You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Βράδυ Σαββάτου 20-06-2015 στο πάρκο Φιξ (Πατησίων και Γαλατσίου) είχε εκδήλωση το ΚΚΕ.
Στο τέρμα του πάρκου στην οδό Χάνσεν, τα μαυρουλάκια στη θέση τους. Δεν διέθετα αυτο-
κίνητο. Πήρα την loveit, με τις κοτσίδες, σορτσάκι, για τσιμπουκάκι στο όρθιο, μερικά
σοκάκια πιο κάτω. Δεν κατάφερε καν να με κάνει να πλησιάσω στο χύσιμο, οπότε αναγκαστι-
κά τον έπαιξα μπροστά στο στοματάκι της. Φιλότιμη ήταν δεν βιαζόταν αλλά κάτι στην τε-
χνική της δεν με έφτανε στην κορύφωση.
Στο τέρμα του πάρκου στην οδό Χάνσεν, τα μαυρουλάκια στη θέση τους. Δεν διέθετα αυτο-
κίνητο. Πήρα την loveit, με τις κοτσίδες, σορτσάκι, για τσιμπουκάκι στο όρθιο, μερικά
σοκάκια πιο κάτω. Δεν κατάφερε καν να με κάνει να πλησιάσω στο χύσιμο, οπότε αναγκαστι-
κά τον έπαιξα μπροστά στο στοματάκι της. Φιλότιμη ήταν δεν βιαζόταν αλλά κάτι στην τε-
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ειχα παει δυο χρονιες σ αυτη την εκδηλωση στο ΦΙΞ γιατι με ειχε πρηξει ενας αριστερος φιλος μου.Εχει κανα δυο στενα σκοτεινα απο πισω αλλα με τοση βαβουρα;Βράδυ Σαββάτου 20-06-2015 στο πάρκο Φιξ (Πατησίων και Γαλατσίου) είχε εκδήλωση το ΚΚΕ.
Διαγραμμένο μέλος 41167
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 200
- Like
- 4.376
- Πόντοι
- 13.040
Γάμησέ τα συναγωνιστή, πίπωνα το αραπάκι και στο δρόμο πέρναγε μια γυναίκα.Ειχα παει δυο χρονιες σ αυτη την εκδηλωση στο ΦΙΞ γιατι με ειχε πρηξει ενας αριστερος φιλος μου.Εχει κανα δυο στενα σκοτεινα απο πισω αλλα με τοση βαβουρα;
Ευτυχώς δίπλα μας ήταν ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και δεν τραβήξαμε την
προσοχή ώστε να γυρίσει να μας δει.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Βράδυ Σαββάτου 20-06-2015 στο πάρκο Φιξ (Πατησίων και Γαλατσίου) είχε εκδήλωση το ΚΚΕ.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Νταξ, είσαι θεός, προσκυνώ. Μου 'χει τύχει μετά από φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. να πάω σε κωλόμπαρο. Αλλά για να γαμήσω ή να τον δώσω για πίπα και μάλιστα στον ίδιο σχεδόν χώρο που γίνεται το φεστιβάλ ούτε που έχει περάσει απ' το μυαλό μου ποτέ...
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Σατωβριανδου και Σωκρατους... λιγο πιο χαμηλα στη Σατ/δουΠοιο είναι αυτό ρε;
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πέρασμα πριν από λίγο από την πιάτσα του Κηφισού...
Τρία τα τεμάχια εκ των οποίων το ένα,ξανθό μικρόσωμο πιπίνι,με όμορφο πρόσωπο (αλλά με φάτσα "εγώ είμαι και καμμία άλλη στον κόσμο") και με ωραίο-σχετικά αδύνατο-κορμί δεν το πρόλαβα καθώς το "φόρτωνε" συναγωνιστής.
(Πάντως φορούσε καυλωτικό λευκό μίνι φορεματάκι!)
Οι άλλες δύο...
Η Άννα...
Ψηλή,μελαχροινή,με θηλυκό-πονηρό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα...
Ευδιάθετη και χαμογελαστή-γενικώς όμορφη παρουσία...
Η επόμενη ήταν η γνωστή Σύλβια,με ξανθό κοντό-σχεδόν καρέ-μαλλί,κάπως αλλαγμένη,πιο ζουμερή απ'ότι στο παρελθόν...
Γλυκό πρόσωπο,σκιστά μάτια κάπου,κάτι δεν μου κόλλαγε καλά στην γενική εμφάνισή της...
Και οι τρεις κοπέλες παίρνουν 30 ευρώ για...δράση (δίχως κώλους και ακάποτα στοματικά) μέσα σε αυτοκίνητο ή και στα όρθια σε παρακείμενο στενάκι ενώ δουλεύουν ως τη 1:30 το βράδυ.
Τρία τα τεμάχια εκ των οποίων το ένα,ξανθό μικρόσωμο πιπίνι,με όμορφο πρόσωπο (αλλά με φάτσα "εγώ είμαι και καμμία άλλη στον κόσμο") και με ωραίο-σχετικά αδύνατο-κορμί δεν το πρόλαβα καθώς το "φόρτωνε" συναγωνιστής.
(Πάντως φορούσε καυλωτικό λευκό μίνι φορεματάκι!)
Οι άλλες δύο...
Η Άννα...
Ψηλή,μελαχροινή,με θηλυκό-πονηρό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα...
Ευδιάθετη και χαμογελαστή-γενικώς όμορφη παρουσία...
Η επόμενη ήταν η γνωστή Σύλβια,με ξανθό κοντό-σχεδόν καρέ-μαλλί,κάπως αλλαγμένη,πιο ζουμερή απ'ότι στο παρελθόν...
Γλυκό πρόσωπο,σκιστά μάτια κάπου,κάτι δεν μου κόλλαγε καλά στην γενική εμφάνισή της...
Και οι τρεις κοπέλες παίρνουν 30 ευρώ για...δράση (δίχως κώλους και ακάποτα στοματικά) μέσα σε αυτοκίνητο ή και στα όρθια σε παρακείμενο στενάκι ενώ δουλεύουν ως τη 1:30 το βράδυ.
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
μαγκες τη καλημερα μου.ξερει κανεις τι ρολο βαραει ενα μελαχροινουλι εξω απο το χοτελ κοσμοπολιταν?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
hounik
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 90
- Πόντοι
- 5.765
ήταν τούμπανο πιο παλιά.πλέον έχει χαλαρώσει αλλά ακόμη χαρακτηρίζεται αξιόμαχη.μιλαμε για πολυ ωραια κωλαρα
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Νωρίτερα το μεσημέρι στην Πλ.Λαυρίου...
Η Βίκυ, μια ψηλή μελαχροινή με ψιλοόμορφο πρόσωπο και με καλό, γεμάτο κορμί...
Δυστυχώς σε μισοπρεζωμένη-καινούρια φάτσα, με τον δικό της(σε παρόμοια κατάσταση)να επιβλέπει.
Ωραία κοπέλα πρέπει να ήταν στα καλά της αλλά τώρα....20 ευρώ και με εμφανή την διάθεση να βγάλουμε ότι βγάλουμε για να πάμε να πάρουμε την δόση μας...
Η Φανή που ήταν στα πλάγια του Joys...
Ούτε και αυτή την είχα ξαναδεί!Σχεδόν ξανθιά μιλφ, με θηλυκό πρόσωπο και με κορμί με πιασίματα.
Για γύφτισα την έκοψα αλλά από τις μοντέρνες και όχι βρωμιάρες-φορούσε και ένα ωραίο μαύρο κολλητό φορεματάκι.Και αυτή στην κλασσική τιμή των 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο.
Οι υπόλοιπες οι ίδιες...
Η Άννα η ξανθιά με το γλυκό πρόσωπο και με το ζουμερό στήθος...Με καλή κωλάρα και αυτή-φορούσε ένα μαύρο κολάν!
Η Αλεξάνδρα η μινιόν ξανθιά Πολωνέζα, η ομορφούλα πιτσιρίκα με το νόστιμο μουτράκι και με το αδύνατο σωματάκι φορούσε σήμερα ένα σοβαρό μινάκι!
Η Άννα η ξανθιά πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και τα ωραία σκιστά μάτια!
Πολύ γλυκιά με ωραίο σωματάκι-συνήθως την βγάζει έξω από το Λιτό.
Η Γιάννα το ξανθό αδύνατο μιλφογκίλφ με την περίεργη μύτη...Για την ηλικία της έχει πολύ καλό σώμα-σήμερα δεν φορούσε τα κλασσικά στενά μίνι ολόσωμα φορέματά της αλλά ένα τζηνάκι.
Η Τζούλια η μελαχροινή με το μακρύ μαύρο μαλλί...Ψιλοξεπετόφατσα αλλά με σχετικά καλό σώμα-ιδίως όταν φοράει κάνα κολάν(όπως σήμερα) που της τονίζει την κωλάρα της.
Η Βαγγελιώ η τρομακτική γύφτισα μαζί με την χοντρή φίλη της επίσης παρούσες ενώ μέσα στο Joys κλασσικά καθόνταν η ΑλβανοΜαρία το ξανθό γκιλφ.
Σωκράτους και Σατωβριάνδου πέτυχα σε ψιλονορμάλ κατάσταση και την κοντούλα ξανθιά Άννα με το ξυρισμένο κεφάλι και τα ωραία ανοικτόχρωμα μάτια-παραδόξως (σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται...) με αναγνωρίζει και χαιρετάει!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.073
- Πόντοι
- 42.697
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
ωραια φωτο!
την δινει την κωλαρα της?
Ναι, ρε...την έχω στο αβατάρ μου...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Νωρίτερα το μεσημέρι στην Πλ.Λαυρίου...
Δυστυχώς σε μισοπρεζωμένη-καινούρια φάτσα, με τον δικό της(σε παρόμοια κατάσταση)να επιβλέπει.
Ωραία κοπέλα πρέπει να ήταν στα καλά της αλλά τώρα....20 ευρώ και με εμφανή την διάθεση να βγάλουμε ότι βγάλουμε για να πάμε να πάρουμε την δόση μας...
Ούτε και αυτή την είχα ξαναδεί!Σχεδόν ξανθιά μιλφ, με θηλυκό πρόσωπο και με κορμί με πιασίματα.
Για γύφτισα την έκοψα αλλά από τις μοντέρνες και όχι βρωμιάρες-φορούσε και ένα ωραίο μαύρο κολλητό φορεματάκι.Και αυτή στην κλασσική τιμή των 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο.
Οι υπόλοιπες οι ίδιες...
Η Άννα η ξανθιά με το γλυκό πρόσωπο και με το ζουμερό στήθος...Με καλή κωλάρα και αυτή-φορούσε ένα μαύρο κολάν!
Η Αλεξάνδρα η μινιόν ξανθιά Πολωνέζα, η ομορφούλα πιτσιρίκα με το νόστιμο μουτράκι και με το αδύνατο σωματάκι φορούσε σήμερα ένα σοβαρό μινάκι!
Η Άννα η ξανθιά πιτσιρίκα με το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι και τα ωραία σκιστά μάτια!
Η Γιάννα το ξανθό αδύνατο μιλφογκίλφ με την περίεργη μύτη...Για την ηλικία της έχει πολύ καλό σώμα-σήμερα δεν φορούσε τα κλασσικά στενά μίνι ολόσωμα φορέματά της αλλά ένα τζηνάκι.
Η Τζούλια η μελαχροινή με το μακρύ μαύρο μαλλί...Ψιλοξεπετόφατσα αλλά με σχετικά καλό σώμα-ιδίως όταν φοράει κάνα κολάν(όπως σήμερα) που της τονίζει την κωλάρα της.
Η Βαγγελιώ η τρομακτική γύφτισα μαζί με την χοντρή φίλη της επίσης παρούσες ενώ μέσα στο Joys κλασσικά καθόνταν η ΑλβανοΜαρία το ξανθό γκιλφ.
Σωκράτους και Σατωβριάνδου πέτυχα σε ψιλονορμάλ κατάσταση και την κοντούλα ξανθιά Άννα με το ξυρισμένο κεφάλι και τα ωραία ανοικτόχρωμα μάτια-παραδόξως (σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται...) με αναγνωρίζει και χαιρετάει!
Dude με μπέρδεψες, η Άννα η ξανθιά με το ωραίο πρόσωπο και την κωλάρα που δούλευε παλιά στο Amnezia ποια απ' αυτές είναι; Δεν έχει βυζάρες... Επίσης αν την πέτυχες πες μου τί ώρα την πέτυχες γιατί είναι μια απ' τις επόμενες στη λίστα μου και μέχρι να φύγω για διακοπές θέλω να την έχω
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
η Γιαννα Dude λεει τιποτα η ειναι ξεπετα?σε τι τιμη ειναι?Νωρίτερα το μεσημέρι στην Πλ.Λαυρίου...
Οι υπόλοιπες οι ίδιες...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495