You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά είναι η πιο φθηνή χώρα για σεξ στον κόσμο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZORRO___
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 84
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.248
- Πόντοι
- 22.266
Από Αφρική δυτική Αφρική και Κένυα κεντρικήΚένυα Κολομβία Καμπότζη λέω εγω
Ότι αγγλόφωνο σε πρώτο λόγο
Γαλλόφωνες πορτογαλλοφωνες πιο ωραίες
Γενικά ο κανόνας είναι αγγλόφωνη χώρα και χριστιανοί
Πιο δυσκολες οι Νοτιοαφρικανός στο Κέιπ ταουν
Ο νηματοθετης αν εννοώ δίχως τα έξοδα αεροπορικά κ διανομή σίγουρα αγγλόφωνη χριστιανική Αφρική
Αν δεν τους αρέσουν οι μαύρες ταυλανδη Φιλιππίνες από Ασία.
Αν θέλει λατινες άγιο Δομίνικο Κολομβία Βενεζουέλα ...όχι Χιλή Ουρουγουάη Αργεντινή
Αν θέλει λευκή πάλι Βενεζουέλα Κολομβία ή Ευρώπη Λευκορωσία κ Ρωσία
Αν όμως συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία τότε πουθενά στον κόσμο δεν γαμας λευκή φυλή με δέκα ευρώ εκτός από το silk city
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Τύποι μιλάμε για τον απόλυτο χύστη-καταδρομέα-socom που έχει αδειάσει τα αρχίδια του από τον Κίτρινο ποταμό και τον Βραχμαπούτρα στην Ασία,στον Ζαμβέζη στην Αφρική και τον Αμαζόνιο στην Νότια Αμερική.....Από Αφρική δυτική Αφρική και Κένυα κεντρική
Ότι αγγλόφωνο σε πρώτο λόγο
Γαλλόφωνες πορτογαλλοφωνες πιο ωραίες
Γενικά ο κανόνας είναι αγγλόφωνη χώρα και χριστιανοί
Πιο δυσκολες οι Νοτιοαφρικανός στο Κέιπ ταουν
Ο νηματοθετης αν εννοώ δίχως τα έξοδα αεροπορικά κ διανομή σίγουρα αγγλόφωνη χριστιανική Αφρική
Αν δεν τους αρέσουν οι μαύρες ταυλανδη Φιλιππίνες από Ασία.
Αν θέλει λατινες άγιο Δομίνικο Κολομβία Βενεζουέλα ...όχι Χιλή Ουρουγουάη Αργεντινή
Αν θέλει λευκή πάλι Βενεζουέλα Κολομβία ή Ευρώπη Λευκορωσία κ Ρωσία
Αν όμως συμπεριλαμβάνει τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία τότε πουθενά στον κόσμο δεν γαμας λευκή φυλή με δέκα ευρώ εκτός από το silk city
Και τα λέω λιτά,πολύ λιτά....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.248
- Πόντοι
- 22.266
Άμα δεν μυρίζει έξω από την παράγκα που γαμαω μπαρουτι αίμα ,..άμα δεν ακούω κραυγές Ζουλού και χατζαρες να τσουγκρίζουν ,αμα δεν αισθάνομαι το aids και ο κίτρινος δαγγειος πυρετός να είναι στο χερούλι της παράγκας αυτής τότε δεν μπαίνω στο κόπο να γαμησωΤύποι μιλάμε για τον απόλυτο χύστη-καταδρομέα-socom που έχει αδειάσει τα αρχίδια του από τον Κίτρινο ποταμό και τον Βραχμαπούτρα στην Ασία,στον Ζαμβέζη στην Αφρική και τον Αμαζόνιο στην Νότια Αμερική.....
Και τα λέω λιτά,πολύ λιτά....
Τελευταία τροποποίηση:
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Επίσης μέγας γνώστης είναι ο υπερπαικταράς @Mindreader που ειδικεύεται στις δασώδεις περιοχές τις Ασίας...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Μα για αυτό έβαλα πρωτεύουσα του Μπουρουντί και το Σοβέτο.Άμα δεν μυρίζει έξω από την παράγκα που γαμαωμπαρουτι αίμα ,..άμα δεν ακούω κραυγές Ζουλού και χατζαρες να τσουγκρίζουν ,ανά δεν αισθάνομαι το aids και ο κίτρινος δαγγειος πυρετός να είναι στο χερούλι της παράγκας αυτής τότε δεν μπαίνω στο κόπο να γαμησω
Ο Έμπολα είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί....
