Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
χθες βραδυ την καβάλας με κατευθυνση προς κεντρο μετα το δαφνί και το ξενοδοχείο ΜΑΡΚΟΣ υστερα απο καμια 300αρια μετρα εθεθησαν δυο πουτανίδια τσιγγανοβουλγαρες η μία τσουπωτή και η άλλη στυλιάρι ψηλη και οι δυό τους περι τα 25!ρωτησα το στυλιάρι και μου είπε μόνο στο αμαξι 30 ευρωπαιους...!!!εχει δοκιμάσει κάποιος???

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
χθες βραδυ την καβάλας με κατευθυνση προς κεντρο μετα το δαφνί και το ξενοδοχείο ΜΑΡΚΟΣ υστερα απο καμια 300αρια μετρα εθεθησαν δυο πουτανίδια τσιγγανοβουλγαρες η μία τσουπωτή και η άλλη στυλιάρι ψηλη και οι δυό τους περι τα 25!ρωτησα το στυλιάρι και μου είπε μόνο στο αμαξι 30 ευρωπαιους...!!!εχει δοκιμάσει κάποιος???

Tι ωρα ;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Αυτές στο Χαιδαρι (επι της καβαλας) τις ειδα και εγω πριν λιγες μερες μετα απο προτροπη καποιου μελους του φορουμ. 

Η μια ειναι χοντρουλα-μπαζολα η αλλη ψηλη τρωγεται αλλα οχι τπτ το τρελο απο εμφανιση. Απο υπηρεσιες δεν ξερω.

Παρασκευη η σαββατο βραδυ πρεπει να ηταν λιγο μετα τις 23:00.

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Τις εχω τσεκαρει. Ειναι ελαχιστα μετρα μετα τους Μερακληδες. Ειχα ψηθει να δοκιμασω το στιλιαρι αλλα μολις μου χαμογελασε ειδα οτι τα δοντια της ηταν σαπια.... Εβαλα πρωτη, φουρκωσα το turbo στο 1.2bar αφησα τη μιση γομα απο το λαστιχο κατω και εξαφανιστηκα μεσα σε ενα τεραστιο συννεφο καμμενου ελαστικου και καμμενου diesel.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
καμμια ινδοπακιστανη παιζει τετοια ωρα?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καμμια ινδοπακιστανη παιζει τετοια ωρα?

Αν προλαβαίνεις, πετάξου στο Πόρτο Ρίκο.

Μπορεί να μην έχει Ινδοπακιστανές αλλά χρεωκόπησε πριν από λίγο και  γίνεται της πουτάνας.  :orchestra:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλο δειχνει. αλλα βρε παιδι μου, ολες Αλεξανδρες, Αντζελες και Αννες. Κατι που να αρχιζει απο Β.... δεν εχουμε?

:grin:  :grin:  :grin:

Από Β υπάρχει η Βαγγελιώ η γύφτισσα αλλά αν τη βγάλουμε σε φωτογραφία θα πέσει ο σέρβερ από την ομορφιά της!  :zombie:

axell

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να ενημερωσω κι εγω με την σειρα μου (δεν ξερω αν το εχει αναφερει κανεις) επειδη κινουμε σε αυτα τα μερη στην βουλιαγμενη στα λιμανακια στην σταση με το παγκακι ειναι σχεδον καθε μεσημερι μια εγχρωμη 30 ετων περιπου αρκετα καλη θα ελεγα ,μου ζητησε 20 ευρω στο αυτοκινητο. δεν πηγα για να εχω αποψη απλα ενημερωνω.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.858
Πόντοι
216
Μία Ξανθιά με καρέ ισιο μαλλί με φραντσάκια αδύνατη με μοντελέ σώμα και χαρακτηριστικά τσέχας στο πρόσωπο (ανατολικό μπλοκ γενικά) εμφανίσιμη που παίζει σε καφέ της Πατησίων πρωινά-μεσημέρι ποια είναι ???   :think: :think:

Την βλέπω συχνά να κάνει παρέα με παππουδικά και την έχω πετύχει στην Καποδιστρίου στο Lito

Μοιάζει αρκετά με την Mila Jovovich στην παρακάτω φωτο

Milla-Jovovich.jpg

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326