Νέα

Πικάντικες ιστορίες με κορίτσια του χώρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 388
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Σωτήριο έτος 2000 γνωριμία με την Βέρα την οποία ψώνισα από γραφείο μέσω γνωστής εφημερίδας που δημοσίευε σχετικές αγγελίες, Ρωσοκαζακτανή με ασιατικά χαρακτηριστικά, ψηλή, μικρόβυζη με κορμάρα, έρωτας με την πρώτη ματιά, μετά το ραντεβού ακολούθησε σχέση 2 ετών που έσβησε όμορφα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στην ζωή, εγκατεστημένη τώρα και παντρεμένη στην Γαλλία μητέρα δύο παιδιών μιλάμε από καιρό εις καιρόν μέσω Skype και την περιμένω το καλοκαίρι με την οικογένεια της για φιλοξενία στο εξοχικό μου

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το ενδιαφέρον είναι ότι κάθε εργαζόμενο κορίτσι του χώρου έχει πάρα πολλούς άντρες από εδώ μέσα που πραγματικά υπήρξε κάποια σχέση ή θα ήθελαν κάποιου είδους σχέση αλλά λίγοι τολμούν να το δηλώσουν έστω και ανώνυμα.

Αλλά είτε είναι κορίτσια του χώρου είτε κανονικά κορίτσια που πηδιούνται με πολλούς διαφορετικούς άντρες πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ερωτεύονται.

Δεν το θεωρώ καθόλου παράλογο ούτε περίεργο.

Απλώς είναι ένα θέμα ταμπού όπου θίγεται ο εγωισμός του άντρα.
Να πω κ γω την ιστορια μ τυπε που ισως αγγιξει καποιους .

Εχει τυχει με κοριτσι του χωρου να μαι ο πρωτος της. Με ειχε κλεισει δλδ για τις 10 το πρωι μια φορα και ξεκιναγε με μενα αλλα επειδη βιαζοταν ( επρεπε να παρει κλειδαριθμο απο την ααδε μου πε ) με ξεπεταξε στα γρηγορα. Νευριαζω εγω σηκωνομαι και τοτε παιχτηκε χοντρο ξυλο, παφ πουφ μπουκετα κλωτσιες απιστευτο ξυλο με αφησε αιμοφυρτο κανονικα.
Παιρνω το 166 που λες κ μπαινω στην εντατικη γιατι στα ραντσα δεν ειχε κρεβατι εκτος νοσοκομειου και επειδη ειχε κρυο εξω με βαλανε σε αιθουσα εντατικης . Εκει τυπε μια νοσοκομα που γνωριστηκαμε μου κανε μια πιπα απιστευτη ακομα τη θυμαμαι και συγκινουμαι. Φωναζε μια γρια διπλα οτι πεθαινει και της ελεγα μη σταματας αλλα θα μου μεινει αξεχαστος ο ηχος των μηχανηματων και η φωνη της γριας που εφτιαχναν ατμοσφαιρα στο ολο σκηνικο.
Αφου τελειωσαμε εμεις ειχε τελειωσει και η γρια , με διωξανε απο το νοσοκομειο μετα και πηγα σπιτι γεματος αναμνησεις οδηγωντας και κρατωντας τσιγαρο στο ενα χερι και καφε στο αλλο. Εδω θα θελα να πω στους μυστες να αποφευγουν να οδηγουν ετσι γιατι παραλιγο να σκοτωθω εκεινη τη μερα οποτε πλεον μονο με τη μηχανη τα κανω αυτα.

Μολις εφτασα σπιτι λοιπον πηρα τηλ μια αλλη κοπελα του χωρου που ειχα συναψει δεσμο να της πω την εμπειρια μου κ εκεινη με απταιστα ουκρανικοελληνικα μου λεει " τι μαλακιες ειναι αυτα, μου κρωστας 100 ευρω τα γκαμησω αμα σε βρω ". Ενα δακρυ κυλησε και ξαναναψα τσιγαρο και μπηκα στο μπου να γραψω αλλα επειδη με ειχε μπλοκαρει ο αντισθενης ( τον ειχα βρισει στα αλβανικα αλλα το καταλαβε και με μπλοκαρε ) περιμενα μεχρι σημερα για να βαλω και γω ενα λιθαρακι στη πυραμιδα εμπειριων των αγνων μελων που ξεδιπλωνουν τις εμπειριες τους σαν λουλουδια που ανθιζουν κατω απο το σεληνοφως

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Σωτήριο έτος 2000 γνωριμία με την Βέρα την οποία ψώνισα από γραφείο μέσω γνωστής εφημερίδας που δημοσίευε σχετικές αγγελίες, Ρωσοκαζακτανή με ασιατικά χαρακτηριστικά, ψηλή, μικρόβυζη με κορμάρα, έρωτας με την πρώτη ματιά, μετά το ραντεβού ακολούθησε σχέση 2 ετών που έσβησε όμορφα όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στην ζωή, εγκατεστημένη τώρα και παντρεμένη στην Γαλλία μητέρα δύο παιδιών μιλάμε από καιρό εις καιρόν μέσω Skype και την περιμένω το καλοκαίρι με την οικογένεια της για φιλοξενία στο εξοχικό μου

Πολύ ενδιαφέρουσα η δικιά σου ιστορία όπως και το γεγονός ότι μπόρεσες και κράτησες φιλική επαφή μαζί της, φαντάζομαι, και τους φιλοξενείς στο εξοχικό σου το καλοκαίρι.

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376
Μια χαρά είναι.

Καθόλου εκτός θέματος.

:hi:

Αυτό το "καλώς τον κύριο, βλέπω με άλλη κυρία απόψε" είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί κάποιος να πεί στην υποδοχή.

:tooth:
αφου νομιζα οτι μου εκαναν φαρσα και εψαχνα την καμερα.
μα και να ισχυε γιατι να εκθεσεις ετσι τον πελατη?
η μονη εξηγηση που μου καθεται καπως ειναι οτι με μπερδεψε με αλλον και προσπαθησε να με προμοταρει. (βλακωδως βεβαια)

arwstaki10

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2021
Κριτικές
11
Like
1.240
Πόντοι
376

Εχει τυχει με κοριτσι του χωρου να μαι ο πρωτος της. Με ειχε κλεισει δλδ για τις 10 το πρωι μια φορα και ξεκιναγε με μενα αλλα επειδη βιαζοταν ( επρεπε να παρει κλειδαριθμο απο την ααδε μου πε ) με ξεπεταξε στα γρηγορα. Νευριαζω εγω σηκωνομαι και τοτε παιχτηκε χοντρο ξυλο, παφ πουφ μπουκετα κλωτσιες απιστευτο ξυλο με αφησε αιμοφυρτο κανονικα.
Παιρνω το 166 που λες κ μπαινω στην εντατικη γιατι στα ραντσα δεν ειχε κρεβατι εκτος νοσοκομειου και επειδη ειχε κρυο εξω με βαλανε σε αιθουσα εντατικης . Εκει τυπε μια νοσοκομα που γνωριστηκαμε μου κανε μια πιπα απιστευτη ακομα τη θυμαμαι και συγκινουμαι. Φωναζε μια γρια διπλα οτι πεθαινει και της ελεγα μη σταματας αλλα θα μου μεινει αξεχαστος ο ηχος των μηχανηματων και η φωνη της γριας που εφτιαχναν ατμοσφαιρα στο ολο σκηνικο.
Αφου τελειωσαμε εμεις ειχε τελειωσει και η γρια , με διωξανε απο το νοσοκομειο μετα και πηγα σπιτι γεματος αναμνησεις οδηγωντας και κρατωντας τσιγαρο στο ενα χερι και καφε στο αλλο. Εδω θα θελα να πω στους μυστες να αποφευγουν να οδηγουν ετσι γιατι παραλιγο να σκοτωθω εκεινη τη μερα οποτε πλεον μονο με τη μηχανη τα κανω αυτα.

