Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
Κι εσύ μν τους δώσεις την σφήνα που έχεις στον κωλο σου. Έχεις φάει ignore. Γράφε όσο θες
Απο τη στενοχωρια μου,που με εκανε ignore ενα θυμα,Κι εσύ μν τους δώσεις την σφήνα που έχεις στον κωλο σου. Έχεις φάει ignore. Γράφε όσο θες
Napul’eeeeeee
Έχεις μπερδέψει λιγάκι τις συνθήκες και τις καταστάσεις. Είναι εντελώς άλλη η τέχνη να σε κλέβουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, κάτι που όντως παίζει να συμβεί στον καθένα, και που το θύμα δεν έχει καμία ευθύνη, εκτός ίσως του να βάζει σε λιγότερο εμφανές σημείο πράγματα όπως πορτοφόλι ή κινητό, και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη περίπτωση του να σου πουλά παραμύθι κάποιος για να του δώσεις κάτι οικοιοθελώς. Στην πρώτη περίπτωση, αρκεί η άρτια τεχνική του κλέφτη, και η δική σου στιγμιαία απροσεξία. Στην δεύτερη όμως υπάρχει κάτι που λέγεται "κοινή λογική", κάτι που, κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε όλοι (και, εκ του αποτελέσματος, δυστυχώς, δεν έχουν όλοι). Για να το κάνω και πιο συγκεκριμένο, σου υπόσχεται μια που τσατάρεις μαζί της στα social, και που διαφημίζει πορνό υλικό επι πληρωμή, οτι, αν της δώσεις τώρα ενα Χ ποσό, θα δεχτεί να συναντηθείτε για να τη γαμήσεις. Λέξη κλειδί στην πιο πάνω φράση "ΘΑ". Πληρώνεις γιατί "ΘΑ" συναντηθείτε για να γαμήσεις.Ο συνάδελφος την πάτησε το μοιράστηκε και καλά έκανε. Να σε πληροφορήσω γιατί έχω βαρεθεί τα ψώνια και τους παντογνωστες με μια δική μου ιστορία. Μια μέρα στο λεωφορείο είχα το κινητο στην τσέπη. Και γενικά επειδή φοβόμουν το κράταγα συνέχεια. Δεν είχα το χέρι στο κιν μόνο για 3 δευτερόλεπτα την ώρα που κατέβαινα και το σουφρωσαν. Οταν το είπα ήταν μια σαν και σένα που το έπαιζε εξυπνάκιας και έλεγε ότι πρέπει να είσαι χαζός για να στο κλέψουν. Την άλλη μέρα της έσκισαν την τσάντα με σουγιά και τα πήραν όλα. Της είπα ότι ακριβώς ανέφερα πιο πάνω αφού βέβαια την ξεφτίλισα άγρια μετα από αυτά που μου ειπε. Υπάρχουν πολλοί που είναι πιο έξυπνοι από εμάς σε πράγματα που δν κατέχουμε. Η κλεψιά είναι τέχνη και την πατάνε και οι πιο έξυπνοι. Για αυτό άσε τις επικρίσεις και γράψε καμμιά κριτική πόσο εχυσε μαζί σου γκόμενά σε 20 λεπτά που ήταν 3 μέσα σε μπουρδελο. Και αυτό τέχνη είναι και δν το έχεις πάρει πρεφα
Δεν ξέρω πως να βάλω τα πράσινα ανθρωπάκια που το παίζουν όπως μου έβαλε σε άλλη ανάρτηση ο @Pa Luki Luk αλλα εδώ ταιριάζουν περισσότερο.Έχεις μπερδέψει λιγάκι τις συνθήκες και τις καταστάσεις. Είναι εντελώς άλλη η τέχνη να σε κλέβουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, κάτι που όντως παίζει να συμβεί στον καθένα, και που το θύμα δεν έχει καμία ευθύνη, εκτός ίσως του να βάζει σε λιγότερο εμφανές σημείο πράγματα όπως πορτοφόλι ή κινητό, και ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη περίπτωση του να σου πουλά παραμύθι κάποιος για να του δώσεις κάτι οικοιοθελώς. Στην πρώτη περίπτωση, αρκεί η άρτια τεχνική του κλέφτη, και η δική σου στιγμιαία απροσεξία. Στην δεύτερη όμως υπάρχει κάτι που λέγεται "κοινή λογική", κάτι που, κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε όλοι (και, εκ του αποτελέσματος, δυστυχώς, δεν έχουν όλοι). Για να το κάνω και πιο συγκεκριμένο, σου υπόσχεται μια που τσατάρεις μαζί της στα social, και που διαφημίζει πορνό υλικό επι πληρωμή, οτι, αν της δώσεις τώρα ενα Χ ποσό, θα δεχτεί να συναντηθείτε για να τη γαμήσεις. Λέξη κλειδί στην πιο πάνω φράση "ΘΑ". Πληρώνεις γιατί "ΘΑ" συναντηθείτε για να γαμήσεις.
