Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
οι ελληνιδες θελουν τους μαλακες τους γυμνασμενους με τη αυτοπεποιθηση,ενω οι δανεζες σουηδεζες δε κοιτανε τετοια θελουν απλα εναν αρσενικο αντρα και οχι τις λουγκριτσες τους γυμνασμενους συν οτι τις σουηδεζες και τις δανεζες δε τις νοιαζει αν εχεις αυτοπεποιθηση η οχι,δε τα κοιτανε αυτα,ειναι χαλαρες,δε εχουν το στερεοτυπο οπως εδω ο αντρας πρεπει να κανει τη πρωτη κινηση,εκει στη κανουν απο μονες τους τη κινηση,σε αυτες τις χωρες οπως σουηδια ή δανια οι γυναικες θελουν εξευγενισμενους και φυσιολογικους αντρες οχι οπως εδω που θελουν τους καφρους και τους φλωροκαγκουρες οι αχρηστες οι ελληνιδες,ειχα γνωστο που εδω δε ειχε κανει ουτε φιλι πηγε σουηδια και γαμησε σε ενα μηνα μεσα οποτε βουλωστο ζωον,δε θα κρινεις εσυ εμενα ναυαγιο που ουτε εξω γαμας ουτε πουτανες,διαβασε κριτικες μου και μετα μου λες τα γαμησια που κανω στα μπουρδελα ειναι ο πατος της τροφικης αλυσιδας,σε πληροφορω σου κανουν γαμησια σουπερ οι πουτανες που οι εξω ουτε καν στα κανουν,δε βλεπω καμια κριτικη να εχεις ανεβασει βρε λουζερ οποτε σε μπουρδελα δε γαμας και επισης για να εισαι εδω αντι να φλερταρεις εξω μαλλον η μπογια σου δε περναει καθολου.Εσυ και ο ξεκωλογος ειστε 2 αγαμητοι και απο τις εξω και απο τα μπουρδελα αρα αν εγω ειμαι μια μαπας εσεις ειστε 30 που ουτε ελληνιδες γαματε(για να ειστε εδω αντι να φλερταρετε) ουτε σε μπουρδελα πατε διοτι δε βλεπω κριτικες,και κατι τελευταιο οποιος παει στα μπουρδελα και γαμαει μονο αγαμητο δε μπορεις να τον πεις,αγαμητος εισαι εσυ και ο ξεκολογος που εχετε μηδενικες επαφες και απο μπουρδελα και απο ελληνιδες.Προφανως η επι πληρωμη πρεπει να ειναι το κερασακι στη τουρτα και για να βγαλεις κανενα γουστο (τριο, παρτουζες κλπ).
Εαν γαμας μονο επι πληρωμη ειναι σαν να λες οτι εισαι ο πατος της τροφικης αλυσιδας.
Σκεψου ο τυπος νομιζει οτι δε πηδαει επειδη βρισκεται στην Ελλαδα και εαν παει Σουηδια θα γαμησει.
Αυτο νομιζει στο μυαλο του αυτο το περιφερομενο ταγαρι.
Εαν δε γαμας σε μεσογειακες η λατινοαμερικανικες χωρες που ειναι στο easy mode τοτε δε μπορεις να γαμησεις πουθενα. Τελεια παραγραφος.
Οποιος εχει ταξιδεψει ξερει.
Αμα τον αφησεις σε καμια Δανια, Σουηδια, Νορβηγια ουτε βλεμμα δε θα παρει.
Καλα δε συζητω για καμια Μοσχα εκει ουτε για να τους φερνει το νερο.
Βλεπεις σε ζωντανη συνδεση το αποτελεσμα ενος αγαμητου μπουρδελιαρη λαστιχεμπορα.
Τελευταία τροποποίηση: