The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.097
- Πόντοι
- 25.467
Ολοκληρη την γυναικα να σου στειλει. Δεν το καταλαβε λες;
Δεν ξέρω αν το κατάλαβε.
Ολοκληρη την γυναικα να σου στειλει. Δεν το καταλαβε λες;
Μέσα της πρέπει και πάνω στις τρύπες της αδερφέ.....εγώ θα σου έλεγα ένα μπράβο για τις τρύπες που καρφώνειςΚαλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Εύγε ωραίο μουνι ρε μάγκα!!!Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Αν κάποιος είναι μέσα σε τέτοια φάση θα ήταν τιμή μου να εκτυπώσει μια φωτό της γυναίκας μου και να βγάλει φωτό χυμένη την φωτογραφία της παραθέτω και την φωτογραφία που θα ήθελα να γίνει το τελετουργικό)))
Αν πάρει αντισυλληπτικά ναι φίλε μου είναι ότι καλύτερο το μουνακι της για σπέρμαΜέσα της πρέπει και πάνω στις τρύπες της αδερφέ.....εγώ θα σου έλεγα ένα μπράβο για τις τρύπες που καρφώνεις
Νασαι καλά αδερφέΕύγε ωραίο μουνι ρε μάγκα!!!
Εχε χαρη που ειμαι στου κουριό,αλλιως εκτύπωση και φλόκια να ικανοποιήσω μια ψυχη!Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
το να στη χυνουν μπροστα σου δεν σε ενδιαφερει?Το έχω βιώσει αδερφέ μου
Την πούτσα?Θα γουσταρα όμως να δω του Βιβλιοπώλη
μονο εσυ καραγκιοζη θες τσαπου βιβλιοπωλη !Την πούτσα?
Στον άλλο απάντησα.μονο εσυ καραγκιοζη θες τσαπου βιβλιοπωλη !
και ναι ... ξερω ... θα πας απο κατω να κραξεις ...
σε κλανω δυνατα και απαξιωτικα !
Αφου της τον πιτσιλισανε live ρε Πετραν αν καταλαβα καλα, προς τι το κολλημα με τη φωτο? Απο περιεργεια ρωταω…Το έχω βιώσει αδερφέ μου
Γιατί όχι live?Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
Ωραία εκτύπωση!Για σένα φιλαράκι
Έλα Skype να δεις ζωντανά τι ψωλοχυμα θα έτρωγε από κοντά...Καλησπέρα ρε φορουμαρα;)
καλυτερα να τον ρωτησεις τι χρησιμοποιει για μελανιΩραία εκτύπωση!
Τι εκτυπωτή έχεις;
Πόσο κοντά????Ποιος θέλει να του χύσω την γυναίκα από κοντά;
Μελάνια ξέρω. Χρησιμοποιεί αυτά τα συμβατά, που ναι μεν δεν κρατάνε τόσο πολύ αλλά μπορείς να τα ξαναγεμίσειςκαλυτερα να τον ρωτησεις τι χρησιμοποιει για μελανι
Σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς πήγε....Ωραία εκτύπωση!
Τι εκτυπωτή έχεις;