Καμπανάκι νούμερο ένα. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα τηρήσει ότι υποσχέθηκε και δεν θα γίνει καπνός; Και, όταν τελικά όντως γίνει καπνός, με ποιό τρόπο θα διεκδικήσεις τα λεφτά σου; Στην αστυνομία ΔΕΝ μπορείς να πας και να παραδεχτείς οτι συμμετείχες σε μια παράνομη συναλλαγή. Την ίδια δεν ξέρεις που να την βρείς για να τα ζητήσεις πίσω. Στα social δεν μπορείς να αρχίσεις το κυνήγι, γιατί απλά θα σε μπλοκάρει, και θα καταλήξεις ο γραφικός που χτυπιέται όπου βρεθεί.
Καμπανάκι νούμερο δύο. Μιλάς με κάποια που βγάζει μεροκάματο τραβώντας εαυτόν σε solo πορνό σκηνές. Μεροκάματο, που, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, μπορεί και να είναι και ΠΟΛΥ καλό. Γιατί να ρισκάρει να γαμηθεί με κάποιον που ήδη την πληρώνει για να βλέπει το υλικό της;
Κανονικά όλο αυτό θα έπρεπε να περάσει απο το μυαλό σου, την ώρα που σου ζητά να την πληρώσεις με υπόσχεση οτι ΘΑ γαμήσεις. Όπως, και σε κάθε άλλη περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να σε εξαπατήσει με παρόμοιο τρόπο, ζητώντας λεφτά μέσω τηλεφώνου, ή social, για το οποιοδήποτε αόριστα μελλοντικό αντάλλαγμα.
Υ.Γ.
Κοίταξε... βασικα... με τα περήφανα μικρά μου προσόντα, είναι αδύνατον να μη χύνουν σ βρύσες όσες γυναίκες πάνε μαζί μου. Είναι άλλωστε επιστημονικά καταγεγραμμένο οτι τα 13 εκατοστά είναι υπερμεγέθες αντρικό μόριο, και δημιουργεί τέτοια τριβή στα τοιχώματα του κόλπου που ο βίαιος οργασμός είναι κάτι που δεν μπορεί καμιά γυναίκα να αποφύγει μαζί μου. Άσε που, η διάρκεια του μέσου γαμησιού που ρίχνω ξεπερνά τα 90 λεπτά, πριν χύσω.
Τα Χριστούγεννα ειναι σε 2 εβδομαδες, διόρθωσε τα ρολόγια σου.Καλα Χριστούγεννα. Δεν έχεις ούτε ενδιαφέρον ούτε μπορείς να σταθείς στην συζήτηση και δν το συνεχίζω
Το θέμα δεν ειναι αν τον έπαιξα ή όχι, μιας και πρώτος παραδέχομαι ότι ήταν δική μου μαλάκια. Το θέμα είναι ότι βγαίνει ο κάθε καμενος εδώ μέσα να με κράξει. Άλλο να κάνεις χιούμορ και να τρολαρεις και άλλο να προσβάλεις έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα! Δεν μου έχει απαντήσει κανείς όμως, σε μια παρόμοια live φάση, θα συμπεριφέρονταν έτσι; Έλεος με τους τσαμπουκαδες και τους γαμιαδες του πληκτρολογίου! Κουλαρετε λίγο μην στραμπουληξετε κανένα δαχτυλακι.Ο συνάδελφος την πάτησε το μοιράστηκε και καλά έκανε. Να σε πληροφορήσω γιατί έχω βαρεθεί τα ψώνια και τους παντογνωστες με μια δική μου ιστορία. Μια μέρα στο λεωφορείο είχα το κινητο στην τσέπη. Και γενικά επειδή φοβόμουν το κράταγα συνέχεια. Δεν είχα το χέρι στο κιν μόνο για 3 δευτερόλεπτα την ώρα που κατέβαινα και το σουφρωσαν. Οταν το είπα ήταν μια σαν και σένα που το έπαιζε εξυπνάκιας και έλεγε ότι πρέπει να είσαι χαζός για να στο κλέψουν. Την άλλη μέρα της έσκισαν την τσάντα με σουγιά και τα πήραν όλα. Της είπα ότι ακριβώς ανέφερα πιο πάνω αφού βέβαια την ξεφτίλισα άγρια μετα από αυτά που μου ειπε. Υπάρχουν πολλοί που είναι πιο έξυπνοι από εμάς σε πράγματα που δν κατέχουμε. Η κλεψιά είναι τέχνη και την πατάνε και οι πιο έξυπνοι. Για αυτό άσε τις επικρίσεις και γράψε καμμιά κριτική πόσο εχυσε μαζί σου γκόμενά σε 20 λεπτά που ήταν 3 μέσα σε μπουρδελο. Και αυτό τέχνη είναι και δν το έχεις πάρει πρεφα