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.945
- Πόντοι
- 3.506
Για ποιους λες ρε μαν;Τα καρπούζια πλέον τα χώνω σε κωλους περίεργων που δεν έχουν 500€ να ξοδέψουν σε ξένες χώρες.
Για αυτούς που πάνε Ελλάδα να γαμησουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν τις πουτανες Πολωνία και Κύπρο ;
Η που νομίζουν ότι είναι «ωραία» παιδιά και ότι οι πουτανες τους κάθονται στο τζάμπα ;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.945
- Πόντοι
- 3.506
Τον θυμάμαι που έλεγε σιγά μη δώσω στην Πολωνέζα 80 ευρώ όταν μπορώ να πάω φυλης που τα κορίτσια με γουστάρουν σαν ομορφόπαιδο που είμαι και που με χρεωνουν μόνο 20.Να ακούτε τυπάρα @xenitemenos σε αυτά τα θέματα, έχει κάνει το σκατό του παξιμάδι και βρίσκει χίλιους και δυο τρόπους για να γλυτώσει 1-2 ευρώ...
Όλα τα μεγαλοστελέχη που καθαρίζουν το μπόλικο μαρούλι πάντως γαμάνε φτηνά. Ξεφτιλισμένος, Μπαρμπαπηδουλας
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.613
- Πόντοι
- 10.751
Τι να πω, δεν ζητησα εξετασεις! Παντως φαινοντουσαν μια χαρα, δηλαδη οχι χρηστριες τουλαχιστον. Βεβαια ειναι ολα φθηνα εκει οποτε βγαζει νοημα.Κινούμενες μεταφορείς σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ;
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Σε προκαλώ να βρεις τέτοιο ποστ μου (μιας και ποτέ δεν πάω φυλής).Τον θυμάμαι που έλεγε σιγά μη δώσω στην Πολωνέζα 80 ευρώ όταν μπορώ να πάω φυλης που τα κορίτσια με γουστάρουν σαν ομορφόπαιδο που είμαι και που με χρεωνουν μόνο 20.
Όλα τα μεγαλοστελέχη που καθαρίζουν το μπόλικο μαρούλι πάντως γαμάνε φτηνά. Ξεφτιλισμένος, Μπαρμπαπηδουλας
Αν δεν το βρεις, ξέρουμε όλοι ότι είσαι ψευταρας, φαλακρας και καραγυφτος.
Και τα λεφτά που χαλάω εγώ κάθε μήνα για γούστα, δεν τα βλέπεις εσύ στο πορτοφόλι σου μαζεμένα ούτε σε μισό χρόνο.
Έλα που βγάζει γλώσσα και ο κάθε κακομοίρης τώρα.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.296
- Πόντοι
- 3.656
Η παραλία της γκόα , δεν είναι τυπική ινδία.Ινδία και Πακιστάν, ΔΕΝ χρειάζεται να πάει κανείς,
TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
@xeftilismenos έγραφε ολόκληρα κατεβατα που εξηγούσε πως να γλυτώσεις 2 ευρώ σε μασάζ κάνοντας μετατροπή νομίσματος με revolut...Τον θυμάμαι που έλεγε σιγά μη δώσω στην Πολωνέζα 80 ευρώ όταν μπορώ να πάω φυλης που τα κορίτσια με γουστάρουν σαν ομορφόπαιδο που είμαι και που με χρεωνουν μόνο 20.
Και μετά καυχιόταν πόσο έξυπνος ήταν ο καρμίρης...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.248
- Πόντοι
- 22.266
Είσαι ακόμα ταυ; Δώσε παλμοΤον θυμάμαι που έλεγε σιγά μη δώσω στην Πολωνέζα 80 ευρώ όταν μπορώ να πάω φυλης που τα κορίτσια με γουστάρουν σαν ομορφόπαιδο που είμαι και που με χρεωνουν μόνο 20.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.945
- Πόντοι
- 3.506
Ναι είμαι Πουκε τώρα. Υπήρξε αλλαγή σχεδίων και θα κάτσω παραπάνω.Είσαι ακόμα ταυ; Δώσε παλμο
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.945
- Πόντοι
- 3.506
Τύπε ο ξεφτιλισμένος είναι ομορφόπαιδο. Εκεί που ο ΚΜΑΝ χρησιμοποιεί πυραύλους αυτός λέει ένα Σλαβα Ουκραινα και μέχρι και η γυναίκα του Ζελενσκι τον πιπωνει.@xeftilismenos έγραφε ολόκληρα κατεβατα που εξηγούσε πως να γλυτώσεις 2 ευρώ σε μασάζ κάνοντας μετατροπή νομίσματος με revolut...
Φίλος, το 2ευρω που γλυτώνεις με ρεβολούτ δεν πάει στη μασατζού ή στη πουτάνα, στην αρχιπουτάνα την ελληνική τράπεζα πάει για χρεώσεις μετατροπής συναλλάγματος εξω. Κι εγώ το ίδιο κάνω στο εξωτερικό. Γιατί να δώσω 7,5% προμήθεια στην Πειραιώς και την Εθνική; Να πάνε να χεστούν.@xeftilismenos έγραφε ολόκληρα κατεβατα που εξηγούσε πως να γλυτώσεις 2 ευρώ σε μασάζ κάνοντας μετατροπή νομίσματος με revolut...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Το μόνο κοινό μου με τον Κμαν είναι ότι έχουμε πολύ καλό γούστο στα μουνια.Τύπε ο ξεφτιλισμένος είναι ομορφόπαιδο. Εκεί που ο ΚΜΑΝ χρησιμοποιεί πυραύλους αυτός λέει ένα Σλαβα Ουκραινα και μέχρι και η γυναίκα του Ζελενσκι τον πιπωνει.
Κατά τα άλλα εγώ ζω στο τώρα, εκείνος μιλούσε για άλλες εποχές και παρουσίαζε βίντεο από πριν δέκα χρόνια.
Αν έβλεπε όμως σε τι διαμέρισμα μένω και τι λεφτά κυκλοφορούν στα χέρια μου, θα μιλούσε με σεβασμό.
Σκουπίδι σαν εσένα και το άλλο το ναυάγιο που είστε δέκα επίπεδα πιο κάτω δεν ήταν όμως.
Αλήθεια πως νιώθεις όταν έχεις 500€ στο πορτοφόλι σου;
Φαντάζομαι την ίδια ικανοποίηση όταν εγώ βγάζω τα δεκαπλάσια από την μια δουλειά μου το μήνα.
Και πώς είναι να ξέρεις ότι μάλλον δε θα φτάσεις ποτέ να βγάζεις αυτά τα χρήματα στη ζωή σου;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.945
- Πόντοι
- 3.506
τύπε όταν ήσουν Τουρκία σου κάνανε και περιτομή ; Η μόνο λεύκανση ;Το μόνο κοινό μου με τον Κμαν είναι ότι έχουμε πολύ καλό γούστο στα μουνια.
Κατά τα άλλα εγώ ζω στο τώρα, εκείνος μιλούσε για άλλες εποχές και παρουσίαζε βίντεο από πριν δέκα χρόνια.
Αν έβλεπε όμως σε τι διαμέρισμα μένω και τι λεφτά κυκλοφορούν στα χέρια μου, θα μιλούσε με σεβασμό.
Σκουπίδι σαν εσένα και το άλλο το ναυάγιο που είστε δέκα επίπεδα πιο κάτω δεν ήταν όμως.
Αλήθεια πως νιώθεις όταν έχεις 500€ στο πορτοφόλι σου;
Φαντάζομαι την ίδια ικανοποίηση όταν εγώ βγάζω τα δεκαπλάσια από την μια δουλειά μου το μήνα.
Και πώς είναι να ξέρεις ότι μάλλον δε θα φτάσεις ποτέ να βγάζεις αυτά τα χρήματα στη ζωή σου;
Giannis.mt
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
Ρωσσία πριν χρόνια που είχε πάει φίλος είχε πει άν πας και ξέρεις να κινηθείς γαμας τσάμπα,αυτος ειχε μείνει πάνω απο μήνα και έμαθε που είναι τα μη τουριστικά στέκια και γαμουσε τσαμπα.Οι ρωσσοι ολοι μερα πεινουν μου ειχε πει και οι γκομενες αν της πας σε ενα καλο ξενοδοχειο γαμιουνται τσαμπα,Ισχυουν αυτα ακομα ?
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση.. Μεταξουρ(γ)είο σίτυ. Γκαμάς με τεν γιούρος όνλυ. Γλυτώνεις την ταλαιπωρία αλλά και τα εισιτήρια φυσικά.. που σίγουρα θα βγουν πάνω από χιλιάρικογια να δω τι λενε οι ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ σεξοτουριστες????
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 219