξ αποστάσεως, με την υποσχετική οτι θα συναντηθείτε για να γαμήσεις, είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "ηλίθιος". Χωρίς υπερβολή εδώ. Αν ήταν το 2000, το 2005, άντε να σου πω και το 2010, μπορεί και να υπήρχε δικαιολογία. Αλλά, πλέον, αν δεν ζούσες σε κάποια σπηλιά στην άνω κατσικοραχούλα Πίνδου, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τσιμπήσεις.
Ωραία, και που το στηρίζεις αυτό που λες;

mpoutolagnos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
41
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι την πάτησα σαν πρωτάρης!
Είπα να ενημερώσω εδώ για μια τύπισσα που μου την πέταξε το τικ τοκ, μου έδωσε λινκ για τελεγκραμ και ανέβαζε διάφορα καβλωτικα. Ειχε την τιμή της συνάντησης στα 200€ και έβγαλε μια πρόσφατα τύπου black friday στα 50€ οπότε σαν καλός μουσκαρος της τα έστειλα και φυσικά συνάντηση δεν έγινε ποτέ! Η τύπισσα έχει χεστει στο τάλιρο όπως καταλαβαίνετε και μέσω τελεγκραμ δεν μπορείς να ενημερώσεις κανέναν να μην της στείλει χρήματα! Αν την γνωρίζει κάποιος και είναι στο γκρουπακι του τελεγκραμ ΜΗΝ μπει στο πειρασμό γιατί θα χάσει τα λεφτά του
Εχω 1 μηνα που την τρολλαρω απλα για να της σπαταλαω τον χρονο.Οταν ζητησε προκαταβολη την 1η φορα κατευθειαν την υποψιαζεσαι.Επισης σιγουρα ειναι αντρας πισω απο το προφιλ κ κανει πολυ καλη δουλεια απο οτι φαινεται.Πρεπει να εχει σκαμμαρει ΠΑΡΑ πολυ κοσμο.ΠΟΤΕ προκαταβολη παιδια η λεφτα μπροστα.....
Αφου θυμαμαι παντα προσπαθουσα να την στριμωξω και νευριαζε και με μπλοκαρε

OP
OP
no_name1984

no_name1984

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
38
Πόντοι
0
Εχω 1 μηνα που την τρολλαρω απλα για να της σπαταλαω τον χρονο.Οταν ζητησε προκαταβολη την 1η φορα κατευθειαν την υποψιαζεσαι.Επισης σιγουρα ειναι αντρας πισω απο το προφιλ κ κανει πολυ καλη δουλεια απο οτι φαινεται.Πρεπει να εχει σκαμμαρει ΠΑΡΑ πολυ κοσμο.ΠΟΤΕ προκαταβολη παιδια η λεφτα μπροστα.....
Αφου θυμαμαι παντα προσπαθουσα να την στριμωξω και νευριαζε και με μπλοκαρε
Δεν είναι άντρας φιλαράκι, μιλήσαμε με βιντεοκλήση

mpoutolagnos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
41
Πόντοι
0
OP
OP
no_name1984

no_name1984

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
38
Πόντοι
0
Ναι ρε συ κανονικά σου λέω, κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα αρχικά, ότι παίζει να είσαι άνδρας από πίσω

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
883
Πόντοι
81
Καλησπέρα σύντροφοι την πάτησα σαν πρωτάρης!
Είπα να ενημερώσω εδώ για μια τύπισσα που μου την πέταξε το τικ τοκ, μου έδωσε λινκ για τελεγκραμ και ανέβαζε διάφορα καβλωτικα. Ειχε την τιμή της συνάντησης στα 200€ και έβγαλε μια πρόσφατα τύπου black friday στα 50€ οπότε σαν καλός μουσκαρος της τα έστειλα και φυσικά συνάντηση δεν έγινε ποτέ! Η τύπισσα έχει χεστει στο τάλιρο όπως καταλαβαίνετε και μέσω τελεγκραμ δεν μπορείς να ενημερώσεις κανέναν να μην της στείλει χρήματα! Αν την γνωρίζει κάποιος και είναι στο γκρουπακι του τελεγκραμ ΜΗΝ μπει στο πειρασμό γιατί θα χάσει τα λεφτά του!
κορόιδο γαμπρέ σου φάγανε το πενηντάρικο

