μετα απο κανα τριμηνο ηρθα τη δευτερα για μια μερα αθηνα για δουλεια, πηρα εξω απο το ανδρονικη μια ρουμανα αδυνατη μαυρομαλα με ασπρο δερμα ομορφουλα που μιλουσε ιταλικα, ελληνικα δε μιλουσε καθολου η εκανε πως δε μιλουσε, μιλαμε για τεραστια φολα στο δωματιο, ακομα κλαιω το 25 αρι, ειχα δει επισης εκει αλλη ωρα ενα ξανθο αγγελο, για τα γουστα μου απιστευτης ομορφιας, αλλα για να ειναι εκει τετοιο αστερι σκεφτηκα θα ειναι φολα και ουτε καν της μιλησα, ξερει κανεις τιποτα γι αυτην, απλα πληροφοριακα εξαλου εφυγα απο αθηνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
20 η φολα 5 το ξενοδοχειο, παρεμπιπτοντως οταν εμπαινα στο δωματιο εφευγε ενα ζευγαρι τουριστες με τα σακιδια στη πλατη ηθελα να ξερα γνωριζαν που εμεναν
σε ποιό χοτέλι πήγες ?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
20 η φολα 5 το ξενοδοχειο, παρεμπιπτοντως οταν εμπαινα στο δωματιο εφευγε ενα ζευγαρι τουριστες με τα σακιδια στη πλατη ηθελα να ξερα γνωριζαν που εμεναν
Μύστη άλλη φορά να παίρνεις την γνώμη του κιλμπερν πριν κινηθείς στις πουτανόπιατσες ;) .Είναι ο αρμόδιος να σε καθοδηγήσει
στο ανδρονικη δε νομιζω να πηγαινε και σε αλλο, ασε που δεν υπηρχε και τροπος συνεννοησης,παντως εκει ηταν συνεχεια το ξερω γιατι εμενα σε διπλανο ξενοδοχειο και περνουσα απο εκεισε ποιό χοτέλι πήγες ?
δεν ειχα σκοπο να παρω απο πιατσα γιατι την εχω ξαναπατησει αλλα ειχα κατι αποτυχιες στο μεταξουργειο που λογω χρονου με αγχωνει και ειπα να ρεφαρωΜύστη άλλη φορά να παίρνεις την γνώμη του κιλμπερν πριν κινηθείς στις πουτανόπιατσες ;) .Είναι ο αρμόδιος να σε καθοδηγήσει
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
μετα απο κανα τριμηνο ηρθα τη δευτερα για μια μερα αθηνα για δουλεια, πηρα εξω απο το ανδρονικη μια ρουμανα αδυνατη μαυρομαλα με ασπρο δερμα ομορφουλα που μιλουσε ιταλικα, ελληνικα δε μιλουσε καθολου η εκανε πως δε μιλουσε, μιλαμε για τεραστια φολα στο δωματιο, ακομα κλαιω το 25 αρι, ειχα δει επισης εκει αλλη ωρα ενα ξανθο αγγελο, για τα γουστα μου απιστευτης ομορφιας, αλλα για να ειναι εκει τετοιο αστερι σκεφτηκα θα ειναι φολα και ουτε καν της μιλησα, ξερει κανεις τιποτα γι αυτην, απλα πληροφοριακα εξαλου εφυγα απο αθηνα
Αυτή που πήρες αν δεν κάνω λάθος είναι καινούρια γιατί μέχρι πρότινος δεν υπήρχε αδύνατη μαυρομάλλα εκεί έξω. Άλλωστε κι εγώ που είμαι φανατικός της πιάτσας έξω από το "Ανδρονίκη", προσφάτως που πέρασα είδα κανα δυο καινούριες που δεν τις είχα ξαναπροσέξει. Όσο για ξανθιές, αν δεν εννοείς κάποια καινούρια η περιγραφή σου ταιριάζει με την Ένη την οποία όμως δεν έχω πετύχει στις τελευταίες βόλτες μου έξω απ' το "Ανδρονίκη". Ξανθιά επίσης είναι η Νίνα, αλλά εντάξει, δεν τη λες και άγγελο στο πρόσωπο.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Βόλτα απόψε κατά τις 5:00 στις πιάτσες, ψόφια πράγματα. Έξω απ' το Joy's στην πλατεία Λαυρίου κανα δυο granny και η Αλεξάνδρα η φόλα. Παίδες μακριά απ' αυτή, αν κρίνω από ένα περιστατικό που έγινε σήμερα πρέπει να είναι για πολλές μπάτσες η συγκεκριμένη. Περνάω δίπλα της, την κοιτάω και μου λέει "Γεια σου μωρό μου". Αντί απάντησης, της τσιμπάω ελαφρά και χαϊδευτικά το χέρι. Κι αυτή το τραβάει και μου κάνει "Ε, μαλάκα"! Πώς κρατήθηκα ένα θαύμα είναι, μαύρο από 'μένα στην ούτως ή άλλως γνωστή ως τεράστια φόλα. Λίγο παρακάτω η Βαγγελιώ η τσιγγάνα με το τρομακτικό πρόσωπο. Βόλτες έκοβε στη γωνία η petite αδιάφορη milf και στο απέναντι πεζοδρόμιο η γνωστή ξανθιά το μπάζο με το κοντό μαλλί, είδα και τα πόδια της κι έχει κάτι σημάδια σαν τεράστιες μελανιές, μακριά. Η ξανθιά Αλβανίδα με το κοντό μαλλί απούσα. Έξω απ' το "Elyssium" η γνωστή μελαχρινή θείτσα με τα ωραία βυζιά αλλά μπάζο στο πρόσωπο. Στη Σωκράτους νέκρα. Έξω απ' το "Αφαία" στη Βερανζέρου και απ' το "Anemos" στη Σατωβριάνδου οι γνωστές Ινδές κι έξω απ' το "Anemos" και κάτι μπάζα επιπλέον. Στη Γερανίου μια καινούρια, η Νίνα η ξανθιά με τον ωραίο κώλο που είναι όλο "μη" και "μη" στο δωμάτιο και η Άννα με τις βυζάρες που κάνει το σούπερ γαμήσι, η οποία όμως είχε κάνει τη μαλακία και φορούσε κολάν και ο κώλος της κι η περιφέρειά της φαίνονταν σαν αεροδρόμιο, μα καλά δεν έχει μυαλό; Και μου φαίνεται ότι έχει παχύνει κιόλας, εγώ πάντως που της έχω αδυναμία αν την έβλεπα μ' αυτήν την εμφάνιση πρώτη φορά ούτε γι' αστείο δε θα την έπαιρνα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
στο ανδρονικη δε νομιζω να πηγαινε και σε αλλο, ασε που δεν υπηρχε και τροπος συνεννοησης,παντως εκει ηταν συνεχεια το ξερω γιατι εμενα σε διπλανο ξενοδοχειο και περνουσα απο εκει
ok γλίτωσες 5ευρώ , γιατί εγώ τις προάλλες είχα πάει Lito με 10άρικο εισιτήριο :S
Eσενα αν σου το εκανε καποιος αγνωστος αυτό τι θα εκανες;Βόλτα απόψε κατά τις 5:00 στις πιάτσες, ψόφια πράγματα. Έξω απ' το Joy's στην πλατεία Λαυρίου κανα δυο granny και η Αλεξάνδρα η φόλα. Παίδες μακριά απ' αυτή, αν κρίνω από ένα περιστατικό που έγινε σήμερα πρέπει να είναι για πολλές μπάτσες η συγκεκριμένη. Περνάω δίπλα της, την κοιτάω και μου λέει "Γεια σου μωρό μου". Αντί απάντησης, της τσιμπάω ελαφρά και χαϊδευτικά το χέρι. Κι αυτή το τραβάει και μου κάνει "Ε, μαλάκα"! Πώς κρατήθηκα ένα θαύμα είναι, μαύρο από 'μένα στην ούτως ή άλλως γνωστή ως τεράστια φόλα.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
χ8ες το μεσημερι γυρω στις 3 παιχτηκε τσαμουκας στο χοτελ διπλα στο joys με μια μαυρη κολαρου και εναν πελατη οι οποιοι κατευ8υν8ηκανε αμφοτεροι στο αστυνομικο τμημα. κανεις δεν καταλαβε απο τους συνδετιμονες τι παιχτηκε . ξερει κανεις τι εγινε?
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Η Αννα ειναι μια ξανθια με κατσαρο μαλλι και μεγαλα βυζια?Βόλτα απόψε κατά τις 5:00 στις πιάτσες, ψόφια πράγματα. Έξω απ' το Joy's στην πλατεία Λαυρίου κανα δυο granny και η Αλεξάνδρα η φόλα. Παίδες μακριά απ' αυτή, αν κρίνω από ένα περιστατικό που έγινε σήμερα πρέπει να είναι για πολλές μπάτσες η συγκεκριμένη. Περνάω δίπλα της, την κοιτάω και μου λέει "Γεια σου μωρό μου". Αντί απάντησης, της τσιμπάω ελαφρά και χαϊδευτικά το χέρι. Κι αυτή το τραβάει και μου κάνει "Ε, μαλάκα"! Πώς κρατήθηκα ένα θαύμα είναι, μαύρο από 'μένα στην ούτως ή άλλως γνωστή ως τεράστια φόλα. Λίγο παρακάτω η Βαγγελιώ η τσιγγάνα με το τρομακτικό πρόσωπο. Βόλτες έκοβε στη γωνία η petite αδιάφορη milf και στο απέναντι πεζοδρόμιο η γνωστή ξανθιά το μπάζο με το κοντό μαλλί, είδα και τα πόδια της κι έχει κάτι σημάδια σαν τεράστιες μελανιές, μακριά. Η ξανθιά Αλβανίδα με το κοντό μαλλί απούσα. Έξω απ' το "Elyssium" η γνωστή μελαχρινή θείτσα με τα ωραία βυζιά αλλά μπάζο στο πρόσωπο. Στη Σωκράτους νέκρα. Έξω απ' το "Αφαία" στη Βερανζέρου και απ' το "Anemos" στη Σατωβριάνδου οι γνωστές Ινδές κι έξω απ' το "Anemos" και κάτι μπάζα επιπλέον. Στη Γερανίου μια καινούρια, η Νίνα η ξανθιά με τον ωραίο κώλο που είναι όλο "μη" και "μη" στο δωμάτιο και η Άννα με τις βυζάρες που κάνει το σούπερ γαμήσι, η οποία όμως είχε κάνει τη μαλακία και φορούσε κολάν και ο κώλος της κι η περιφέρειά της φαίνονταν σαν αεροδρόμιο, μα καλά δεν έχει μυαλό; Και μου φαίνεται ότι έχει παχύνει κιόλας, εγώ πάντως που της έχω αδυναμία αν την έβλεπα μ' αυτήν την εμφάνιση πρώτη φορά ούτε γι' αστείο δε θα την έπαιρνα.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Eσενα αν σου το εκανε καποιος αγνωστος αυτό τι θα εκανες;
Ατυχές το παράδειγμά σου. Ακόμη κι αν ξαφνιαζόμουν επειδή δε θα το περίμενα σαν κίνηση, σίγουρα "μαλάκα" δε θα τον έλεγα, μην πας να τη δικαιολογήσεις. Πόσω μάλλον αν έκανα αυτήν τη δουλειά και ήξερα ότι απέναντί μου έχω υποψήφιο πελάτη, μ' έχει ξαναδεί εκεί η συγκεκριμένη.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Η Αννα ειναι μια ξανθια με κατσαρο μαλλι και μεγαλα βυζια?
Ακριβώς. Τεράστια, φυσικά, υπέροχα βυζιά και μπόμπα στο κρεβάτι, κι ας υστερεί αρκετά σε εμφάνιση σε σχέση με πολλές άλλες εκεί. Βέβαια τώρα πρέπει να έχει πάρει κιλά, τρόμαξα προχθές που την είδα με το κολάν.
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Λες μια χοντρη ξανθια με μαλλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους που ξεχειλιζουν τα παχακια στην κοιλια της εξω απο το κολαν? την ειδα χθες κατα τις 20:00, χαμογελαστη και προσχαρη φαινεται αλλα δεν με τραβηξε ο κωλος της γιατι φαινοταν ολη σαν ενας μπογος. Αξιζει να την δοκιμασω? αφηνει παιχνιδια με την κωλαρα της η θα μου με ξενερωσει με τα μη και τα οχι?Άννα με τις βυζάρες που κάνει το σούπερ γαμήσι, η οποία όμως είχε κάνει τη μαλακία και φορούσε κολάν και ο κώλος της κι η περιφέρειά της φαίνονταν σαν αεροδρόμιο, μα καλά δεν έχει μυαλό; Και μου φαίνεται ότι έχει παχύνει κιόλας, εγώ πάντως που της έχω αδυναμία αν την έβλεπα μ' αυτήν την εμφάνιση πρώτη φορά ούτε γι' αστείο δε θα την έπαιρνα.
IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Μολις τσεκαρα το "κουνελι". Περα απο το καλο σωμα για την ηλικια της η τυπισσα δεν βλεπεται. Δοντια ανθρωπου-τροφοσυλλεκτη.. 30 ευρω (+10) για ενα τεταρτο;; Γιατι να μην κανω το ιδιο γαμησι στο Μεταξι;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Λες για την Άννα απο Γκάνα? Η σερινα? Δεν την πληρούσε την βίασε και τουκανε μηνυσηχ8ες το μεσημερι γυρω στις 3 παιχτηκε τσαμουκας στο χοτελ διπλα στο joys με μια μαυρη κολαρου και εναν πελατη οι οποιοι κατευ8υν8ηκανε αμφοτεροι στο αστυνομικο τμημα. κανεις δεν καταλαβε απο τους συνδετιμονες τι παιχτηκε . ξερει κανεις τι εγινε?
Τοσοι ψυχάκιδες κυκλοφορουν ,που να ξερει τι κουμασι είναι ο καθενας;Ατυχές το παράδειγμά σου. Ακόμη κι αν ξαφνιαζόμουν επειδή δε θα το περίμενα σαν κίνηση, σίγουρα "μαλάκα" δε θα τον έλεγα, μην πας να τη δικαιολογήσεις. Πόσω μάλλον αν έκανα αυτήν τη δουλειά και ήξερα ότι απέναντί μου έχω υποψήφιο πελάτη, μ' έχει ξαναδεί εκεί η συγκεκριμένη.
Ποσες φορες λες/σε λένε/με λένε "μαλάκα" την ημερα;
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
σ'ευχαριστω για την απαντηση σουΑκριβώς. Τεράστια, φυσικά, υπέροχα βυζιά και μπόμπα στο κρεβάτι, κι ας υστερεί αρκετά σε εμφάνιση σε σχέση με πολλές άλλες εκεί. Βέβαια τώρα πρέπει να έχει πάρει κιλά, τρόμαξα προχθές που την είδα με το κολάν.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Λες μια χοντρη ξανθια με μαλλι λιγο πιο πανω απο τους ωμους που ξεχειλιζουν τα παχακια στην κοιλια της εξω απο το κολαν? την ειδα χθες κατα τις 20:00, χαμογελαστη και προσχαρη φαινεται αλλα δεν με τραβηξε ο κωλος της γιατι φαινοταν ολη σαν ενας μπογος. Αξιζει να την δοκιμασω? αφηνει παιχνιδια με την κωλαρα της η θα μου με ξενερωσει με τα μη και τα οχι?
Για άλλη πρέπει να μιλάς, ίσως για την Αλεξάνδρα την ξεπέτα στην οποία αναφέρθηκα λίγο πιο πάνω η οποία έχει αρκετά παραπανίσια κιλά αλλά ο κώλος της είναι αξιοπρεπέστατος. Αυτή συχνάζει στην πλατεία Λαυρίου έξω από το Joy's. Η Άννα στην οποία αναφερόμαστε εμείς κάνει πιάτσα έξω από το "Ανδρονίκη" στη Γερανίου. Αλβανίδα MILF ξανθιά, μπόμπα στο κρεβάτι, με μαλλί κάτω από τους ώμους, υπέροχες τεράστιες φυσικές βυζάρες αλλά όπως ανέφερα έχει πάρει πολλά κιλά το τελευταίο εξάμηνο ειδικά και ο κώλος της είναι μαύρο χάλι πλέον, αποκλείεται να λέμε για την ίδια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495