Για αυτο ποτε σχεση με κοπελες του χωρου.Δυστυχως εχουν μαθει σε αυτον τον τροπο ζωης και δυσκολα να ξεφυγουν.Δεν τις κατηγορω τις κοπελες,αντιθετως τις σεβομαι πολυ περισσοτερο απο τις ''αλλες'' αλλα ποιος ο λογος να μπεις σε τετοιο λουκι ρε φιλε?Βαλε με το μυαλο σου να ησουν εσυ σε θεση να πηγαινεις με 10-15 κοπελες την μερα,να σε πληρωνουν για να κανουν σεξ μαζι σου και μερικες να σε ερωτευονται κιολας(καποιος αλλος το εγραψε και το εκλεψα γιατι περιγραφει 100% την φαση).Υπηρχε ποτε περιπτωση να ερωτευτεις καποια απο τις πελάτισσες και να αφησεις την σεξοδουλεια ωστε να αρχισεις να δουλευεις καπου για 7-8 κατοσταρικα?Αν ειναι δυνατον.Το καταλαβαινω οτι παει καποιος για την εμπειρια,οτι και καλα καταφερε να κανει εργαζομενη να τον ερωτευτει.
Το μονο ευκολο ειναι αυτο,να τις κανεις να σε ερωτευτουν.Κοπελες με αισθηματα ειναι και αυτες οπως ολες,προφανως δεν μιλαω για
Μεταξουργειο και φυλης,εκεινες ειναι ζομπι.Επιμενω ομως οτι ειναι πολυ λαθος και αδικο για τις κοπελες πρωτα απ ολα,ασχετα αν δειχνουν οτι θελουν κατι τετοιο.Εγω με δυο μηνες πορνοκλαριερα,εχω βρεθει με 6 διαφορετικες σε στουντιο(επαρχια παντα) και με τις δυο πηγε εκει ακριβως.Η μια ευτυχως εφυγε για την χωρα της και λογω πολεμου εχει 1 μηνα και κατι να εμφανιστει και η αλλη ενω περιμεναν δυο πελατες απ εξω,ηθελε αγκαλιες και φιλακια μετα το σεξ.Χωρια του τι καναμε με απλο προγραμμα,ουτε στο φουλ δεν τα κανεις.Αν ερθεις κοντα με καμια και μιλησεις,θα δεις οτι ειναι πολυ διαφορετικη η αποψη τους γι αυτο που κανουν.Το βλεπουν σαν δουλεια και μονο και δεν εχει καμια σχεση με σεξ.Με την δευτερη την κοπελα που αναφερω,μου ελεγε χαρακτηριστικα:Νομιζεις ειναι με ολους σαν εσενα?Αγκαλιτσες και φιλακια?Νομιζεις οτι φιλαω τους παντες ή οτι χυνω με ολους?Με μερικους δεν κανω ουτε καν σεξ,τελειωνουν στο στοματικο.Μην κοιτας τι κανουμε μαζι και νομιζεις ειναι ετσι.
Αυτα τα εφερε η κουβεντα επειδη την τελευταια φορα που πηγα,ειχαμε πει για φουλ προγραμμα και οταν πηγα,ενας εφευγε και ενας περιμενε ηδη στο δωματιο.Με το που μπαινω μεσα,εβγαινε η κοπελα απο το μπανιο.Μην φυγεις μου κανει,θα τον ξεπεταξω στο μπαμ,αφου ξερεις,ειμαι γρηγορη και γελουσε.Οντως σε 3 λεπτα το πολυ παιζει να ειχε βγει.Στο ειπα μου κανει,πηγαινε μεσα και ερχομαι και πιασαμε μετα την κουβεντα και μου ελεγε τι παιζει.Η αληθεια ειναι οτι αν δεν την συμπαθουσα σαν ανθρωπο,δεν θα ξαναπηγαινα γιατι αγκαλιτσες και φιλακια τα εχω απο την κοπελα μου και δεν παω εκει γι αυτα.Ουτε μπορω να φιλαω με γλωσσα οποια να ναι και ουτε μ αρεσει να βλεπω την αλλη να μου ζηταει φιλια και εμενα να μην μου βγαινει.Αλλα ελα που ανθρωποι ειναι και αυτες και αν τους αρεσει καποιος το δειχνουν.Θα μου πεις γιατι πας,γιατι η κοπελα μου ειναι Αθηνα,εγω Καρδιτσα και δεν υπαρχει η δυνατοτητα απο κανενα για πιο συχνη επαφη περα του διμηνου οποτε......