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
330
Πόντοι
26
Αδερφέ άλλες 5-6 φορές που έχω κλείσει μέσω κανεσεξ πλήρωσα επιτόπου. Η συγκεκριμένη με έπαιξε πολύ καλά, μιλήσαμε με βιντεοκλήση στο ινστα μου έκανε και μου έδειχνε τα δικά της και πάνω στη καύλα είπα να την κλείσω. Λάθος μου, απλά ενημερώνω εδώ μέσα ποια είναι για να μην την πατήσει άλλος
Kάνατε βιντεοκλήση? Καλά αυτοί έχουν πάει το σκαμ σε άλλο επίπεδο χαχαχα.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
883
Πόντοι
81
Να κρινεις μια πράξη ως ηλίθια το καταλαβαίνω, να κρίνεις έναν άνθρωπο που δεν το γνωρίζεις από μια και μόνο του πράξη, το θεωρώ εντελώς ανώριμο.
Μου κάνει πάντως εντύπωση η τοξικότητα που βγάζετε μερικοί εδώ μέσα απέναντι σε άγνωστους που δεν σας έχουν κάνει τίποτα.
Αλήθεια, έτσι συμπεριφέρεστε και δια ζώσης; Σας λέει κάποιος ότι τον έπαιξε και έχασε χρήματα κι εσείς τον προσβαλετε;
βαλε την τοξιτοτητα στον κωλο σου.
Εισαι ηλιθιος με περικεφαλαια σου φαγανε τα λεφτα δικαιολογεισαι κιολας. Το μυαλο σας συνεχεια στο πως να δικαιολογηθειτε
Τις συμβουλες σου για τα αυτονοητα δωσε τις σε 10χρονα παιδια οχι σε ενηλικες.
Σε προσβαλλουμε για να προστατευτουν οι υπολοιποι κι εσυ μελλοντικα. Στο εξηγησε ενας πιο πανω αλλα τον εγραψες στον πουτσο σου

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.572
Πόντοι
506
Γιατι δεν μας δινεις περισσοτερα στοιχεια να τραμπουκισει η ομαδα κρουσης του σαη;

DemoniK

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Like
5
Πόντοι
0
Screenshot_5.png
Screenshot_4.png
Screenshot_6.png

Rori Talagan

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Like
265
Πόντοι
21
Και εβλεπες προσωπο σε real time?Γιατι τα βιντεακια που ανεβαζε τικ τοκ δν ειναι συγχρωνισμενα ο ηχος με την εικονα

