Νέα

Πιστεύετε ότι τη γκόμενά σας την έχουν παρτουζώσει στο παρελθόν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα milfogamis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.435
Πόντοι
2.356
Η δικιά μου είχε μοιραστεί πουτσο φοιτήτρια στο Εράσμους στη Γαλλία.
Πριν πολλά χρόνια.

Με δυο άντρες δεν το έχει κάνει κ λέει το έχει απωθημένο.
Νομίζω κάθε γυναίκα πρέπει να έχει δοκιμάσει διπλοκάρφωμα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
210
Πόντοι
1
Πολλές φορές σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής έχω πετύχει 2 ζευγάρια μαζί να περνούν δωμάτιο και λίγες φορές 2 άντρες με μια κοπέλα . Συμβαίνει παντού αυτό δεν είναι σπάνιο στην εποχή μας

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.992
Πόντοι
3.715
Παρτουζα σημαίνει διπλός κόπος για την γυναίκα και όχι διπλή απόλαυση. Για τις εκδιδομενες σημαίνει πιο εύκολα λεφτά στον ίδιο χρόνο. Απλα κάποιες το φαντασιωνονται και το κάνουν. Είναι καραπουταναρια του κερατα και θέλουν να κανουν ότι βλέπουν στις τσόντες. Και οι εσκορτ τον δεύτερο τον χρεώνουν παραπανω
γιατί δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν και τις κακοχαρακτηρίζεις; για εξήγησέ μας...τι σε κάνει πιο ικανό να είσαι με 2 γυναίκες και εκείνη καραπουτανάρα αν πάει με 2 άντρες; ποιά είναι ακριβώς αυτή η διαφορά το παρά κάτι 2025;;;

Mishathebear

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
21
γιατί δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν και τις κακοχαρακτηρίζεις; για εξήγησέ μας...τι σε κάνει πιο ικανό να είσαι με 2 γυναίκες και εκείνη καραπουτανάρα αν πάει με 2 άντρες; ποιά είναι ακριβώς αυτή η διαφορά το παρά κάτι 2025;;;
Έχω πιο σοβαρά προβλήματα από το να σου εξηγήσω πάλι κάτι χιλιιειπωμενο. Ας εξηγήσει αλλος. Οι πουτανες μου έμαθαν πολλές αλήθειες. Ρώτα τες

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
758
Πόντοι
81
Ωραία, παρτουζιασμένες δε θέλουμε.
Για σκεφτείτε το αντίστροφο: αν μπορουσατε να ξερετε με ενα μαγικό τρόπο οτι η νέα σας γκόμενα είναι παρθένα. Δεν εχει αγγίξει πουτσο ποτέ. Θα γουσταρατε;
Αν ειχε πάει μόνο με εναν σε μια σχεση τριων μηνών που δε προχώρησε, θα είναι οκ;
Αν δεν έχει κάνει παρτούζα, ούτε παράλληλες σχέσεις, αλλα έχει παει με 50 ;
Τι προτιμάμε;

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.992
Πόντοι
3.715
Για σκεφτείτε το αντίστροφο: αν μπορουσατε να ξερετε με ενα μαγικό τρόπο οτι η νέα σας γκόμενα είναι παρθένα. Δεν εχει αγγίξει πουτσο ποτέ. Θα γουσταρατε;
Αν ειχε πάει μόνο με εναν σε μια σχεση τριων μηνών που δε προχώρησε, θα είναι οκ;
Τι προτιμάμε;
όλα έχουν τη χάρη τους αν είναι αυθεντικά

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
25
Like
13.458
Πόντοι
3.236
Τι προτιμάμε;
Υπάρχει Ελληνίδα που ΔΕΝ έχει πάει με 50;

Toucan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
1.269
Πόντοι
201
Αρκετές σημερινές 40-45αρες πιστεύω ότι κάποια στιγμή έστω κ για μια φορά έχουν κάνει παρτουζα. Κ βάζω κ τη γυναίκα μου σε αυτές.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.499
Πόντοι
5.595
Καλημέρα. Να απολαύσετε την ημέρα σας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.616
Πόντοι
3.936
Το πρόβλημα του Έλληνα είναι ότι παίρνει στα σοβαρα την κάθε τελειωμένη (ελληνιδα ή αλλοδαπη) που θα του πει δακρυβρεχτες ιστοριες βγαλμένες απο αρλεκιν (αν και το χει τερματισει το μουνο κοντέρ)- νομίζει ότι θα την κάνει κυρία ( και ειναι η μοναδικη) την παντρεύεται κιόλας. Και μετά τον ενοχλεί σκεπτόμενος αν έχει κάνει πάρτυ με ούζα στην ζωή της ή όχι.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.992
Πόντοι
3.715
Έχω πιο σοβαρά προβλήματα από το να σου εξηγήσω πάλι κάτι χιλιιειπωμενο. Ας εξηγήσει αλλος. Οι πουτανες μου έμαθαν πολλές αλήθειες. Ρώτα τες
με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom