ΓΙΩΡΓΟΣ1961
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2024
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Αδιάφορο το χτες.Σημερα τι κάνει είναι η ουσία
Καλαμάτα και γύρω πρέπει να παμε μου φαινεται! χα χα χα Ειναι καυλιάρες οι Καλαματιανές! Και μεγαλο ποσοστό βλεπω! Μια χαρα......Διακοπές Καλαμάτα παιδιά Παραλίες, Γουρουνοπουλες, ξυδια και παρτούζες! χαχα
Σαν ψαροτουφεκάς όχι ...Δε νομίζω ότι πιάνεται ρε bro, είναι σαν να μετράς στις εμπειρίες σου σαν ψαροτουφεκάς τις φορές που αγόρασες φαγκρί στον Σκλαβενίτη.
δεν περνούν στο κοντέρ αυτά τα χιλιόμετρα...Εμείς έχουμε πάει με 202 πληρωμένες πιάνεται ;;;![]()
αν μια γυναίκα απελευθερωμένη, που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της, μπει σε σχέση ή γάμο , δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεται πλήρης εξ αιτίας όσων έχει ζ΄ήσει...και δεν θα ξαναζητήσει να τα ξαναζήσει...Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια
Για το νήμα έχω να σχολιάσω πως μια απελευθέρωμενη γυναίκα που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της (εάν είχε πχ τη παρτουζα ως φαντασίωση) εφόσον αποφασίσει να μπει σε σχέση .. η σχέση θα είναι πιο ισορροπημένη και δε θα υπάρχουν απωθημένα .
Δε χρειάζεται όμως ούτε είναι υποχρεωμένη να μοιραστεί αυτά που έχει κάνει με τον εκάστοτε σύντροφο
Nτροπή στην Κρήτη τόσο ξενέρωτη...
αν μια γυναίκα απελευθερωμένη, που έχει ζήσει τις φαντασιώσεις της, μπει σε σχέση ή γάμο , δεν σημαίνει ότι θα αισθάνεται πλήρης εξ αιτίας όσων έχει ζ΄ήσει...και δεν θα ξαναζητήσει να τα ξαναζήσει...
ειδικά αν της άρεσε ότι έκανε , θα το επιδιώξει νομίζω και σε εξελιγμένη εκδοχή.
είχα σχέση με απευθερωμένη, ο οποία τα είχε κάνει όλα πριν από "εμας" αλλά και παράλληλα , είναι παντρεμένη τώρα με παιδιά.
δεν τολμώ να την ρωτήσω τί κάνει τώρα γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω, αλλά γνωρίζοντάς την πολύ καλά και βλέποντας το πώς κινείται....είμαι βέβαιως ότι συνεχίζει ακάθεκτη.
όπως λέει και η παροιμία..."το κόβει....."
αυτά
άργγησα να μπω και τώρα είδα την απάντηση σουΦυσικά δεν σημαίνει ότι θα είναι πλήρης ή ότι δε θα ξαναέχει αυτή την ανάγκη αλλά εάν υπάρχει έκφραση αυτής της επιθυμίας υπάρχει και η περίπτωση να ικανοποιηθεί .
Παρολαυτα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι φαντασιώσεις όταν γίνονται πραγματικότητα έστω και μια φορά σβήνει η σπίθα της φαντασίωσης και μετά είτε παύει να υπάρχει ως επιθυμία είτε παραμένει μέχρι να το παρακάνεις και να το βαρεθείς είτε όπως είπες ξανά εμφανίζεται στο μέλλον . Σε κάθε περίπτωση με κουβέντα ακόμα και εντός σχέσης μπορεί και να υλοποιηθεί .
Και για το αν το κόβει εφόσον έχει γνωρίσει την γλύκα όπως αναφέρεις μεταφορικά τότε να σε βάλω σε ένα δίλημμα έτσι για τη κουβέντα ..(με την υπόθεση πως μια γυναίκα που επρόκειτο να συσχετιστείς έχει αυτό ως φαντασίωση )
θα προτιμούσες κάποια που καταπιέζει τις φαντασιώσεις της και είναι δυστυχής μέσα στη σχέση λόγω αυτού και κάνει υποθεσεισ «Τι και αν …» ή κάποια που το έχει κάνει πράξη ξέρει τι θέλει αν το ξαναθέλει ή αν όχι και τουλάχιστον είναι ικανοποιημένη από τις εμπειριες και ελεύθερη να επιλέξει αν θα είναι ‘μονογαμική’ από εδώ και πέρα
Οπότε προτιμάς καραγκούνες βοσκοπούλες , αξύριστες, γεμάτες, του στυλείχα σχέση με απευθερωμένη, ο οποία τα είχε κάνει όλα πριν από "εμας" αλλά και παράλληλα , είναι παντρεμένη τώρα με παιδιά.