Εντάξει το κάτω κεφάλι κάνει κουμάντο, αλλά όχι τέτοια τύφλωση ρε μάγκες. Μην κάνετε πλουσιο το κάθε σούργελο χυσοκανάτα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Ωραία, και που το στηρίζεις αυτό που λες;
Στο γεγονός οτι έχουμε (σχεδόν) φτάσει στο 2025, και παραλλαγές της ίδιας ιστορίας υπάρχουν εδώ και δεκαετίες. Είναι στατιστικά αδύνατον να μην έχεις ακούσει έστω κάποιες απο αυτές, ώστε να πονηρευτείς αμέσως όταν σου ζητάνε λεφτά προκαταβολικά, κυρίως για να γαμήσεις.
Μιλάμε για μιας μορφής απάτη που ξεκινά εδώ και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες. Με υποσχετική χρημάτων (περίπτωση Νιγηριανού πρίγκηπα/τραπεζίτη/δικηγόρου και "δωρεάς", "επενδυτικών κερδών" και "κληρονομιάς", που απαιτεί την κάλυψη των γραφειοκρατικών κερδών) να είναι η παλαιότερη καταγεγραμμένη παραλλαγή. Και, πλέον, με πολλαπλές social media πλατφόρμες, η υποσχετική οτι θα γαμήσεις να είναι η πλέον σύγχρονη.
Αν όντως δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω εγώ και όλοι οι υπόλοιποι, τότε πραγματικά έχεις θέμα αδερφέ.
Και κάτι ακόμα. Το οτι εσύ είδες και μίλησες με μια κοπέλα, και σε έπεισε οτι θα έρθει να σου στηθεί να της τον φορέσεις, δε σημαίνει οτι αυτή τρέχει την απάτη. Πιθανότατα απλά είναι υπάλληλος, παίρνει μισθό γι να κάνει ακριβώς ότι έκανε με εσένα. Σκέψου μόνο οτι ανα πάσα στιγμή, σε κάθε πλατφόρμα social media, είναι online μερικά εκατομμύρια χρήστες. Όχι μέσος όρος, όχι σύνολο λογαριασμών, όσοι είναι ανα πάσα στιγμή μέσα. Ας πούμε 10 εκατομμύρια. Απο αυτούς, ας πούμε οτι το 10% είναι άντρες, που ψάχνονται για να γαμήσουμε. Ένα εκατομμύριο υποψήφια θύματα. Απο αυτούς, ας πούμε οτι το 10% θα πλήρωναν για να γαμήσουν. 100 χιλιάδες υποψήφια θύματα. Και, τέλος, ας πούμε οτι απο αυτούς, το 10% είναι αρκετά ηλίθιοι, για να πληρώσουν με μελλοντική υποσχετική γαμησιού, απο 50 ευρώ ο καθένας. Μιλάμε για 10 χιλιάδες ηλιθίους, απο 50 ευρώ το κεφάλι... μισό εκατομμύριο ευρώ. Ε, λοιπόν... ένας αρκετά έξυπνος και αρκετά καθήκι, στήνει την κομπίνα, μαζεύει δέκα όμορφες, τους δίνει απο ένα χιλιάρικο το μήνα για να καυλαντίζουν υποσχόμενες οτι θα σου κάτσουν, και μαζεύει το χαρτί.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.046
Πόντοι
3.656
Σχετικά με τη βιντεοκλήση ....

Επαλήθευσες ... ότι ήταν live ;;;
Της είπες με λένε Ασουρμπανιμπαλ ... και σου έλεγε γειά σου Σαρδαπανούλη ;;;
Διέκοπτες ... να δεις ότι κάνει παύση ;;;

ή θα μπορούσε να είναι αναπαραγωγή βίντεο .. και να μην ήταν καν live η γκόμενα ;;;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.999
Πόντοι
34.538
Παντα θα υπαρχουν τα θυματα σε ολες τις μορφες.
Πριν λιγες μερες τα ιδια ελεγα σε εναν αλλο που
πληρωσε να δει γυμνη μια γκομενα η να πηδιεται κατι τετοιο.
Αυτη βεβαια εδειξε μονο μπουτια και ο τυπος μπηκε εδω να τη κραξει.
Και αντι να παραδεχτει οτι πιαστηκε κοροιδο και οτι ειναι βλαξ.
την ειπε σε μενα που μπαινω στο νημα να ...δω και να την παιξω τζαμπα.!!!

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ!!

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.384
Πόντοι
3.506
Τύπε νηματοθέτη έχεις δει το βίντεο με τους γύφτους που σκορπάνε 50άρικα;;;; Ένα από αυτά ήταν το δικό σου!!!
Οι γύφτοι να ξέρετε είναι πίσω από πολλά τέτοια προφίλ, όλα με προκαταβολές!!!!!

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
351
Πόντοι
21
Τώρα αδερφέ, εγώ θα σου απαντήσω σοβαρά... αλλά, πιθανότατα δε θα σου αρέσει.
Έχουμε και λέμε... εν έτει 2024, και μάλιστα στο τέλος του 2024, το να σε καταφέρνει η οποιαδήποτε, ή ο οποιοσδήποτε, να πληρώσεις εξ αποστάσεως, με την υποσχετική οτι θα συναντηθείτε για να γαμήσεις, είναι ο ορισμός αυτού που λέμε "ηλίθιος". Χωρίς υπερβολή εδώ. Αν ήταν το 2000, το 2005, άντε να σου πω και το 2010, μπορεί και να υπήρχε δικαιολογία. Αλλά, πλέον, αν δεν ζούσες σε κάποια σπηλιά στην άνω κατσικοραχούλα Πίνδου, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να τσιμπήσεις.
Ο συνάδελφος την πάτησε το μοιράστηκε και καλά έκανε. Να σε πληροφορήσω γιατί έχω βαρεθεί τα ψώνια και τους παντογνωστες με μια δική μου ιστορία. Μια μέρα στο λεωφορείο είχα το κινητο στην τσέπη. Και γενικά επειδή φοβόμουν το κράταγα συνέχεια. Δεν είχα το χέρι στο κιν μόνο για 3 δευτερόλεπτα την ώρα που κατέβαινα και το σουφρωσαν. Οταν το είπα ήταν μια σαν και σένα που το έπαιζε εξυπνάκιας και έλεγε ότι πρέπει να είσαι χαζός για να στο κλέψουν. Την άλλη μέρα της έσκισαν την τσάντα με σουγιά και τα πήραν όλα. Της είπα ότι ακριβώς ανέφερα πιο πάνω αφού βέβαια την ξεφτίλισα άγρια μετα από αυτά που μου ειπε. Υπάρχουν πολλοί που είναι πιο έξυπνοι από εμάς σε πράγματα που δν κατέχουμε. Η κλεψιά είναι τέχνη και την πατάνε και οι πιο έξυπνοι. Για αυτό άσε τις επικρίσεις και γράψε καμμιά κριτική πόσο εχυσε μαζί σου γκόμενά σε 20 λεπτά που ήταν 3 μέσα σε μπουρδελο. Και αυτό τέχνη είναι και δν το έχεις πάρει πρεφα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.999
Πόντοι
34.538
Ο συνάδελφος την πάτησε το μοιράστηκε και καλά έκανε. Να σε πληροφορήσω γιατί έχω βαρεθεί τα ψώνια και τους παντογνωστες με μια δική μου ιστορία. Μια μέρα στο λεωφορείο είχα το κινητο στην τσέπη. Και γενικά επειδή φοβόμουν το κράταγα συνέχεια. Δεν είχα το χέρι στο κιν μόνο για 3 δευτερόλεπτα την ώρα που κατέβαινα και το σουφρωσαν. Οταν το είπα ήταν μια σαν και σένα που το έπαιζε εξυπνάκιας και έλεγε ότι πρέπει να είσαι χαζός για να στο κλέψουν. Την άλλη μέρα της έσκισαν την τσάντα με σουγιά και τα πήραν όλα. Της είπα ότι ακριβώς ανέφερα πιο πάνω αφού βέβαια την ξεφτίλισα άγρια μετα από αυτά που μου ειπε. Υπάρχουν πολλοί που είναι πιο έξυπνοι από εμάς σε πράγματα που δν κατέχουμε. Η κλεψιά είναι τέχνη και την πατάνε και οι πιο έξυπνοι. Για αυτό άσε τις επικρίσεις και γράψε καμμιά κριτική πόσο εχυσε μαζί σου γκόμενά σε 20 λεπτά που ήταν 3 μέσα σε μπουρδελο. Και αυτό τέχνη είναι και δν το έχεις πάρει πρεφα
Φιλε καπου τα εμπλεξες..
Αλλο το σε κλεβουν και αλλο τα δινεις....

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
351
Πόντοι
21

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης