να έρθουν εδώ οι στατιστικολογοι της durex και μετά να μας πουν πως βγήκε το αποτέλεσμα.
1. LGBTQ κοινότητα. Αν κάποιος περίμενε σήμερα να μάθει ότι οι gay γαμάνε πολύ περισσότερο τότε καλησπέρα και καλή βραδιά. Δεν ισχύει όμως ότι στην Ελλάδα το ποσοστό των gay ατομων είναι υψηλοτερο από άλλες χώρες, εμένα μου φαίνεται να ισχύει το αντίθετο.
2. Σχέσεις: Μόλις τα τελευταία 5-6 χρόνια πάει κάτι να αλλάξει στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες το σεξ με τη σχέση έχουν αποσυνδεθεί εδώ και πολύ καιρό. Και μην ξεχνάμε ότι ειδικά οι μικρές κοινωνίες είναι πολύ καταπιεστικές, εκεί αγόρια και κορίτσια κάνουν τα πάντα μήπως και αποδράσουν μέσω σπουδών μπας και γαμήσουν.
3. One night stand - δυστυχώς ακόμη είναι ταμπού στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες ούτε καν πάει η άλλη στο πατρικό της το γκόμενο, ξεσκιζονται ,πίνει καφέ το πρωί ,φεύγει δεν ασχολείται κανείς.
4. Κέρατο - εδώ πρέπει να είμαστε πολύ ψηλά. Βλέπεις δεν είμαστε ούτε Ανατολή να τις κλειδώνουμε μέσα ,ούτε τελείως Δύση να μπορεί η γυναίκα να μην έχει ανάγκη την τσέπη του άντρα.Αντίστοιχη νοοτροπία με Ρωσία, ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια.
5. Τουρισμός - και εδώ πάμε καλά ως άντρες κάτι όμως που θα δεις και σε χώρες όπως Ιταλία ,Ισπανία, Κροατία.
Γενικότερα δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να είμαστε πρώτοι.
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια έρευνα ,αλλά η durex είχε κάνει μία έρευνα ότι το Ηράκλειο ήταν η πρώτη πόλη της Ελλάδας σε σεξουαλική δραστηριότητα. Και όμως το Ηράκλειο έχει ελάχιστα μπουρδέλα σε σχέση με τον πληθυσμό του.
Ποιο μέλος βγάζει αυτές τις έρευνες για να μας ανεβάσει το εθνικό φρόνημα; Μιλήστε.