2002-και ειναι Αληθεια.Εμείς έχουμε πάει με 202 πληρωμένες πιάνεται ;;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 197
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Αδιάφορο το χτες.Σημερα τι κάνει είναι η ουσία
Gangbanger96
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 800
- Πόντοι
- 86
Όλες πηδιουνται το θέμα είναι να απελευθερωθεί η γυναικεία γκαβλα. Κυρία με θητεία σε στριπ, χωρισμένη μάνα μου έλεγε πόσο γουστάρει παρτούζα.
Mpourdeliarisss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2005
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Καλαμάτα και γύρω πρέπει να παμε μου φαινεται! χα χα χα Ειναι καυλιάρες οι Καλαματιανές! Και μεγαλο ποσοστό βλεπω! Μια χαρα......Διακοπές Καλαμάτα παιδιά Παραλίες, Γουρουνοπουλες, ξυδια και παρτούζες! χαχα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.487
- Πόντοι
- 6.056
Σαν ψαροτουφεκάς όχι ...Δε νομίζω ότι πιάνεται ρε bro, είναι σαν να μετράς στις εμπειρίες σου σαν ψαροτουφεκάς τις φορές που αγόρασες φαγκρί στον Σκλαβενίτη.
Σαν ψαροφάγος όμως ... ΝΑΙ ........
δεν περνούν στο κοντέρ αυτά τα χιλιόμετρα...Εμείς έχουμε πάει με 202 πληρωμένες πιάνεται ;;;
αν μια γυναίκα απελευθερωμένη, που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της, μπει σε σχέση ή γάμο , δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεται πλήρης εξ αιτίας όσων έχει ζ΄ήσει...και δεν θα ξαναζητήσει να τα ξαναζήσει...Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Για το νήμα έχω να σχολιάσω πως μια απελευθέρωμενη γυναίκα που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της (εάν είχε πχ τη παρτουζα ως φαντασίωση) εφόσον αποφασίσει να μπει σε σχέση .. η σχέση θα είναι πιο ισορροπημένη και δε θα υπάρχουν απωθημένα .
Δε χρειάζεται όμως ούτε είναι υποχρεωμένη να μοιραστεί αυτά που έχει κάνει με τον εκάστοτε σύντροφο
ειδικά αν της άρεσε ότι έκανε , θα το επιδιώξει νομίζω και σε εξελιγμένη εκδοχή.
είχα σχέση με απευθερωμένη, ο οποία τα είχε κάνει όλα πριν από "εμας" αλλά και παράλληλα , είναι παντρεμένη τώρα με παιδιά.
δεν τολμώ να την ρωτήσω τί κάνει τώρα γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω, αλλά γνωρίζοντάς την πολύ καλά και βλέποντας το πώς κινείται....είμαι βέβαιως ότι συνεχίζει ακάθεκτη.
όπως λέει και η παροιμία..."το κόβει....."
αυτά
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.523
- Πόντοι
- 3.846
Nτροπή στην Κρήτη τόσο ξενέρωτη...
Τα νησιά τι έβγαλαν;
Και αυτό που με προβληματίζει περισσότερο: Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας; Πού χαλάει η φάση;
RosaliaRosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
αν μια γυναίκα απελευθερωμένη, που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της, μπει σε σχέση ή γάμο , δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεται πλήρης εξ αιτίας όσων έχει ζ΄ήσει...και δεν θα ξαναζητήσει να τα ξαναζήσει...
ειδικά αν της άρεσε ότι έκανε , θα το επιδιώξει νομίζω και σε εξελιγμένη εκδοχή.
είχα σχέση με απευθερωμένη, ο οποία τα είχε κάνει όλα πριν από "εμας" αλλά και παράλληλα , είναι παντρεμένη τώρα με παιδιά.
δεν τολμώ να την ρωτήσω τί κάνει τώρα γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω, αλλά γνωρίζοντάς την πολύ καλά και βλέποντας το πώς κινείται....είμαι βέβαιως ότι συνεχίζει ακάθεκτη.
όπως λέει και η παροιμία..."το κόβει....."
αυτά
Φυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι πλήρης ή ότι δε θα ξαναέχει αυτή την ανάγκη αλλά εάν υπάρχει έκφραση αυτής της επιθυμίας υπάρχει και η περίπτωση να ικανοποιηθεί .
Παρολαυτα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι φαντασιώσεις όταν γίνονται πραγματικότητα έστω και μια φορά σβήνει η σπίθα της φαντασίωσης και μετά είτε παύει να υπάρχει ως επιθυμία είτε παραμένει μέχρι να το παρακάνεις και να το βαρεθείς είτε όπως είπες ξανά εμφανίζεται στο μέλλον . Σε κάθε περίπτωση με κουβέντα ακόμα και εντός σχέσης μπορεί και να υλοποιηθεί .
Και για το αν το κόβει εφόσον έχει γνωρίσει την γλύκα όπως αναφέρεις μεταφορικά τότε να σε βάλω σε ένα δίλημμα έτσι για τη κουβέντα ..(με την υπόθεση πως μια γυναίκα που επρόκειτο να συσχετιστείς έχει αυτό ως φαντασίωση )
θα προτιμούσες κάποια που καταπιέζει τις φαντασιώσεις της και είναι δυστυχής μέσα στη σχέση λόγω αυτού και κάνει υποθεσεισ «Τι και αν …» ή κάποια που το έχει κάνει πράξη ξέρει τι θέλει αν το ξαναθέλει ή αν όχι και τουλάχιστον είναι ικανοποιημένη από τις εμπειριες και ελεύθερη να επιλέξει αν θα είναι ‘μονογαμική’ από εδώ και πέρα
άργγησα να μπω και τώρα είδα την απάντηση σουΦυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι πλήρης ή ότι δε θα ξαναέχει αυτή την ανάγκη αλλά εάν υπάρχει έκφραση αυτής της επιθυμίας υπάρχει και η περίπτωση να ικανοποιηθεί .
Παρολαυτα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι φαντασιώσεις όταν γίνονται πραγματικότητα έστω και μια φορά σβήνει η σπίθα της φαντασίωσης και μετά είτε παύει να υπάρχει ως επιθυμία είτε παραμένει μέχρι να το παρακάνεις και να το βαρεθείς είτε όπως είπες ξανά εμφανίζεται στο μέλλον . Σε κάθε περίπτωση με κουβέντα ακόμα και εντός σχέσης μπορεί και να υλοποιηθεί .
Και για το αν το κόβει εφόσον έχει γνωρίσει την γλύκα όπως αναφέρεις μεταφορικά τότε να σε βάλω σε ένα δίλημμα έτσι για τη κουβέντα ..(με την υπόθεση πως μια γυναίκα που επρόκειτο να συσχετιστείς έχει αυτό ως φαντασίωση )
θα προτιμούσες κάποια που καταπιέζει τις φαντασιώσεις της και είναι δυστυχής μέσα στη σχέση λόγω αυτού και κάνει υποθεσεισ «Τι και αν …» ή κάποια που το έχει κάνει πράξη ξέρει τι θέλει αν το ξαναθέλει ή αν όχι και τουλάχιστον είναι ικανοποιημένη από τις εμπειριες και ελεύθερη να επιλέξει αν θα είναι ‘μονογαμική’ από εδώ και πέρα
μπορώ να σου απαντήσω σε προσωπικο μνμ?
ή προτιμάς δημόσια?
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.487
- Πόντοι
- 6.056
Οπότε προτιμάς καραγκούνες βοσκοπούλες , αξύριστες, γεμάτες, του στυλείχα σχέση με απευθερωμένη, ο οποία τα είχε κάνει όλα πριν από "εμας" αλλά και παράλληλα , είναι παντρεμένη τώρα με παιδιά.
"η γυναίκα του τζομπάνη, μόνο το τυρί δεν φτιάνει" ;;;;
δεν κατάλαβα σύντροφε αλλά δεν πειράζειΟπότε προτιμάς καραγκούνες βοσκοπούλες , αξύριστες, γεμάτες, του στυλ
"η γυναίκα του τζομπάνη, μόνο το τυρί δεν φτιάνει" ;;;;
καλή καρδιά
RosaliaRosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Σε δημόσιο νήμα και κουβέντα είμαστε επομένως εδώ είναι το πιο λογικό . Αλλά Εάν θέλεις να τη συνεχίσεις εδώ ή σε προσωπικό ειναι στο χέρι σου η απόφαση . Φυσικά δεν έχω θέμα με οποιαδήποτε επιλογή .άργγησα να μπω και τώρα είδα την απάντηση σου
μπορώ να σου απαντήσω σε προσωπικο μνμ?
ή προτιμάς δημόσια?
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.576
- Πόντοι
- 736
Νομίζω όλοι μας έχουμε συμμετάσχει σε κοινωνική εκδήλωση ερωτικού τύπου ( παρτουζα ) . Αυτό δεν μας κάνει κακούς οικογενειαρχες , κακούς συντρόφους ή κακές επιλογές ζωής οιουδηποτε τυπου. Το ίδιο και για τις γυναίκες ...
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 201
Εγω που την παρακαλαω την συζυγο να μου πει οποια φαντασιωση γουσταρει και να την κανουμε πραγματικοτητα ακομα και τριο με αντρα αλλα δεν;; Σε ποια κατηγορια ειμαι;; Αφου της τα εκανα τσουρεκια-με ωραιο τροπο φυσικα- για 3 χρονια και καναμε ενα fmf τριο με μια εσκορτ μετα ξηρασια! Βεβαια εκει συμμετειχε φουλ και γουσταρε. Τωρα το ξεκοψε τερμα αυτα! Βγαλε ακρη αββυσος!!
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
κάτσε ρε συ...έπαιξε δυνατό ψηστήρι, κάνατε εν τέλει κάτι με γυναίκα και παρότι πετυχε μετά τίποτα?Εγω που την παρακαλαω την συζυγο να μου πει οποια φαντασιωση γουσταρει και να την κανουμε πραγματικοτητα ακομα και τριο με αντρα αλλα δεν;; Σε ποια κατηγορια ειμαι;; Αφου της τα εκανα τσουρεκια-με ωραιο τροπο φυσικα- για 3 χρονια και καναμε ενα fmf τριο με μια εσκορτ μετα ξηρασια! Βεβαια εκει συμμετειχε φουλ και γουσταρε. Τωρα το ξεκοψε τερμα αυτα! Βγαλε ακρη αββυσος!!
kalamobixths
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2022
- Like
- 1.494
- Πόντοι
- 201
Ακριβως! Αβυσσος λεμεκάτσε ρε συ...έπαιξε δυνατό ψηστήρι, κάνατε εν τέλει κάτι με γυναίκα και παρότι πετυχε μετά τίποτα?
milfakias18cm
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 391
- Πόντοι
- 21
μα καλά πως τα κατάφερες? τουλαχιστον την πηρες μαζί με την άλλη την δικιά σου?Ακριβως! Αβυσσος λεμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 681
- Απαντήσεις
- 473
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις