Εχω πολλα να γραψω κοριτσαρε...Παρα πολλα...Κατι σου ειχα πει, με εμενα δεν θα παιζεις γιατι ειμαι σε θεση να γνωριζω με ποια μιλαω! Εσυ δεν θυμασαι. Πανε και τοσα χρονια πια... Οσο για τον Στρατηγο, δεν τον γνωριζω αλλα και ουτε θα κατσω να ζηταω ινφο. Ο Στρατηγος εχει και πολλα παξιμαδια /αστερια πανω του και κολωνω με το βαθμο του. Αλλα εγω σαν νεος σε πληροφορω οτι ξερω περισσοτερα. Οσο για το spam θα δεις σε λιγο ποιος το κανει...
ΥΓ μπορει να εμεινες με το φιλο Στρατηγο σε φιλικο επιπεδο...αλλα με αλλους, οχι! Αυτα για τωρα κοριτσαρε!
ποιος είναι ο Στρατηγός; πολλοί τίτλοι εδώ μέσα, αλλά δεν έχω τον χρόνο να τα παρακολουθήσω. Όσο για τον κορίτσαρο, μόνο εκείνη ξέρει, μερικές απλά μπαίνουν εδώ για να περάσουν την ώρα τους ευχάριστα και να ευθυμήσουν αλλά και για να ενημερωθούν σεξουαλικά. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω....
Μαριάννα περιμένω φωτογραφικό υλικό από Άντζελα την αλβανιδοκωλάρα. Τόσες φορές έχω περάσει από εκεί και δεν έχω αξιωθεί να την καλουπώσω.. πάντα κάτι τυχαίνει. Εσύ τι λες, μου την προτείνεις;
Έφαγα φλασιά το απόλυτο αρσενικό τι έγινε; Καλά το γάμησα το thread, έτσι;