PetrosMarianna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2023
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 441
Χαχαχ ;))) Θα το καθαρίσει ρε με την γλώσσα της ;)Αλλάξτε το σεντόνι ρε.
Χαχαχ ;))) Θα το καθαρίσει ρε με την γλώσσα της ;)Αλλάξτε το σεντόνι ρε.
Και με νυφικό φωτογραφίεςΤύπε που ξέρουμε ότι είναι η γυναίκα σου αυτή κ όχι κάποια άλλη που μόλις μας βρει θα μας βγάλει στα κανάλια για ριβετζ πορνό;
Ανέβασε καινούργια να κρατάει ληξιαρχική πράξη γάμου κ την εφημερίδα που μπήκαν οι αγγελίες γάμου..
Extra points φιλαράκι μου για threesome με την τρελιαρα μου ;) Λέω εγώ χεχΑν στειλω φωτο με εξτρα επικο χυσιμο κερδιζω κατι;
Ή αν στειλω 10 διαφορετικες χυμενες φωτο;
Υπαρχει καποιο βραβειο για εμας που τα βλεπουμε ολα ανταγωνιστικα;
Όλοι από Αθήνα τι γίνεται...Ω να σου γαμησω! Αξιζει το οδοιπορικο απο Αθηνα
Θα μποτιλιαρει ο Α1 απο χαμουτζηδεςΌλοι από Αθήνα τι γίνεται...
απο τη φωτο προφιλ μεχρι αυτη τη φωτο η γκομενα εχασε τα βυζια της.....Οποιος γουστάρει της τα δίνει και εδώ ;)))
Πολύ Καλημέρα σε όλους *
Δύο γέννες,Δύο θηλασμους.απο τη φωτο προφιλ μεχρι αυτη τη φωτο η γκομενα εχασε τα βυζια της.....
Να πω ότι δεν έδειχνα και λίγο το προσοπω της....ακόμα υπάρχει κάποιος δηλαδή που πιστεύει ότι δεν είναι η γυναίκα μου..βασικά πολλοί από ότι φαίνεται...Οποιος γουστάρει της τα δίνει και εδώ ;)))
Πολύ Καλημέρα σε όλους *
δεν ειπα οτι δεν ειναι η γυναικα σου.....ειπα οτι αυτη στη φωτο προφιλ δεν ειναι αυτη η τελευταια φωτο......οσο και να το ζορισεις δεν γινεται.....Να πω ότι δεν έδειχνα και λίγο το προσοπω της....ακόμα υπάρχει κάποιος δηλαδή που πιστεύει ότι δεν είναι η γυναίκα μου..βασικά πολλοί από ότι φαίνεται...
Νο προμπλεμ νο χειτ
Το κορίτσι είναι μια καυλα.....Να πω ότι δεν έδειχνα και λίγο το προσοπω της....ακόμα υπάρχει κάποιος δηλαδή που πιστεύει ότι δεν είναι η γυναίκα μου..βασικά πολλοί από ότι φαίνεται...
Νο προμπλεμ νο χειτ
Απο κοντα την δινεις;Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Για πολύ ψωλόχυμα η δικιά σου, να την χαίρεσαι!Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Φίλε, πληρω τα κριτήρια αυτά και είμαι βορειότερα από Θεσσαλονίκη. Σε λίγες μέρες στην επιστροφή για Αθήνα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να κάνω μια στάση και να σας γνωρίσω. Υπάρχουν πιθανότητες να το κανονίσουμε; τι λες;1) Νορμάλ άνθρωπος εκτός κυκλωμάτων .
2) Καθαριότητα υγεία
3) Εχεμυθεια κατανόηση Αν είναι παντρεμένος βάζουμε ένα +
Λογικά πράγματα στην ουσία φίλε μου ...Είμαστε παντρεμένοι με παιδιά και αυτό είναι ένα γούστο μας ....Ξεπηδάμε με τον τρόπο αυτόν από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ...Οποίος μπορεί να μας καταλάβει θα χαρώ .