δεν τολμώ να την ρωτήσω τί κάνει τώρα γιατί δεν θέλω να ξαναμπλέξω, αλλά γνωρίζοντάς την πολύ καλά και βλέποντας το πώς κινείται....είμαι βέβαιως ότι συνεχίζει ακάθεκτη.
δεν κατάλαβα σύντροφε αλλά δεν πειράζειΟπότε προτιμάς καραγκούνες βοσκοπούλες , αξύριστες, γεμάτες, του στυλ
"η γυναίκα του τζομπάνη, μόνο το τυρί δεν φτιάνει" ;;;;
Σε δημόσιο νήμα και κουβέντα είμαστε επομένως εδώ είναι το πιο λογικό . Αλλά Εάν θέλεις να τη συνεχίσεις εδώ ή σε προσωπικό ειναι στο χέρι σου η απόφαση . Φυσικά δεν έχω θέμα με οποιαδήποτε επιλογή .άργγησα να μπω και τώρα είδα την απάντηση σου
μπορώ να σου απαντήσω σε προσωπικο μνμ?
ή προτιμάς δημόσια?
κάτσε ρε συ...έπαιξε δυνατό ψηστήρι, κάνατε εν τέλει κάτι με γυναίκα και παρότι πετυχε μετά τίποτα?Εγω που την παρακαλαω την συζυγο να μου πει οποια φαντασιωση γουσταρει και να την κανουμε πραγματικοτητα ακομα και τριο με αντρα αλλα δεν;; Σε ποια κατηγορια ειμαι;; Αφου της τα εκανα τσουρεκια-με ωραιο τροπο φυσικα- για 3 χρονια και καναμε ενα fmf τριο με μια εσκορτ μετα ξηρασια! Βεβαια εκει συμμετειχε φουλ και γουσταρε. Τωρα το ξεκοψε τερμα αυτα! Βγαλε ακρη αββυσος!!
Ακριβως! Αβυσσος λεμεκάτσε ρε συ...έπαιξε δυνατό ψηστήρι, κάνατε εν τέλει κάτι με γυναίκα και παρότι πετυχε μετά τίποτα?
μα καλά πως τα κατάφερες? τουλαχιστον την πηρες μαζί με την άλλη την δικιά σου?Ακριβως! Αβυσσος λεμε
Ναι τις πηδηξα μαζι ηταν μαγεια! Συμμετειχε φουλ καβλωμενη. Μετα ειπε οτι το εκανε για εμενα οτι αυτα δεν ειναι σωστα γενικα και το ξεκοψε χαχαχα. Μλκ ειναι ολες για Δαφνι τι να λεμεμα καλά πως τα κατάφερες? τουλαχιστον την πηρες μαζί με την άλλη την δικιά σου?
όχι ρε συ, εννοώ την δικιά σου την πηρες με την άλλη μαζί? dp κτλ?Ναι τις πηδηξα μαζι ηταν μαγεια! Συμμετειχε φουλ καβλωμενη. Μετα ειπε οτι το εκανε για εμενα οτι αυτα δεν ειναι σωστα γενικα και το ξεκοψε χαχαχα. Μλκ ειναι ολες για Δαφνι τι να λεμε
Γιατί τι διαφορά έχει η Εδεσσαία απο την Καβαλιώτισσα? Ξεκωλιάρες είναι και οι δυό.Nτροπή στην Κρήτη τόσο ξενέρωτη...
Τα νησιά τι έβγαλαν;
Και αυτό που με προβληματίζει περισσότερο: Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ ανατολικής και δυτικής Μακεδονίας; Πού χαλάει η φάση;
Της ζηταμε var να σιγουρευτουμεΑμα το ξέρουμε στάνταρ, από την ίδια, πειράζει?