Μολις εφτασα σπιτι λοιπον πηρα τηλ μια αλλη κοπελα του χωρου που ειχα συναψει δεσμο να της πω την εμπειρια μου κ εκεινη με απταιστα ουκρανικοελληνικα μου λεει " τι μαλακιες ειναι αυτα, μου κρωστας 100 ευρω τα γκαμησω αμα σε βρω ". Ενα δακρυ κυλησε και ξαναναψα τσιγαρο και μπηκα στο μπου να γραψω αλλα επειδη με ειχε μπλοκαρει ο αντισθενης ( τον ειχα βρισει στα αλβανικα αλλα το καταλαβε και με μπλοκαρε ) περιμενα μεχρι σημερα για να βαλω και γω ενα λιθαρακι στη πυραμιδα εμπειριων των αγνων μελων που ξεδιπλωνουν τις εμπειριες τους σαν λουλουδια που ανθιζουν κατω απο το σεληνοφως
πολυ καλο εκτος απ το κομματι με την γριουλα. κριμα και μακαβριο. σπιλωσε καπως το υπεροχο, κατα τα αλλα και πολυ αληθοφανες κειμενο.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
πολυ καλο εκτος απ το κομματι με την γριουλα. κριμα και μακαβριο. σπιλωσε καπως το υπεροχο, κατα τα αλλα και πολυ αληθοφανες κειμενο.

Ξέχασες επίσης να τον ευχαριστήσεις για την υπέροχη ιστορία επιστημονικής φαντασίας ....

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201

Πολύ ενδιαφέρουσα η δικιά σου ιστορία όπως και το γεγονός ότι μπόρεσες και κράτησες φιλική επαφή μαζί της, φαντάζομαι, και τους φιλοξενείς στο εξοχικό σου το καλοκαίρι.
Ναι γιατί το επιδίωξε εκείνη η οποία μετά τον χωρισμό μας δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για επικοινωνία μαζί μου, ο άντρας της είναι ένας τύπος έξω καρδιά που γνωρίζει για το παρελθόν που είχε η γυναίκα του μαζί μου αλλά ζαμάν φου και πάνω τούρλα οπότε η πρόταση που τους έκανα τα Χριστούγεννα για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα φιλοξενούμενοι μου έγινε ασμένως δεκτή, για να τα λέμε όμως όλα εγώ δεν θα είμαι στο νησί (μάλλον θα πάω μόνο το Σαββατοκύριακο)λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ουσιαστικά πρόκειται για παραχώρηση του σπιτιού και όχι κοινές διακοπές

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206

Πω ρε φίλε,φοβερή ιστορία, συγκινήθηκα να πούμε και δεν συγκινούμαι εύκολα.Μηπως όμως η κοπέλα δεν ήταν Ουκρανή αλλά Αλβανίδα?Έτσι μιλάει ένας Αλβανός που παίρνω στα χωράφια όταν κάνω κανένα μήνα να τον πληρώσω.Αφεντικος θα σε γκαμησω,που είναι κράτος σε δώσω.Θελει να με καταγγείλει δλδ.Πουστη Αλβανε,δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ του λέω και με κυνηγάει με την τσάπα Μπαίνω γρηγορα μέσα στο αγροτικό Mercedes X-Class V6 που έχω και φεύγω σφαίρα για τσίπουρα.Το αγροτικό ακόμα το χρωστάω και δεν με βλέπω να το πληρώνω.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Πω ρε φίλε,φοβερή ιστορία, συγκινήθηκα να πούμε και δεν συγκινούμαι εύκολα.Μηπως όμως η κοπέλα δεν ήταν Ουκρανή αλλά Αλβανίδα?Έτσι μιλάει ένας Αλβανός που παίρνω στα χωράφια όταν κάνω κανένα μήνα να τον πληρώσω.Αφεντικος θα σε γκαμησω,που είναι κράτος σε δώσω.Θελει να με καταγγείλει δλδ.Πουστη Αλβανε,δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ του λέω και με κυνηγάει με την τσάπα Μπαίνω γρηγορα μέσα στο αγροτικό Mercedes X-Class V6 που έχω και φεύγω σφαίρα για τσίπουρα.Το αγροτικό ακόμα το χρωστάω και δεν με βλέπω να το πληρώνω.

Κώστα, ο Ντι Κάπο μου έστειλε pm.

"Αφεντικό εγκώ ντεν ήτελα κάνι αστίο εσί παρεξιγίσι"

Του απάντησα τέλος καλά όλα καλά, πέρνα να πληρωθείς ...

Ήθελε απλώς να αστειευτεί ... αλλά βλέπετε ότι πολύ εύκολα μπορεί να παραξηγηθεί ένα αστειάκι.

Τον συγχωρούμε και προχωράμε.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Ακούστε να γελάσετε τώρα.

Μικρός γύρω στο 1967 περίπου.

Μπόμπος εγώ.

Είχαμε μια μαγείρισσα.

Κάθε βράδυ κατέβαινε στο υπόγειο να κάνει το μπάνιο της με πράσινο σαπούνι.

Εγώ την είχα πάρει πρέφα και κατέβαινα στην αποθήκη που ήταν μεσοτοιχία με το μπάνιο.
Πάνω πάνω η αποθήκη είχε κάτι περσίδες.

Σκαρφάλωνα σε κάτι κούτες και έπαιρνα μάτι τις αγελαδίσιες κατάλευκες βυζάρες της.

Ήταν η πρώτη μου φορά που έβλεπα βυζάρες.

Έκτοτε κόλλησα ... και κάθε βράδυ έβλεπα live τσόντα ...

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446

Σαββιδη εσυ;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αρχικα μη τρεχεις φιλε τοσοι σκοτωνονται καθε χρονο. Ειδικα περυσι ρεκορ ειχε η ονδουρα και το ελ σαλβαδορ σε θανατους απο πυροβολισμους.
Οσο για τους αλβανους τους ξερω καλα λογω μιας γυναικας που ερχεται και μας καθαριζει το σπιτι. Αυτηνης ο αντρας εχει εναν φιλο ο οποιος εχει εναν ανιψιο ο οποιος κανει παρεα με εναν αλβανο και μας ελεγε ιστοριες. Δεν ειναι κακοι ανθρωποι αλλα το κακο ειναι οτι ειναι οικογενειαρχες και κανουν φασαρια τα παιδια τους. Αυτα και να σαι καλα

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.097
Πόντοι
2.646
Μια χαρά είναι.

Καθόλου εκτός θέματος.

Αυτό το "καλώς τον κύριο, βλέπω με άλλη κυρία απόψε" είναι η μεγαλύτερη βλακεία που μπορεί κάποιος να πεί στην υποδοχή.

Μπουκέτο στο δόξα πατρι θέλει ο μαλακας που λέει κάτι τέτοιο ή ρουφιανιλικι στο αφεντικό του για να πάρει πουλο

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Εν τω μεταξύ μια τύπισσα μου έλεγε για έναν τύπο που την ρώταγε αν τελικά θα μείνουνε στην Ελλάδα ή στη χώρα της και κούναγε το κεφάλι της γελώντας.

Φανταστείτε σε αυτόν τι θα λέει για μένα ...

:tooth: :tooth:

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Προσωπικά πιστεύω ότι πολλά μέλη έχουν δημιουργήσει ή τουλάχιστον έχουν επιδιώξει να έχουν κάποιου είδους ιδιαίτερη σχέση με κορίτσια του χώρου απλώς για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να μιλήσουν.

Από συζητήσεις με κορίτσια που έχω συναντήσει όλες μου έχουν επιβεβαιώσει ότι εύκολα δημιουργούν σχέση αν τους αρέσει κάποιος.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Προσωπικά πιστεύω ότι πολλά μέλη έχουν δημιουργήσει ή τουλάχιστον έχουν επιδιώξει να έχουν κάποιου είδους ιδιαίτερη σχέση με κορίτσια του χώρου απλώς για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να μιλήσουν.