Κι εσυ τυπε κουλαρε λιγο.Το θέμα δεν ειναι αν τον έπαιξα ή όχι, μιας και πρώτος παραδέχομαι ότι ήταν δική μου μαλάκια. Το θέμα είναι ότι βγαίνει ο κάθε καμενος εδώ μέσα να με κράξει. Άλλο να κάνεις χιούμορ και να τρολαρεις και άλλο να προσβάλεις έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα! Δεν μου έχει απαντήσει κανείς όμως, σε μια παρόμοια live φάση, θα συμπεριφέρονταν έτσι; Έλεος με τους τσαμπουκαδες και τους γαμιαδες του πληκτρολογίου! Κουλαρετε λίγο μην στραμπουληξετε κανένα δαχτυλακι.
Αδύναμος χαρακτήρας θα ήμουν αν απαντούσα στο ίδιο στυλ και έκανα αντεπιθέσεις, δλδ τι θέλεις, να με προσβάλλει ο άλλος κι εγώ να μην το θίξω; Αντίθετα με κάποιους εδώ μέσα συμπεριφέρομαι όπως στην έξω ζωή. Δεν έχω e-χαρακτηρα. 50€ μου τσίμπησεΚι εσυ τυπε κουλαρε λιγο.
Μπηκες για να πεις τον πονο σου και συμφωνα με τα λεγομενα σου να αποφυγουν οσοι περισσοτεροι γινεται τη πατατινα που εφαγες εσυ.
Απο κει και περα το τι σου γραφει ο καθενας κ το ποσο το παιρνεις στα σοβαρα δειχνει το ποσο αδυναμος χαρακτηρας εισαι κ εξ ου και η πατατα που οπως ειπα εφαγες απ τη μικράν.
Ποσα της εστειλες δε μας ειπες, καθαρα απο περιεργεια ρωταω
Ολοι διαγραφουν μια πορεια, και γραφουν ιστορια.Αδύναμος χαρακτήρας θα ήμουν αν απαντούσα στο ίδιο στυλ και έκανα αντεπιθέσεις, δλδ τι θέλεις, να με προσβάλλει ο άλλος κι εγώ να μην το θίξω; Αντίθετα με κάποιους εδώ μέσα συμπεριφέρομαι όπως στην έξω ζωή. Δεν έχω e-χαρακτηρα. 50€ μου τσίμπησε
1ον δεν απάντησα σε όλους, απάντησα όταν άρχισε να ξεφεύγει.Ολοι διαγραφουν μια πορεια, και γραφουν ιστορια.
Απλα σου εγραψα οτι εφαγες παππά απο το σκαμ και εκει εκτεθηκες πρωτη φορά στον εαυτό σου. Θελησες να το μοιραστεις και μπραβο σου, αλλα κ μονο που απαντας σε όποιον στη λεει δειχνει οτι τελικά πρεπει να το κοιταξεις με καποιο ειδικό το πραγμα. Σε ρωτησα κατι παραπανω. Μιλησες μαζι της ελληνικά; Δεν απαντησες
Με το ατομο που μας δειχνεις στις φωτο;1ον δεν απάντησα σε όλους, απάντησα όταν άρχισε να ξεφεύγει.
2ον έγραψα ότι μιλήσαμε, ναι Ελληνικά
Εγώ φταίω που σου συμπαρασταθηκαΤο θέμα δεν ειναι αν τον έπαιξα ή όχι, μιας και πρώτος παραδέχομαι ότι ήταν δική μου μαλάκια. Το θέμα είναι ότι βγαίνει ο κάθε καμενος εδώ μέσα να με κράξει. Άλλο να κάνεις χιούμορ και να τρολαρεις και άλλο να προσβάλεις έναν άνθρωπο που δεν σου έχει κάνει τίποτα! Δεν μου έχει απαντήσει κανείς όμως, σε μια παρόμοια live φάση, θα συμπεριφέρονταν έτσι; Έλεος με τους τσαμπουκαδες και τους γαμιαδες του πληκτρολογίου! Κουλαρετε λίγο μην στραμπουληξετε κανένα δαχτυλακι.
Εσενα τι μύγα σε τσίμπησε; σου θιξαμε τον γκομενο;Τα Χριστούγεννα ειναι σε 2 εβδομαδες, διόρθωσε τα ρολόγια σου.
Αλλο να σε κλεβουν αλλο να τα δινεις, πολυ σωστα στο ειπε ο τυπος.
Στον πουτσο μας αν το συνεχιζεις
δεν μπορω να διαβαζω μαλακιες για αυτονοητα αυτο με τσιμπησε.Εσενα τι μύγα σε τσίμπησε; σου θιξαμε τον γκομενο;
Κάποτε κλέβαμε κάρτες για το κινητό με αυτό τον τρόπο σε κοινά τσατοδωμάτια...Στο γεγονός οτι έχουμε (σχεδόν) φτάσει στο 2025, και παραλλαγές της ίδιας ιστορίας υπάρχουν εδώ και δεκαετίες. Είναι στατιστικά αδύνατον να μην έχεις ακούσει έστω κάποιες απο αυτές, ώστε να πονηρευτείς αμέσως όταν σου ζητάνε λεφτά προκαταβολικά, κυρίως για να γαμήσεις.
Μιλάμε για μιας μορφής απάτη που ξεκινά εδώ και ΠΟΛΛΕΣ δεκαετίες. Με υποσχετική χρημάτων (περίπτωση Νιγηριανού πρίγκηπα/τραπεζίτη/δικηγόρου και "δωρεάς", "επενδυτικών κερδών" και "κληρονομιάς", που απαιτεί την κάλυψη των γραφειοκρατικών κερδών) να είναι η παλαιότερη καταγεγραμμένη παραλλαγή. Και, πλέον, με πολλαπλές social media πλατφόρμες, η υποσχετική οτι θα γαμήσεις να είναι η πλέον σύγχρονη.
Αν όντως δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάω εγώ και όλοι οι υπόλοιποι, τότε πραγματικά έχεις θέμα αδερφέ.
Και κάτι ακόμα. Το οτι εσύ είδες και μίλησες με μια κοπέλα, και σε έπεισε οτι θα έρθει να σου στηθεί να της τον φορέσεις, δε σημαίνει οτι αυτή τρέχει την απάτη. Πιθανότατα απλά είναι υπάλληλος, παίρνει μισθό γι να κάνει ακριβώς ότι έκανε με εσένα. Σκέψου μόνο οτι ανα πάσα στιγμή, σε κάθε πλατφόρμα social media, είναι online μερικά εκατομμύρια χρήστες. Όχι μέσος όρος, όχι σύνολο λογαριασμών, όσοι είναι ανα πάσα στιγμή μέσα. Ας πούμε 10 εκατομμύρια. Απο αυτούς, ας πούμε οτι το 10% είναι άντρες, που ψάχνονται για να γαμήσουμε. Ένα εκατομμύριο υποψήφια θύματα. Απο αυτούς, ας πούμε οτι το 10% θα πλήρωναν για να γαμήσουν. 100 χιλιάδες υποψήφια θύματα. Και, τέλος, ας πούμε οτι απο αυτούς, το 10% είναι αρκετά ηλίθιοι, για να πληρώσουν με μελλοντική υποσχετική γαμησιού, απο 50 ευρώ ο καθένας. Μιλάμε για 10 χιλιάδες ηλιθίους, απο 50 ευρώ το κεφάλι... μισό εκατομμύριο ευρώ. Ε, λοιπόν... ένας αρκετά έξυπνος και αρκετά καθήκι, στήνει την κομπίνα, μαζεύει δέκα όμορφες, τους δίνει απο ένα χιλιάρικο το μήνα για να καυλαντίζουν υποσχόμενες οτι θα σου κάτσουν, και μαζεύει το χαρτί.
Παίζει και να σε κατέγραφε κιόλας. Αν έδωσες έστω και ένα στοιχείο για την ταυτότητα σου μπορεί και να ζητάει λεφτά για να μην ανεβάζει την εγγραφή από εδώ και από εκεί.Δεν είναι άντρας φιλαράκι, μιλήσαμε με βιντεοκλήση