Mishathebear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 490
- Πόντοι
- 21
Από ότι εχω δει η ώρα 150 ο δεύτερος 190. Το ίδιο λέμε.Διπλός κόπος διπλά λεφτά!
Από ότι εχω δει η ώρα 150 ο δεύτερος 190. Το ίδιο λέμε.Διπλός κόπος διπλά λεφτά!
Το δύσκολο είναι να βρεις μια που να το ψιλο γουστάρει για να βγει ωραίαΑπό ότι εχω δει η ώρα 150 ο δεύτερος 190. Το ίδιο λέμε.
Νομίζω κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δοκιμάσει διπλοκάρφωμα.Η δικιά μου είχε μοιραστεί πουτσο φοιτήτρια στο Εράσμους στη Γαλλία.
Πριν πολλά χρόνια.
Με δυο άντρες δεν το έχει κάνει κ λέει το έχει απωθημένο.
Όχι σε καμία περίπτωσηΤι πιστευετε,ειδεικα οσες μας το παιζουν θεουσες και της εκκλησιας τις εχουν σκισει στην παρτουζα?
γιατί δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν και τις κακοχαρακτηρίζεις; για εξήγησέ μας...τι σε κάνει πιο ικανό να είσαι με 2 γυναίκες και εκείνη καραπουτανάρα αν πάει με 2 άντρες; ποιά είναι ακριβώς αυτή η διαφορά το παρά κάτι 2025;;;Παρτουζα σημαίνει διπλός κόπος για την γυναίκα και όχι διπλή απόλαυση. Για τις εκδιδομενες σημαίνει πιο εύκολα λεφτά στον ίδιο χρόνο. Απλα κάποιες το φαντασιωνονται και το κάνουν. Είναι καραπουταναρια του κερατα και θέλουν να κανουν ότι βλέπουν στις τσόντες. Και οι εσκορτ τον δεύτερο τον χρεώνουν παραπανω
Έχω πιο σοβαρά προβλήματα από το να σου εξηγήσω πάλι κάτι χιλιιειπωμενο. Ας εξηγήσει αλλος. Οι πουτανες μου έμαθαν πολλές αλήθειες. Ρώτα τεςγιατί δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν και τις κακοχαρακτηρίζεις; για εξήγησέ μας...τι σε κάνει πιο ικανό να είσαι με 2 γυναίκες και εκείνη καραπουτανάρα αν πάει με 2 άντρες; ποιά είναι ακριβώς αυτή η διαφορά το παρά κάτι 2025;;;
όλα έχουν τη χάρη τους αν είναι αυθεντικάΩραία, παρτουζιασμένες δε θέλουμε.
Για σκεφτείτε το αντίστροφο: αν μπορουσατε να ξερετε με ενα μαγικό τρόπο οτι η νέα σας γκόμενα είναι παρθένα. Δεν εχει αγγίξει πουτσο ποτέ. Θα γουσταρατε;
Αν ειχε πάει μόνο με εναν σε μια σχεση τριων μηνών που δε προχώρησε, θα είναι οκ;
Αν δεν έχει κάνει παρτούζα, ούτε παράλληλες σχέσεις, αλλα έχει παει με 50 ;
Τι προτιμάμε;
Υπάρχει Ελληνίδα που ΔΕΝ έχει πάει με 50;Ωραία, παρτουζιασμένες δε θέλουμε.
Για σκεφτείτε το αντίστροφο: αν μπορουσατε να ξερετε με ενα μαγικό τρόπο οτι η νέα σας γκόμενα είναι παρθένα. Δεν εχει αγγίξει πουτσο ποτέ. Θα γουσταρατε;
Αν ειχε πάει μόνο με εναν σε μια σχεση τριων μηνών που δε προχώρησε, θα είναι οκ;
Αν δεν έχει κάνει παρτούζα, ούτε παράλληλες σχέσεις, αλλα έχει παει με 50 ;
Τι προτιμάμε;
με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθειςΈχω πιο σοβαρά προβλήματα από το να σου εξηγήσω πάλι κάτι χιλιιειπωμενο. Ας εξηγήσει αλλος. Οι πουτανες μου έμαθαν πολλές αλήθειες. Ρώτα τες
Σωστή γυναίκα,υπηρετεί την αντρική πουτσα στο έπακρο!Εμένα η δικιά μου είχε μόνο 3 και ο ένας ήταν σχολικός έρωτας
Τώρα θέλω να μου γαμησει κάποιος την γυναίκα εγώ δεν θα συμμετέχω απλά θα κοιτάω δεν είμαι γκευ απλά να μου στείλετε τον πουτσο σας PM να τον δει η γυναίκα μου
Αντιγονη
@Panos 1978Εμένα η δικιά μου είχε μόνο 3 και ο ένας ήταν σχολικός έρωτας
Τώρα θέλω να μου γαμησει κάποιος την γυναίκα εγώ δεν θα συμμετέχω απλά θα κοιτάω δεν είμαι γκευ απλά να μου στείλετε τον πουτσο σας PM να τον δει η γυναίκα μου
Αντιγονη
Πανουλη σέ τρώει ό κώλος σού ;
Χώσου λέμε πανούλη