Από συζητήσεις με κορίτσια που έχω συναντήσει όλες μου έχουν επιβεβαιώσει ότι εύκολα δημιουργούν σχέση αν τους αρέσει κάποιος.

Εννοειτε φιλε αυτο,ειναι η φυσικη καταληξη αν υπαρχει ελξη και απο τους δυο.Οι περισσοτερες κοπελες του χωρου,αν ειναι μονες τους και αν τους αρεσει καποιος πελατης,εννοειτε και θελουν σχεση.Τωρα,πως μπορει να το φανταζονται μεσα στο μυαλο τους οτι κατι τετοιο μπορει να λειτουργησει και τι ειδους σχεση θα ειναι αυτη,μονο αυτες το ξερουν.Ειμαι υποψηφιος γι αυτο το λεω αλλα και παλι το βλεπω τερμα λαθος να προσπαθησει μια κοπελα του χωρου να επιδιωξει κατι τετοιο.Για πελατη που θα επιδιωξει να κανει σχεση με επαγγελματια κοπελα,απλα τραγικο.Οσους ξερω προσωπικα που γιναν χορηγοι σε τετοιες κοπελες,ναυαγια ολοι τους.

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.405
Πόντοι
46.423
Εννοειτε φιλε αυτο,ειναι η φυσικη καταληξη αν υπαρχει ελξη και απο τους δυο.Οι περισσοτερες κοπελες του χωρου,αν ειναι μονες τους και αν τους αρεσει καποιος πελατης,εννοειτε και θελουν σχεση.Τωρα,πως μπορει να το φανταζονται μεσα στο μυαλο τους οτι κατι τετοιο μπορει να λειτουργησει και τι ειδους σχεση θα ειναι αυτη,μονο αυτες το ξερουν.Ειμαι υποψηφιος γι αυτο το λεω αλλα και παλι το βλεπω τερμα λαθος να προσπαθησει μια κοπελα του χωρου να επιδιωξει κατι τετοιο.Για πελατη που θα επιδιωξει να κανει σχεση με επαγγελματια κοπελα,απλα τραγικο.Οσους ξερω προσωπικα που γιναν χορηγοι σε τετοιες κοπελες,ναυαγια ολοι τους.

Σωστά.

Aλλά από περιέργεια γιατί το θεωρείς λάθος ?

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Το θεωρω λαθος γιατι ειναι τερμα εγωιστικο.Διοτι δεν μπορει εσυ να πας με 10 αντρες την ημερα,εστω λογω δουλειας και να απαιτεις απο τον συντροφο σου να ειναι τερμα πιστος και να τον ελεγχεις καθε 5 λεπτα.Που και πως μπορει να βασιστει μια τετοια σχεση?Ειναι εγωιστικο ακομα και στην σκεψη που κανουν,που ενω διαλεξαν αυτη την δουλεια,θελουν και το φυσιολογικο,θελουν να εχουν το αγορι τους.Ναι το δεχομαι οτι κανουν αυτη τη δουλεια λογω αναγκης και το σεβομαι οσο τιποτα αλλο,εχουν παιδι στην χωρα και πρεπει να στελνουν λεφτα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα,δυστυχως.Πρεπει να πορευτουμε με τις επιπτωσεις των επιλογων μας.Δλδ ελεος,αυτο μου ελεγε προχθες στουντιοκοριτσο και ειλικρινα με επιασαν τα γελια.Το οτι θα βρεθουν μερικοι τυποι( ηθελα να γραψω αλλους χαρακτηρισμους αλλα δεν το κανω) που θα δεχθουν να μπουν σε μια τετοια κατασταση ειναι δεδομενο αλλα αυτο δεν το κανει και σωστο.Τεσπα,ο καθενας εχει το τροπο του που βλεπει τα πραγματα,δεν κρινω κανεναν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom