Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Το θεωρω λαθος γιατι ειναι τερμα εγωιστικο.Διοτι δεν μπορει εσυ να πας με 10 αντρες την ημερα,εστω λογω δουλειας και να απαιτεις απο τον συντροφο σου να ειναι τερμα πιστος και να τον ελεγχεις καθε 5 λεπτα.Που και πως μπορει να βασιστει μια τετοια σχεση?Ειναι εγωιστικο ακομα και στην σκεψη που κανουν,που ενω διαλεξαν αυτη την δουλεια,θελουν και το φυσιολογικο,θελουν να εχουν το αγορι τους.Ναι το δεχομαι οτι κανουν αυτη τη δουλεια λογω αναγκης και το σεβομαι οσο τιποτα αλλο,εχουν παιδι στην χωρα και πρεπει να στελνουν λεφτα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,δυστυχως.Πρεπει να πορευτουμε με τις επιπτωσεις των επιλογων μας.Δλδ ελεος,αυτο μου ελεγε προχθες στουντιοκοριτσο και ειλικρινα με επιασαν τα γελια.Το οτι θα βρεθουν μερικοι τυποι( ηθελα να γραψω αλλους χαρακτηρισμους αλλα δεν το κανω) που θα δεχθουν να μπουν σε μια τετοια κατασταση ειναι δεδομενο αλλα αυτο δεν το κανει και σωστο.Τεσπα,ο καθενας εχει το τροπο του που βλεπει τα πραγματα,δεν κρινω κανεναν.

Θεωρείς δηλαδή ότι τα εργαζόμενα κορίτσια του χώρου δεν θα πρέπει να δημιουργούν σχέσεις ?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Θεωρείς δηλαδή ότι τα εργαζόμενα κορίτσια του χώρου δεν θα πρέπει να δημιουργούν σχέσεις ?

Το τι θεωρω εγω λιγη σημασια εχει φιλε μου.Ειναι ελευθερες να κανουν οτι τους φωτισει ο Θεος,τους μαλακες που πεφτουν σε αυτο το λουκι λυπαμαι γιατι ξερω 1-2 τετοιους και ειναι πραγματικα να τους λυπασαι.Βεβαια επεσαν και σε καριολες και τους ξεσκισαν ψυχολογικα.Το αν θα επρεπε ή οχι να δημιουργουν σχεσεις δεν θα το πω ουτε εγω ουτε κανενας.Εγω προσωπικα γνωριζω καλα 3 στουντιοκοριτσα επαρχια που ειμαι,και οι 3 ειναι απιστευτες,πανεξυπνες,φυσιολογικοτατες,η 2 αρκετα ομορφες,η αλλη καλη εμφανισιακα,κελεπουρια σου λεω.Οι δυο ειναι ελευθερες και ψαχνουν αγορι.Δεν με ψηνει ουτε στο ελαχιστο γιατι το βλεπω διαφορετικα,ολα ειναι θεμα οπτικης.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Το τι θεωρω εγω λιγη σημασια εχει φιλε μου.Ειναι ελευθερες να κανουν οτι τους φωτισει ο Θεος,τους μαλακες που πεφτουν σε αυτο το λουκι λυπαμαι γιατι ξερω 1-2 τετοιους και ειναι πραγματικα να τους λυπασαι.Βεβαια επεσαν και σε καριολες και τους ξεσκισαν ψυχολογικα.Το αν θα επρεπε ή οχι να δημιουργουν σχεσεις δεν θα το πω ουτε εγω ουτε κανενας.Εγω προσωπικα γνωριζω καλα 3 στουντιοκοριτσα επαρχια που ειμαι,και οι 3 ειναι απιστευτες,πανεξυπνες,φυσιολογικοτατες,η 2 αρκετα ομορφες,η αλλη καλη εμφανισιακα,κελεπουρια σου λεω.Οι δυο ειναι ελευθερες και ψαχνουν αγορι.Δεν με ψηνει ουτε στο ελαχιστο γιατι το βλεπω διαφορετικα,ολα ειναι θεμα οπτικης.

Εσύ νομίζεις ότι διαφέρουν αυτές οι γυναίκες από κάποιες άλλες ελεύθερες εκεί έξω ?

Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες είτε εργαζόμενες είτε όχι όλες το ίδιο είναι.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Εγω προσωπικα γνωριζω καλα 3 στουντιοκοριτσα επαρχια που ειμαι,και οι 3 ειναι απιστευτες,πανεξυπνες,φυσιολογικοτατες,η 2 αρκετα ομορφες,η αλλη καλη εμφανισιακα,κελεπουρια σου λεω.Οι δυο ειναι ελευθερες και ψαχνουν αγορι.

Για λέγε ρε συ ... ποιά είναι τα κορίτσια μήπως κάνουμε κανένα προξενιό και τα οικονομήσουμε ...

:tooth:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Εσύ νομίζεις ότι διαφέρουν αυτές οι γυναίκες από κάποιες άλλες ελεύθερες εκεί έξω ?

