Φιλαράκι δεν έχεις τα δικαιώματα της 1ης photo.....
δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι τις τράβηξα εγώ, έχουν παρατεθεί στο site και φυσικά, τις κράτησα για το αρχείο μου.
Φιλαράκι δεν έχεις τα δικαιώματα της 1ης photo.....
η ατζελα ειναι αυτη;
ελα να φτιαξεις το νημα με το report σου...αληθεια, τι εγινε??? μαλλον δεν πιατσαρανε σημερα ε??καλα, μας λες αφου πεταξεις τον αετο...εδω θα ειμαστε...χαλαμε το νημα...........αυριο θα δωσω ρεπορτ για πλ λαυριου.....................οκ
αντζελα αλβανιδα καμια σχεση με μια που περασε απο φυλλης και εδινε και κωλαρακι?
ετσι μελαχροινη ηταν
αυτή στο φ74 δεξα λες
εγω σε εκεινη ειχα ριξει πολύ κωλογαμησι, με ειχε μαθει μου στηνοταν και τον εβαζε ολο μεσα στον κωλο της...
ναι τζισους
που κατεβαινεις τα σκαλακια
την ιδια λεμε...που χαθηκε αυτό το πουτανι μου εχει λειψει το κωλαντερο της ηταν τοσο στενο και ζεστο...
η ατζελα ειναι αυτη;
εσύ την τράβηξες ρε μπαγάσα?
Ήτανε. Δεν είναι πλέον έτσι.
Πάει καιρός. Αν ψάξεις στο threat πίσω θα βρεις αναλυτική αναφορά μου για την συγκεκριμένη.
Πιατσαρουν και στην 28ης ;;γιατι εγω μονο τρίγωνο γυρναω
Μαγκες τη Παρασκευη 18/3 περνωντας λογω δουλειας απο 28ης Οκτωμβριου και Καποδιστριου στο κεντρο στις 13.00 ηταν ενα φοβερο κοματι, ψηλη κοκκινομαλα με σκισμενο τζιν και τακουνια αρκετα καλο προσωπο για κοπελα σε πιατσα και μιλαγε πολυ γλυκα και φιλικα, ζηταγε 50 ευρω και την πηγενες σε ξενοδοχειο... λογω κινησης εκεινη την ωρα δεν ρωτησα περισοτερς λεπτομερειες αλλα οποτε ξαναπηγα δε τη ξαναπετυχα. Εχει κανεις καμια πληροφορια???
γιατί γράφεις 28ης Οκτωβρίου και δεν γράφεις Πατησίων ?