Λιγο πριν το 2000 , με τις καλες δραχμουλες να φουσκώνουν τα πορτοφόλια μας ,
Βρισκομαι στη θεσσαλονικη ....
Με το που μπηκα στο δωματιο του ξενοδοχείου , τηλεφωνο σε ενα ( για μενα το ΤΟΠ ) γραφειο της πολης , γνωστο μεν , αλλα χωρις αγγελίες κλπ ζητωντας να μου στειλουν ενα πολυ δυνατο διδυμο ...σχεδον στανταρακι ( ενα Μολδαβο και ενα Ρωσσιδάκι )
Με ενημερωνουν οτι το Μολδαβο εχει αλλο ραντεβου και θα ερθει μονο το Ρωσσιδάκι
μετα απο 30 λεπτα , χτυπημα στην πορτα και τσουπ το μωράκι ...
Τη βλεπω , κλαμένη ,,και μου λεει οτι ειναι τα γεννέθλια της και δεν ηθελε να δουλέψει σημερα ...κλπ κλπ
Επειδη η συγκεκριμενη κοπελα στις καλες της , ηταν S 400 στο κρεβατι , δεν την αφησα καν να γδυθει ,,,ηπιαμε ενα ποτακι , της εδωσα και ενα αρωμα που ετυχε να εχω μαζι ( για αλλου πηγαινε ) ...
Στην ωρα χτυπησε το τηλεφωνο και την ενημερωσαν οτι 2 αλλοι συναγωνιστες ειχαν ζητήσει 3 κοπελες στο ιδιο ξενοδοχείο...για ολο το βραδυ
Ανανανεωσαμε ραντεβου για μια αλλη φορά ..και εγω εμεινα με το πουλι στο χέρι ...
μετα απο καμια ωραΕκει που ημουν μεταξυ βαρεμάρας και υπνου χτυπημα στην πορτα και βλεπω το Ρωσσιδακι με την κολλητη τη Μολδαβη ( ΤΟ ΒΥΖΙ ) και αλλη μια που δεν θυμαμαι εθνικοτητα ..
Μου εξηγησαν τα καθεκαστα και καθως δεν υπηρχε λογος να γυρίσουν σπιτι ...ειπαμε να παμε για ενα ποτακι ....για να γιορτασουμε οπως πρεπει τα γεννέθλια
βεβαια δεν μειναμε σε ενα ποτάκι ....και κατα τις 03:00 γυρισαμε στο δωματιο ...μεταξυ φθορας και αφθαρσίας
Σαν gentleman που ειμαι , τρομάρα μου , δεν κανω καμια κινηση ...αλλα το θεικό κορμι μου δεχεται επιθεση με ανηθικους σκοπους απο 3 υπαρξεις...
Και εδω μπαινει ο Χειλάκης " Δεν περιγράφω αλλο "
Το μεν Ρωσσιδάκι παντρευτηκε και εχει και ενα παιδακι το δε Μολδαβο , σπουδασε και εχει μια σοβαρή δουλεια στο χωρο της διακόσμησης ..
Να ειναι καλα οπου και να ειναι