Σε γενικές γραμμές οι γυναίκες είτε εργαζόμενες είτε όχι όλες το ίδιο είναι.

Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας φιλε μου,δεν πιστευω οτι διαφερουν σε κατι,το αντιθετο μαλιστα.Απλα ζουνε διαφορετικο τροπο ζωης,τετοιο που εμενα προσωπικα μου ειναι ακατορθωτο να δω πως μπορει να λειτουργησει μια σχεση μαζι τους.Αυτο δεν σημαινει πως αξιζουν κατι λιγοτερο απο τις υπολλοιπες κοπελες,ισα ισα.Μαλιστα με την μια της εκανα και πλακα.Την ειχα ξαπλωμενη ανασκελα και την εγλειφα και οπως μιλουσαμε,με ρωταει αν ειμαι ελευθερος,μετα την ρωτησα και εγω και μου λεει ελευθερη ειμαι.Την αρχισα εγω μετα,τετοια ωραια κοπελα και εισαι ελευθερη?Ε,τι να κανω μου λεει,ποιος θα ηθελε να γινω η κοπελα του και τετοια.Παω στο κεφαλι της εγω και εψαχνα μεσα στα μαλλια της,τι ψαχνεις μου κανει?Να δω αν εχεις κερατα,μπα,δεν εχεις,της λεω.Σκαει στα γελια αυτη,μετα την γυρναω οπως ηταν ξαπλωμενη και την κοιταγα στον κωλο,τωρα μου λεει,τι κοιτας?Να δω αν εχεις ουρα΄΄,ουτε ουρα΄΄ εχεις της λεω.Σταματα θα κατουρηθω μου εκανε,2 χερια εχεις,2 ποδια,κουκλαρα εισαι,γαμω τα ατομα εισαι,δεν βλεπω να εχεις καποιο θεμα ρε συ της λεω.Ανεβαινα και στο λαιμο και την φιλαγα,την κοιταγα στα ματια και τις ελεγα τι ωραιο μωρακι που ειναι,μην με κανεις ετσι ελεγε αυτη,ανατριχιαζω ολοκληρη.Ε,μετα οι αγκαλιες και τα φιλια πηγαιναν συννεφο.Μετα της πεταξα και ενα ''εχω κοπελα'' και εκανε κανενα 2λεπτο να μιλησει.Θα μου πεις,τι μαλακας εισαι και εσυ αφου δεν την θες,γιατι την δουλευεις ετσι?Δικιο εχεις αλλα ετσι μου βγηκε πανω στην φαση,δεν ειχα σκοπο να την κανω να αισθανθει ασχημα.

Για να το ξεκαθαρισω,απο την μεχρι τωρα 2μηνη πορνοκαριερα μου,εχω παει με 6-7 διαφορετικες,εχω γνωριστει πολυ καλα με τις 3.Και οι 3,το εγραψα και πιο πανω ειναι και γαμω τα ατομα.Πιστευω οτι μια σχεση θα τις βγαλει απο το προγραμμα.Σκεψου να ερωτευτουν στ αληθεια και να αναγκαστουνε να παρατησουν την δουλεια,οι 2 εχουν παιδια στην χωρα τους και στελνουν λεφτα,γιατι να τις βγαλω απο το προγραμμα?Θα μου πεις δεν ξερουν αυτες τι θελουν,ξερεις εσυ?Ειναι περιπλοκα πραγματα αυτα και προτιμω να μην μπλεξω.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας φιλε μου,δεν πιστευω οτι διαφερουν σε κατι,το αντιθετο μαλιστα.Απλα ζουνε διαφορετικο τροπο ζωης,τετοιο που εμενα προσωπικα μου ειναι ακατορθωτο να δω πως μπορει να λειτουργησει μια σχεση μαζι τους.Αυτο δεν σημαινει πως αξιζουν κατι λιγοτερο απο τις υπολλοιπες κοπελες,ισα ισα.Μαλιστα με την μια της εκανα και πλακα.Την ειχα ξαπλωμενη ανασκελα και την εγλειφα και οπως μιλουσαμε,με ρωταει αν ειμαι ελευθερος,μετα την ρωτησα και εγω και μου λεει ελευθερη ειμαι.Την αρχισα εγω μετα,τετοια ωραια κοπελα και εισαι ελευθερη?Ε,τι να κανω μου λεει,ποιος θα ηθελε να γινω η κοπελα του και τετοια.Παω στο κεφαλι της εγω και εψαχνα μεσα στα μαλλια της,τι ψαχνεις μου κανει?Να δω αν εχεις κερατα,μπα,δεν εχεις,της λεω.Σκαει στα γελια αυτη,μετα την γυρναω οπως ηταν ξαπλωμενη και την κοιταγα στον κωλο,τωρα μου λεει,τι κοιτας?Να δω αν εχεις ουρα΄΄,ουτε ουρα΄΄ εχεις της λεω.Σταματα θα κατουρηθω μου εκανε,2 χερια εχεις,2 ποδια,κουκλαρα εισαι,γαμω τα ατομα εισαι,δεν βλεπω να εχεις καποιο θεμα ρε συ της λεω.Ανεβαινα και στο λαιμο και την φιλαγα,την κοιταγα στα ματια και τις ελεγα τι ωραιο μωρακι που ειναι,μην με κανεις ετσι ελεγε αυτη,ανατριχιαζω ολοκληρη.Ε,μετα οι αγκαλιες και τα φιλια πηγαιναν συννεφο.Μετα της πεταξα και ενα ''εχω κοπελα'' και εκανε κανενα 2λεπτο να μιλησει.Θα μου πεις,τι μαλακας εισαι και εσυ αφου δεν την θες,γιατι την δουλευεις ετσι?Δικιο εχεις αλλα ετσι μου βγηκε πανω στην φαση,δεν ειχα σκοπο να την κανω να αισθανθει ασχημα.

Για να το ξεκαθαρισω,απο την μεχρι τωρα 2μηνη πορνοκαριερα μου,εχω παει με 6-7 διαφορετικες,εχω γνωριστει πολυ καλα με τις 3.Και οι 3,το εγραψα και πιο πανω ειναι και γαμω τα ατομα.Πιστευω οτι μια σχεση θα τις βγαλει απο το προγραμμα.Σκεψου να ερωτευτουν στ αληθεια και να αναγκαστουνε να παρατησουν την δουλεια,οι 2 εχουν παιδια στην χωρα τους και στελνουν λεφτα,γιατι να τις βγαλω απο το προγραμμα?Θα μου πεις δεν ξερουν αυτες τι θελουν,ξερεις εσυ?Ειναι περιπλοκα πραγματα αυτα και προτιμω να μην μπλεξω.

Απόλαυση είσαι.

Συνέχισε ... σε ακούω τα λές ωραία.

:hi:

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Απόλαυση είσαι.

Συνέχισε ... σε ακούω τα λές ωραία.

:hi:

Α,σε ευχαριστω,να εισαι καλα.Ετσι τα λεω και σε αυτες και ανοιγονται απο την τριτη φορα που βρισκομαστε.χαχαχα

Εχω και ιστορια με Ουκρανη στουντιοκοριτσο αλλα θελω 2 μερες να γραφω,ασε που εχω να την δω απο 22 Φεβρουαριου και ενω ηρθε την Δευτερα Ελλαδα μετα απο 1 μηνα και κατι,δεν το κοβω να την βλεπω απο κοντα συντομα και ξενερωνω.

xxppaadd

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2015
Like
89
Πόντοι
0
Το 2003 μέσα σε μια εβδομάδα κάναμε 2 μπατσελορ... Του κολλητού και του ξάδερφου... Τρίτη και καπάκι την Πέμπτη.. Στο ίδιο μαγαζί. Στο Αφροδίτη στην Συγγρού. Ούτε ξέρω αν υπάρχει τώρα. Και τις δύο φορές κάναμε ζημιά. Την δεύτερη μέρα που πήγαμε μας ξέραν όλες. Ειμασταν σχεδόν η ίδια παρέα. Εκεί δούλευε η τονια από τη Νορβηγία... 23 χρόνων τότε.. Οι παλιοί θα την ξέρουν καθώς δούλευε σίγουρα μέχρι το 2012... Όταν εκλεισε το μαγαζί ή τονια είχε βγει στη Συγγρού και έψαχνε για ταξί... Τα αγγλικά μου είναι πολύ κάτω του μετρίου... Αυτή μίλαγε μόνο αγγλικά... Ήμουν με ένα φίλο εγώ συνοδηγός... Σταματάμε δίπλα της και γω λαλιστατος της πειθώ να την πάμε στο σπίτι της. Εμενε στην Γλυφάδα.. Την πήγαμε. Η ώρα έχει πάει ήδη 8... Την ξεσκισα στην πουτσα.. Ο φίλος δεν ήθελε να πηδηξει γιατί είχε σχέση.. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα.. Για σχεδόν 6 μήνες την επερνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο από το στριπτίζ άδικο και κοιμόμασταν Γλυφάδα μαζί.. Είχα χάσει 10 κιλά. Μετά το Αφροδίτη είχε δουλέψει σε ένα στο Μπουρνάζι, δεν υπάρχει τώρα και μετά στο paris στο Μενίδι. Το πρώτο βραδυ που δουλεψε στο Πάρις ήταν Σάββατο.. Όταν έσκασα μύτη 5 τα ξημερώματα και ήρθε και με αγκάλιασε ο ιδιοκτήτης με κοζαρε λες και του πηδηξα τη μάνα... Απομακρυνθηκαμε λόγω καθώς τα έφτιαξε με πακετα και έμειναν μαζί... Έτσι μου είπε... Το 2013 εμαθα ότι δουλεύει στην Πειραιώς σε ένα στριπ.. Πήγα ένα βράδυ και είχε ρεπό. Ξαναπήγα το επόμενο... Καλύτερα να μην είχα πάει.. Ήταν μαστουρωμενη μέσα στην κοκα... Με θυμήθηκε μετά από 10 λεπτά... Με αγκάλιασε και έκλαιγε... Ειλικρινά καλύτερα να μην είχα πάει.. Η εικόνα που είδα μου χάλασε την ανάμνηση.. Λυπήθηκα

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Α,σε ευχαριστω,να εισαι καλα.Ετσι τα λεω και σε αυτες και ανοιγονται απο την τριτη φορα που βρισκομαστε.χαχαχα

Εχω και ιστορια με Ουκρανη στουντιοκοριτσο αλλα θελω 2 μερες να γραφω,ασε που εχω να την δω απο 22 Φεβρουαριου και ενω ηρθε την Δευτερα Ελλαδα μετα απο 1 μηνα και κατι,δεν το κοβω να την βλεπω απο κοντα συντομα και ξενερωνω.

Λοιπόν οι Ουκρανές είναι πολύ πιο ευχάριστες αλλά συγχρόνως και πολύ πιό εύκολες από τις Ρωσίδες.

Μιά Ουκρανή (όνομα δεν λέω για ευνόητους λόγους) που είχα γνωρίσει από γνωστό γραφείο και πηγαίναμε βόλτα στη Πλάκα μαθαίνω από έτερο μέλος ότι πηγαίνανε μαζί διακοπές στην Ιταλία.

Αυτή έψαχνε απεγνωσμένα για σχέση.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Λοιπόν οι Ουκρανές είναι πολύ πιο ευχάριστες αλλά συγχρόνως και πολύ πιό εύκολες από τις Ρωσίδες.

Μιά Ουκρανή (όνομα δεν λέω για ευνόητους λόγους) που είχα γνωρίσει από γνωστό γραφείο και πηγαίναμε βόλτα στη Πλάκα μαθαίνω από έτερο μέλος ότι πηγαίνανε μαζί διακοπές στην Ιταλία.

Δεν εχω γνωρισει ποτε Ρωσιδα,εχω γνωρισει Ουκρανιδα,Σερβα και Ουγγαρεζα.Η Ουκρανιδα πολυ καλο πλασμα,πολυ χαρουμενος ανθρωπος,γλυκια,πολυ δοτικη,στραβωνει σχετικα ευκολα αλλα με συγχωρει ακομα πιο ευκολα οταν την πειραζω.Βασικα ο χαρακτηρας της ειναι απιστευτος,μιλαμε μονο στα Αγγλικα και ειναι πολυ πιο ενδιαφερον.Η Σερβα ειναι και αυτη πολυ καλο παιδι,εχει πολυ χιουμορ,ξερει σχετικα καλα Ελληνικα αλλα μερικες φορες προσπαθει να τα πει λιγο γρηγορα,αγχωνεται και χανει τα λογια της.Κοκκινιζει,εγω την χτυπαω ελαφρα στον κωλο και της λεω χαλαρωσε καλε,αυτη εκει γελαει και συνεχιζει να μιλαει.Δεν πρεπει να εχει συνηθισει στα κοπλιμεντα,μολις της λεω οτι ειναι ομορφη και τετοια,γελαει,κολλαει λες και της εχω πατησει pause,παλι την χαιδευω ή την χτυπαω ελαφρα στην πλατη και ξεκολλαει,μου εχει κανει πολυ εντυπωση αυτο το πραγμα.Γενικα και αυτη ειναι απλη πολυ και προσγειωμενη κοπελα,ειναι λιγο σοβαρη και δεν γελαει ευκολα αλλα αμα βρεις το κουμπι της,την κανεις οτι θες.Η Ουγγαρεζα ειναι παρα πολυ καλη κοπελα,χαμηλων τονων και με πολυ χιουμορ.Ξερει Ελληνικα και μιλαμε και πειραζουμε ο ενας τον αλλον λες και ειμαστε χρονια φιλοι.Ειναι ζηλιαρα πολυ ομως και αμα στραβωσει,στραβωσε για τα καλα.Δεν το δειχνει,γελαει ψευτικα αλλα απο μεσα της βραζει.
Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση και στις 3 κοπελες ειναι οτι καθε φορα που βρισκομαστε,η γνωριμια μας προχωραει με ταχυτητα φωτος.Δλδ απο την δευτερη στην τριτη και στην τεταρτη φορα,λες και προχωραμε απο τον πρωτο στον δευτερο και στον τριτο χρονο γνωριμιας.Ιδιο μοτιβο με ολες,μου λενε τα ιδια πραγματα ολες,λες και ειναι συννενοημενες.Απο τις 3 και εγω την Ουκρανη θα εβαζα πιο πανω σε θεμα χαρακτηρα,οχι οτι οι αλλες δυο δεν ειναι καλες,κορυφη ειναι.Απλα με την Ουκρανη ταιριαζω 100%.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Το 2003 μέσα σε μια εβδομάδα κάναμε 2 μπατσελορ... Του κολλητού και του ξάδερφου... Τρίτη και καπάκι την Πέμπτη.. Στο ίδιο μαγαζί. Στο Αφροδίτη στην Συγγρού. Ούτε ξέρω αν υπάρχει τώρα. Και τις δύο φορές κάναμε ζημιά. Την δεύτερη μέρα που πήγαμε μας ξέραν όλες. Ειμασταν σχεδόν η ίδια παρέα. Εκεί δούλευε η τονια από τη Νορβηγία... 23 χρόνων τότε.. Οι παλιοί θα την ξέρουν καθώς δούλευε σίγουρα μέχρι το 2012... Όταν εκλεισε το μαγαζί ή τονια είχε βγει στη Συγγρού και έψαχνε για ταξί... Τα αγγλικά μου είναι πολύ κάτω του μετρίου... Αυτή μίλαγε μόνο αγγλικά... Ήμουν με ένα φίλο εγώ συνοδηγός... Σταματάμε δίπλα της και γω λαλιστατος της πειθώ να την πάμε στο σπίτι της. Εμενε στην Γλυφάδα.. Την πήγαμε. Η ώρα έχει πάει ήδη 8... Την ξεσκισα στην πουτσα.. Ο φίλος δεν ήθελε να πηδηξει γιατί είχε σχέση.. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα.. Για σχεδόν 6 μήνες την επερνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο από το στριπτίζ άδικο και κοιμόμασταν Γλυφάδα μαζί.. Είχα χάσει 10 κιλά. Μετά το Αφροδίτη είχε δουλέψει σε ένα στο Μπουρνάζι, δεν υπάρχει τώρα και μετά στο paris στο Μενίδι. Το πρώτο βραδυ που δουλεψε στο Πάρις ήταν Σάββατο.. Όταν έσκασα μύτη 5 τα ξημερώματα και ήρθε και με αγκάλιασε ο ιδιοκτήτης με κοζαρε λες και του πηδηξα τη μάνα... Απομακρυνθηκαμε λόγω καθώς τα έφτιαξε με πακετα και έμειναν μαζί... Έτσι μου είπε... Το 2013 εμαθα ότι δουλεύει στην Πειραιώς σε ένα στριπ.. Πήγα ένα βράδυ και είχε ρεπό. Ξαναπήγα το επόμενο... Καλύτερα να μην είχα πάει.. Ήταν μαστουρωμενη μέσα στην κοκα... Με θυμήθηκε μετά από 10 λεπτά... Με αγκάλιασε και έκλαιγε... Ειλικρινά καλύτερα να μην είχα πάει.. Η εικόνα που είδα μου χάλασε την ανάμνηση.. Λυπήθηκα

Κριμα ρε φιλος την καταληξη της κοπελας,δεν επρεπε να την αφησεις.Επρεπε να τα φτιαξεις μαζι της μπας και γλιτωνε η καημενη.Κριμα,πολυ κριμα,στεναχωριεμαι οταν διαβαζω τετοια.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423

Κράτησε στη μνήμη σου μόνο τις ευχάριστες αναμνήσεις.

Οι δυσάρεστες αναμνήσεις μας υπενθυμίζουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή.

Δυστυχώς ορισμένα κορίτσια δεν καταφέρνουν ποτέ να ξεφύγουν από αυτήν την εργασία και από τις καταχρήσεις και τελικά τις παίρνει η κάτω βόλτα.

Και εγώ στη θέση σου αν έβλεπα αυτή την εικόνα θα λυπόμουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Κράτησε στη μνήμη σου τις ευχάριστες αναμνήσεις.

Δυστυχώς ορισμένα κορίτσια δεν καταφέρνουν ποτέ να ξεφύγουν από αυτήν την εργασία και από τις καταχρήσεις και τελικά τις παίρνει η κάτω βόλτα.

Και εγώ στη θέση σου θα λυπόμουν αν έβλεπα αυτή την εικόνα.
Και ακριβώς για αυτό δεν ισχύει αυτό που γράφεις πιο πάνω ότι οι ιερόδουλες είναι ίδιες με τις κοπέλες απέξω.

Πιο πολλές πιθανότητες έχουν οι ιερόδουλες να πάθουν ψυχολογικά, να κολλήσουν διάφορα, να πέσουν σε ντόπες κλπ λόγω της δουλειάς που κάνουν.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Και ακριβώς για αυτό δεν ισχύει αυτό που γράφεις πιο πάνω ότι οι ιερόδουλες είναι ίδιες με τις κοπέλες απέξω.

Πιο πολλές πιθανότητες έχουν οι ιερόδουλες να πάθουν ψυχολογικά, να κολλήσουν διάφορα, να πέσουν σε ντόπες κλπ λόγω της δουλειάς που κάνουν.

Και θα συμφωνήσω και όχι.

Γνωρίζω αρκετές γυναίκες με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα χωρίς να τους λείπει και τίποτα από τη ζωή.

Απεναντίας βλέπω αρκετά εργαζόμενα κορίτσια πολύ συνειδητοποιημένα.

Σίγουρα το επάγγελμα κρύβει πολλούς κινδύνους.

Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν και ίσως τα εργαζόμενα κορίτσια να είναι και πιο καθαρά από πολλές γυναίκες εκεί έξω.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Αναλογα το περιβαλλον που δουλευουν φιλε μου.Στο Μεταξουργειο πχ δεν πιστευω οτι μπορει να αντεξει για πολυ καιρο κοπελα χωρις να κανει χρηση καποιας ουσιας,ακατορθωτο εκτος και αν το iq της ειναι μονοψηφιο.Επαρχια ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα.3 που γνωρισα μεχρι τωρα,μιλαμε φυσιολογικοτατες κοπελες.Πουτανες ειναι βεβαια,γαμιουνται για λεφτα αλλα καμια σχεση.Καλα,εκτος του οτι αυτο που κανουν το θεωρουν τερμα φυσιολογικο και απλως μια δουλεια,το βλεπουν αλλιως.Γιατι να δουλεψω για 7-8 κατοσταρικα και καθε μερα καθε μηνα ολο το χρονο και να μην δουλευω 1 μηνα να βγαλω 2-3 χιλιαρικα,να καθομαι 1-1,5 μηνα κανενα ταξιδι και ξεκουραση,μετα παλι κανενα 20ημερο δουλεια,μετα παλι ξεκουραση 15 μερες και παει λεγοντας.Οσες δε ειναι ελευθερες,ολες ψαχνουν για αγορι και να τα παρατησουν.

Η Σερβα πχ που αναφερω πιο πανω.Δουλευει συνεχομενα 1 μηνα σχεδον,σταματαει 20 του μηνα και για Πασχα θα παρει τον 15χρονο αδερφο της και θα παει Ντορτμουντ που ειναι μονιμα η αδερφη της να δει τα 3 ανηψακια της που τα λατρευει.Μου ελεγε ποσο τα αγαπαει,ποσο τρελαινεται να ειναι μαζι τους,πως θα περασει εκει γενικα και τετοια.Δλδ σκεφτεται ποτε θα τελειωσει την δουλεια να παει στην οικογενεια της που λατρευει να περασει τις γιορτες που στην Γερμανια δεν ειναι το Πασχα οπως εδω αλλα τεσπα,ποσο πιο φυσιολογικο δλδ?Η Ουκρανη εφυγε 30 Φεβρουαριου για την χωρα της να παει να δει τα 3 παιδια της που μεγαλωνουν με την μαμα της,τον μπαμπα της και τον αδερφο της,ναι μου τους εδειξε ολους απο 20 φωτο τον καθεναν.Μου εδειχνε φωτογραφιες απο γενεθλια,στην παιδικη χαρα,στο σπιτι που παιζανε γενικα τα μικρα.Ηταν απιστευτα χαρουμενη που θα παει να τους δει μετα απο 2 μηνες σχεδον που ηταν στην Ελλαδα,την Δευτερα που μας περασε επεστρεψε παλι.Θα δουλεψει κανενα μηνα,ισως λιγο παραπανω και πισω στα παιδια της παλι.Η Ουγγαρεζα τα ιδια,αυτη εχει μια κορη 3 ετων,φυσιολογικα πραγματα τελειως φιλε.Αν μιλησεις και γνωριστεις με τις κοπελες,θα δεις οτι οι περισσοτερες ειναι φυσιολογικα ατομα,ξαναλεω,μιλαω για επαρχια και οχι μεταξια και τετοια.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Αναλογα το περιβαλλον που δουλευουν φιλε μου.Στο Μεταξουργειο πχ δεν πιστευω οτι μπορει να αντεξει για πολυ καιρο κοπελα χωρις να κανει χρηση καποιας ουσιας,ακατορθωτο εκτος και αν το iq της ειναι μονοψηφιο.Επαρχια ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα.3 που γνωρισα μεχρι τωρα,μιλαμε φυσιολογικοτατες κοπελες.Πουτανες ειναι βεβαια,γαμιουνται για λεφτα αλλα καμια σχεση.Καλα,εκτος του οτι αυτο που κανουν το θεωρουν τερμα φυσιολογικο και απλως μια δουλεια,το βλεπουν αλλιως.Γιατι να δουλεψω για 7-8 κατοσταρικα και καθε μερα καθε μηνα ολο το χρονο και να μην δουλευω 1 μηνα να βγαλω 2-3 χιλιαρικα,να καθομαι 1-1,5 μηνα κανενα ταξιδι και ξεκουραση,μετα παλι κανενα 20ημερο δουλεια,μετα παλι ξεκουραση 15 μερες και παει λεγοντας.Οσες δε ειναι ελευθερες,ολες ψαχνουν για αγορι και να τα παρατησουν.

Η Σερβα πχ που αναφερω πιο πανω.Δουλευει συνεχομενα 1 μηνα σχεδον,σταματαει 20 του μηνα και για Πασχα θα παρει τον 15χρονο αδερφο της και θα παει Ντορτμουντ που ειναι μονιμα η αδερφη της να δει τα 3 ανηψακια της που τα λατρευει.Μου ελεγε ποσο τα αγαπαει,ποσο τρελαινεται να ειναι μαζι τους,πως θα περασει εκει γενικα και τετοια.Δλδ σκεφτεται ποτε θα τελειωσει την δουλεια να παει στην οικογενεια της που λατρευει να περασει τις γιορτες που στην Γερμανια δεν ειναι το Πασχα οπως εδω αλλα τεσπα,ποσο πιο φυσιολογικο δλδ?Η Ουκρανη εφυγε 30 Φεβρουαριου για την χωρα της να παει να δει τα 3 παιδια της που μεγαλωνουν με την μαμα της,τον μπαμπα της και τον αδερφο της,ναι μου τους εδειξε ολους απο 20 φωτο τον καθεναν.Μου εδειχνε φωτογραφιες απο γενεθλια,στην παιδικη χαρα,στο σπιτι που παιζανε γενικα τα μικρα.Ηταν απιστευτα χαρουμενη που θα παει να τους δει μετα απο 2 μηνες σχεδον που ηταν στην Ελλαδα,την Δευτερα που μας περασε επεστρεψε παλι.Θα δουλεψει κανενα μηνα,ισως λιγο παραπανω και πισω στα παιδια της παλι.Η Ουγγαρεζα τα ιδια,αυτη εχει μια κορη 3 ετων,φυσιολογικα πραγματα τελειως φιλε.Αν μιλησεις και γνωριστεις με τις κοπελες,θα δεις οτι οι περισσοτερες ειναι φυσιολογικα ατομα,ξαναλεω,μιλαω για επαρχια και οχι μεταξια και τετοια.
Φίλε δεν έχεις γνωρίσει μόνο εσύ γκόμενες.
Αλλά μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Μόνο φυσιολογικές δεν τις λες.
Ζούνε σε ένα ψέμα. Και είναι οι ίδιες ένα ψέμα. Έχω γνωρίσει και έχω βγει και με μερικές από αυτές.
Δεν είναι να εμπιστεύεσαι λέξη που βγαίνει από τα χείλη τους.
Μια από αυτές να μου λέει ότι σπουδάζει ιατρική στην Πολωνία και κάθε 3 μήνες ερχόταν στη Κύπρο να βγάλει λεφτά με γαμησι. Μου το έπαιζε σπουδαγμενη και ότι μόνο οι σπουδές την νοιάζουν, αλλά όταν μιλάγαμε για χρήματα, φεγγανε τα μάτια της. Δεν ήξερα τι να πιστέψω από όσα έλεγε.
Έβλεπα όμως ότι για 10€ μπορούσε να σου κάνει σαματά.

Έχουν μάθει σε εύκολο χρήμα, έχουν μάθει να χειραγωγούν άνδρες, να παίρνουν ακριβά πράγματα και δεν εκτιμάνε την τίμια δουλειά.
Καλή τύχη αν πάει κάποιος να κάνει σοβαρή σχέση με κάποια από αυτές.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Φίλε δεν έχεις γνωρίσει μόνο εσύ γκόμενες.
Αλλά μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Μόνο φυσιολογικές δεν τις λες.
Ζούνε σε ένα ψέμα. Και είναι οι ίδιες ένα ψέμα. Έχω γνωρίσει και έχω βγει και με μερικές από αυτές.
Δεν είναι να εμπιστεύεσαι λέξη που βγαίνει από τα χείλη τους.
Μια από αυτές να μου λέει ότι σπουδάζει ιατρική στην Πολωνία και κάθε 3 μήνες ερχόταν στη Κύπρο να βγάλει λεφτά με γαμησι. Μου το έπαιζε σπουδαγμενη και ότι μόνο οι σπουδές την νοιάζουν, αλλά όταν μιλάγαμε για χρήματα, φεγγανε τα μάτια της. Δεν ήξερα τι να πιστέψω από όσα έλεγε.
Έβλεπα όμως ότι για 10€ μπορούσε να σου κάνει σαματά.

Έχουν μάθει σε εύκολο χρήμα, έχουν μάθει να χειραγωγούν άνδρες, να παίρνουν ακριβά πράγματα και δεν εκτιμάνε την τίμια δουλειά.
Καλή τύχη αν πάει κάποιος να κάνει σοβαρή σχέση με κάποια από αυτές.

Δεν κοροιδευω κανεναν φιλε μου,δεν με απασχολουν οι εργαζομενες οσον αφορα το ποιον της καθεμιας τους.Ουτε ποτε επιδιωξα να μαθω το τι συμβαινει με την ζωη τους γιατι πολυ απλα δεν με νοιαζει.Απλα επειδη ειναι επαρχια και πανε ερχονται συνεχεια οι ιδιες και καθονται τουλαχιστον 20 μερες,αναγκαστικα εχω βρεθει πανω απο 5 φορες με την καθε μια και απο μονες τους παιρνουν τρελο θαρρος και ανοιγονται και μου λενε τα παντα.Εσυ λες οτι αυτη που γνωρισες σου ειπε οτι σπουδαζει ιατρικη και παραλληλα γαμιεται για λεφτα,ποιος θα μπορουσε να το πιστεψει αυτο,ειλικρινα δλδ?Αν βρω μια σε στουντιο και μου πει οτι δουλευει στο Cern αλλα κανει και μερικα δωματια για συμπληρωμα,πρεπει να αναρωτηθω αν λεει αληθεια?Εγω ειπα οτι αυτες που γνωρισα,γαμιουνται για λεφτα επειδη ειναι ευκολο χρημα αλλα και για να στελνουν λεφτα για τα παιδια τους.Υπαρχει μεγαλη διαφορα πιστευω.
Τωρα το τι απο ολα αυτα ειναι αληθεια λιγο με ενδιαφερει.Τα ακριβα πραγματα που λες ειναι αναλογα την κοπελα,δεν ειναι ολες ετσι οσο και να μην το πιστευεις.Το να κανει καποιος σχεση με κοπελες του χωρου νομιζω οτι δεν μπορουμε να το κρινουμε εσυ και εγω.Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του και θα ζησει με τις επιλογες του.Εγω προσωπικα οπως εχω γραψει και πιο πανω,δεν θα εκανα ποτε σχεση με εργαζομενη,οχι γιατι ειναι κατωτερες απο τις υπολοιπες κοπελες (γιατι εχω γνωρισει απλες κοπελες πολυ πιο πουτανες απο τις εργαζομενες) αλλα για δικους μου λογους.Εχω εδω στο χωριο τυπο ο οποιος πριν 15 χρονια πηρε Ρωσιδα απο στριπτιτζαδικο της Λαρισας,κανανε 2 παιδια και η γυναικα δεν εχει δωσει το παραμικρο δικαιωμα τοσα χρονια.

Επισης,ξεκινας το ποστ επιθετικα,να το κοιταξεις αυτο.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Σχετικά με τα ψέματα που λένε εγώ έχω να πω ότι όλος ο κόσμος λέει ψέματα και μάλιστα χοντρά.

Το ψέμα πάει σύννεφο ...

Απλώς αυτές έχουν την ρετσινιά και κανένας δεν τις πιστεύει.

Έχω γνωρίσει όμως και κορίτσια που λένε και αλήθειες.

Σχετικά με τα χρήματα και τα €10 και τον σαματά που μπορεί να κάνουν προσωπικά το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι ιδιαίτερα για τον λόγο ότι αναγκάζονται και στήνουν κώλο για να βγάλουν αυτά τα χρήματα και τίποτα δεν τους χαρίζεται έτσι εύκολα.

Παράδειγμα γνωστής μου :-

Ραντεβού με συχνό πελάτη της που τον είχε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και με πολύ φιλική συμπεριφορά.

Της έβγαλε ένα €500 να την πληρώσει και επειδή δεν είχε να του χαλάσει τον έστειλε έξω να το χαλάσει.

Τον είχε εμπιστευτεί.

Αυτά στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Ο τύπος δεν επέστρεψε ποτέ ...

Άρχισε λοιπόν μετά για να δικαιολογηθεί και της αράδιασε ένα σωρό ψέματα ότι τον σταμάτησε η αστυνομία και του έκανε έλεγχο και μάλιστα ότι τον πήραν και στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων κλπ ...

Ένα σωρό ψέματα ...

Αν ήθελε όμως θα μπορούσε την επόμενη μέρα να της πάει τα χρήματα αλλά δυστυχώς δεν το έκανε ποτέ.

Ενα πολύ γνωστό μου και όμορφο κορίτσι που ζεί στο εξωτερικό πλέον.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.679
Πόντοι
3.656
ωσπου μια μερα πηγε να της κανει εκπληξη στο αεροδρομιο και δυστυχως ειδε οτι ειχε παει κι αλλος.
Μπορείς να βγάλεις το κορίτσι μέσα από το μπαρ / στριπτιζ. Δεν μπορείς να βγάλεις το μπαρ / στριπτιζ μέσα από το κορίτσι

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.172
Πόντοι
3.786

Να εκφράσω μια χαζή απορία;Στις οικογένειες τους λένε ότι πηγαίνουν στην Ελλάδα για δουλειά σε εργοστάσιο,καθαρίστριες,κάτι άλλο;Πώς καταφέρνουν και το κρατάνε κρυφό;Μόνο εύκολο δεν είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom