Όταν είχα πάει Ελβετία, Ζυρίχη, καθόμουν σε μία καφετέρια δίπλα στην λίμνη και φόραγα μία μπλούζα που είχε την Ελληνική σημαία κι έγραφε από κάτω "Greek Tsolias." 'Ολες οι γκόμενες που περνάγανε με κοιτάγανε έντονα. Κάτι παρεάκια από 20χρονα ξανθά μοντελοειδή πιπίνια με δείχνανε και λέγανε μεταξύ τους ψιθυριστά "Rafale" "Oh, F-16 viber" ενώ άλλη παρέα με έδειχνε κι έλεγε "Kalathi noikokyras, Adonis" και ταυτόχρονα έβαζαν το χεράκι τους κάτω από την φούστα τους και άρχισαν να χαϊδεύονται. Μετά πληρώνω το τοστ που είχα παραγγείλει και αφήνω 80 λεπτά πουρμπουάρ . Το πήραν πρέφα τα Ελβετάκια και άρχισαν να βογκάνε από ηδονή. Σηκώνομαι τότε, τις πλησιάζω και τις δίνω από ένα μαγνητάκι ψυγείου, που έγραφαν άλλο "Acropolis" άλλο "PAO Gate 13" άλλο "Moni Vatopedi" και άλλο "10 mikroi mitsoi". Τότε άρχισαν να μου δείχνουν τα βυζάκια τους, να κοιτάνε επίμονα το φερμουάρ του παντελονιού μου και να γλύφονται. Αλλά δεν προχώρησα έφυγα. Δεν ήξερα αν θα είναι καθαρές. Οπότε τις αγνόησα καβάλησα την βέσπα μου και έφυγα για Ελλάδα. Τρέχανε ξοπίσω μου φωνάζοντας "Please stay" "Come back Tsolias" "Take me to Mykonos" "Me to Salamina" "Survivor all Star", αλλά γκάζωσα την βέσπα, έπιασα 30 km/h κι έφαγαν την σκόνη μου. Αν έμενα θα γαμούσα όλη την Ελβετία με μαγνητάκια ψυγείου, αλλά φοβόμουν μην μου τραυματίσουν το πουλί οι λυσσάρες. Και δεν είχα και αρκετά μαγνητάκια. Είχα βέβαια και 3 κομπολόγια αλλά που να πρωτοδώσεις. Οπότε αυτή είναι οι εμπειρία μου.