Σχετικά με τα ψέματα που λένε εγώ έχω να πω ότι όλος ο κόσμος λέει ψέματα και μάλιστα χοντρά.
Το ψέμα πάει σύννεφο ...
Απλώς αυτές έχουν την ρετσινιά και κανένας δεν τις πιστεύει.
Έχω γνωρίσει όμως και κορίτσια που λένε και αλήθειες.
Σχετικά με τα χρήματα και τα €10 και τον σαματά που μπορεί να κάνουν προσωπικά το καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι ιδιαίτερα για τον λόγο ότι αναγκάζονται και στήνουν κώλο για να βγάλουν αυτά τα χρήματα και τίποτα δεν τους χαρίζεται έτσι εύκολα.
Παράδειγμα γνωστής μου :-
Ραντεβού με συχνό πελάτη της που τον είχε συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν και με πολύ φιλική συμπεριφορά.
Της έβγαλε ένα €500 να την πληρώσει και επειδή δεν είχε να του χαλάσει τον έστειλε έξω να το χαλάσει.
Τον είχε εμπιστευτεί.
Αυτά στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.
Ο τύπος δεν επέστρεψε ποτέ ...
Άρχισε λοιπόν μετά για να δικαιολογηθεί και της αράδιασε ένα σωρό ψέματα ότι τον σταμάτησε η αστυνομία και του έκανε έλεγχο και μάλιστα ότι τον πήραν και στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων κλπ ...
Ένα σωρό ψέματα ...
Αν ήθελε όμως θα μπορούσε την επόμενη μέρα να της πάει τα χρήματα αλλά δυστυχώς δεν το έκανε ποτέ.
Ενα πολύ γνωστό μου κορίτσι που ζεί πλέον στο εξωτερικό.
Εγω φιλε μου θα σου πω οτι η Ουκρανη πχ που κανει προγραμμα αυταρχικο και ποδολαγνεια (αναμεσα στα αλλα) στα 60€,την δευτερη φορα που την συναντησα πηρα 69.Πεφτει στο κρεβατι η κοπελα στα 4,αφηνει τα πορνοτακουνα να πεσουν κατω και συνεχιζει να μπουσουλαει στα 4.Της χαιδευω την πατουσα και αναστεναξε ελαφρα οτι της αρεσε.Μολις γυρναει ανασκελα να ξεκινησω να την γλειφω,την ρωταω,να σου γλειψω λιγο το ποδι?Ohhh,i don't know baby.Ok,never mind baby,της λεω.Δεν προλαβαινω να τελειωσω μου λεει,it's ok baby,i don't have pedicure,tomorrow i will go for pedicure και φερνει το ποδι της κοντα στο στομα μου.Ασχετο που ημουν 15 χρονια ποδολαγνος (σαν ιδεα γιατι δεν ειχα δοκιμασει ποτε να το κανω) και με το που εγλειψα το ποδι της μου περασε το φετιχ αν και ειχε πολυ ομορφο ποδι και πολυ καθαρο.Μπορουσε να μου πει εχω προγραμμα ποδολαγνεια,την αλλη φορα σκασε 60€ και γλειψε μου τα ποδια οσο θες και θα ειχε και δικιο.Δεν το εκανε ομως.Την τελευταια φορα με εβαλε να παρω απλο και μονο πρωκτικο δεν καναμε.Ελευθερο στοματικο,69,τα παντα.
Με την Ουγγαρεζα ειχαμε κανονισει για φουλ προγραμμα απο 100€ ναμ ου κανει πολυ καλυτερη τιμη.Παω ενα βραδυ και βλεπω εναν να φευγει και εναν μεσα στο δωματιο να περιμενει.Να μην τα πολυλογω,λεω κουρασμενη θα ειναι,δεν θα το ευχαριστηθω,παιρνω απλο.Δινω 50€,κλασικα η τσατσα θα σου φερει τα ρεστα η κοπελα.Ερχεται μεσα το κοριτσι και παει να μου δωσει το 20αρικο.Της λεω θες να το κρατησεις να σε γλειψω?Δεν πηρα φουλ γιατι ειχες κοσμο.Οτι θες μου λεει,με γλειφεις και χωρις το 20αρικο,δεν με πειραζει.Ενω εχει προγραμμα 69 και αυτη στα 60€.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Να εκφράσω μια χαζή απορία;Στις οικογένειες τους λένε ότι πηγαίνουν στην Ελλάδα για δουλειά σε εργοστάσιο,καθαρίστριες,κάτι άλλο;Πώς καταφέρνουν και το κρατάνε κρυφό;Μόνο εύκολο δεν είναι
Την Ουκρανη που ρωτησα,αν ξερουν οι δικοι σου τι κανεις στην Ελλαδα,αμεσως αλλαξε ολη η εκφραση του προσωπου της και μου ειπε οχι,δεν εχουν ιδεα και καταστεναχωρηθηκε ομως.Βεβαια και εγω ξενερωσα που την ρωτησα και καλο ειναι να μην ρωταμε τετοια πραγματα τα κοριτσια γιατι δεν μας πεφτει λογος.Εγω με την συγκεκριμενη ανεπτυξα πολυ ιδιαιτερη σχεση γιατι με γουσταρε.Φαντασου οπως γραφω και πιο πανω,την τελευταια φορα που πηγα την βρηκα να καθεται εξω απο το στουντιο σε ενα πεζουλι και να παιζει με το κινητο.Μολις με ειδε ετρεξε πανω μου αγκαλιες φιλια κακο και μου λεει απλο θα παρεις.Παμε μεσα,πεταει στρινγκ σουτιεν,ξαπλωνει και μου κανει ελα γλειψε με.Αν ηθελα να σε γλειψω θα επαιρνα 69 της κανω,την πειραζα πολυ αυτη.Ελα μου λεει,μην μου σπας τα νευρα,ειμαι horny.Τι horny ρε της λεω,πριν 2 λεπτα με το κινητο επαιζες.ggggrrrrrr,εκανε αυτη και σηκωνεται και με τσιμπαγε και μου εριχνε σφαλιαρες στον κωλο.Εννοειτε την εγλειψα κανενα 10λεπτο.Ειχαμε αλλη σχεση και της ειχα πολυ θαρρος αλλα παλι το μετανιωσα που την ρωτησα.Δεν ξερεις πως το εχει η καθεμια στο κεφαλι της τακτοποιημενο
Τελευταία τροποποίηση: