Νέα

Η πιο φθηνή βίζιτα-call girl -μπουρδέλο που έχετε πάει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitropanosilias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (9 μέλη και 18 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.943
Πόντοι
6.056
Κάπου 2003 ; είχε σκάσει γραφείο που έλεγε βίζιτες 60€ .....
Μου είχαν πει ότι πάνε παντού ... οπότε πήγα στο χοτέλ στη βάθης, που γενικά δεν πήγαιναν βίζιτες από άλλα γραφεία ....

Μου έστειλαν 7 βίζιτες που είχαν .... τις έδιωχνα όλες με τάληρο ......
με 1-2 φοβήθηκα μην ήταν πρεζάκια .... οι άλλες δεν μου άρεσαν ......

Τα άλλα γραφεία δεν έστελναν εκεί βίζιτα με τίποτε.
Πήγα μπουρδέλο .

OP
OP
M

mitropanosilias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2025
Like
26
Πόντοι
0
Κάπου 2003 ; είχε σκάσει γραφείο που έλεγε βίζιτες 60€ .....
Μου είχαν πει ότι πάνε παντού ... οπότε πήγα στο χοτέλ στη βάθης, που γενικά δεν πήγαιναν βίζιτες από άλλα γραφεία ....

Μου έστειλαν 7 βίζιτες που είχαν .... τις έδιωχνα όλες με τάληρο ......
με 1-2 φοβήθηκα μην ήταν πρεζάκια .... οι άλλες δεν μου άρεσαν ......

Τα άλλα γραφεία δεν έστελναν εκεί βίζιτα με τίποτε.
Πήγα μπουρδέλο .
Τι εννοείς τις έδιωχνες με τάληρο ;

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.349
Πόντοι
2.727
4 Ευρω με μια μαυρη στην Σατοβριανδρου πριν 10 χρονια.Ηθελε 5.Τι 4 τι 5 μωρη,της λεω,το ιδιο ειναι.Τοσα εχω,θελεις;Θελω λεει.Ρουφα της λεω
Δεν θυμάμαι να έχω γαμήσει ποτέ με κέρματα :cheesy:
Είσαι φοβερός!

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.437
Πόντοι
216
10 ευρω στο μεταξουργειο το φτηνο μπουρδελο. Απο βιζιτα, πριν χρονια (2005-2006) καπου εκει με 50 ευρω με κολο στο πριβε μια μεταμιλφ. Χαλια ηταν η γκομενα, αξυριστα ποδια κλος που βρωμουσε, δεν εχυσα, αταματησαμε και την εδιωξα ευγενικα.

Ειχα γαμησει και με 3000 στη φυλης, φυμαμαι μια με κολο στο Φ 40, και καποια Λωρα ή Λανα ξανθουλα ρωσιδα νεαρη με κοντα μαλλια καπου Φ54, Φ84, δε θυμαμαι. Ηταν ενα ισογειο στα ζυγά.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.909
Πόντοι
2.596
10€ σε κάποια του Μεταξουργείου επί εποχής Αλ6 που κι αυτά με το ζόρι περίσσευαν, η Φυλής έμοιαζε πολυτέλεια όποτε πήγαινα...
Μακρυνές αναμνήσεις πλέον αποτελούν €φιάλτες του παρελθόντος :headbang2:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.652
Πόντοι
5.595
Είχες προλάβει το Χοτέλ Σουδάν;;;

Ξεδοντιάρης ρεσεψιονίστ ... που μαζί με το κλειδί , έδινε και 3 καπότες.
Πλαστικό σκαμπό στη μέση του δωματίου ... με τις πετσέτες πάνω ......

15.000 δρχ παίρναν οι πιατσόβιες της σόλωνος
και το δωμάτιο στο Σουδάν νομίζω ήταν 3000 δρχ
όταν στους κυριλέ γαμιστρώνες ήταν 5000 δρχ

Συνημμένα

• FB_IMG_1737189326315.jpg
    FB_IMG_1737189326315.jpg
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 4

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.302
Πόντοι
456
70 για μια Λευκορωσίδα σε "studio" στην επαρχία , κάπου στη κεντρική Μακεδονία. Βαριεστημένη , αλλά ωραία κοπέλα , ψιλή με μακρύ μαύρο μαλλί , μου είχε πει ότι τη λένε Όλγα υποτίθεται 30 κάπου στα 35 πρέπει να ήταν.

Αλλά μια φορά στα γενέθλια μου ένας φίλος μου είχε τη φαινή ιδέα να μου γνωρίσει μια φίλη , μιας φίλης της πρώην του η οποία κάνει βίζιτες. " Είναι μεν πρεζάκι αλλά δε της φαίνεται είναι και πολύ ωραία" έπαιρνε ένα 20 οπότε λέω να τα μας θα γαμήσω με ένα εικοσάρικο πόσο άσχημα παίζει να είναι.

Εντάξει δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν , για τα βίτσια του αλλά θα πρέπει να είναι μια ιδιαίτερα κατηγορία βιτσιόζου να πηδήξεις τόσο τρυπημένο πρεζάκι. Η κοπέλα αντικειμενικά ήταν ότι χειρότερο έχω δει , απεριποίητη , γεμάτη τρύπες , βρώμικη. Όχι ρε φίλε καλύτερα σε μια τρύπα στο τοίχο.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
796
Πόντοι
81
Εχω παει σε στουντιο στη Βριλησσου γυρω στο 2010 με 12. Εκει υπηρχε ενας τσατσος που σε αφηνε με την πουτανα στο σαλονι να παιξεις προκειμενου να σε πεισει να μπεις στο δωματιο. Ημουν τοσο καβλωμενος που την ωρα που παιζει μαζι μου, μου τον βγαζει εξω η πουτανα για να μου τον παιξει (στο σαλονι) , της σπρωχνω το κεφαλι και ξεκιναει την πιπα. Δεν πρεπει να περασαν 20 δευτερολεπτα και αρχιζω να χυνω, καποια δεν προλαβε και τα πηρε στομα, καποια στα ρουχα, ουτε ξερω που πηγαιναν. Η πουτανα γελασε, μου λεει παμε μεσα για 2ο γυρο τωρα. Σηκωνομαι τον βαζω γρηγορα μεσα στο παντελονι, της αφηνω στον καναπε ενα 5ευρω και σε δευτερολεπτα ημουν εκτος στουντιο. Ουτε καταλαβε η πουτανα ποτε μπηκα, ποτε εχυσα ποτε εφυγα. Εκανα καιρο να παω ξανα εκει, μεχρι που εκλεισε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom