Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Είχα βάλει στο μάτι μια νταρντάνα με μαλλί καστανόξανθο πιασμένο κότσο χαμογελαστή με μικρά λίγο σχιστά μάτια, στο θρέντ άλλοτε αναφερόταν ως Άννα και άλλοτε ως Αλεξάνδρα, κατέβηκα σήμερα στοχευμένα και την πέτυχα. Το πρόσωπο και ο σωματότυπος της μου άρεσαν πολύ οπότε πέρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόκειται για την Άννα από τη Ρουμανία που προσωπικά θεωρώ ότι ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα εκεί πέρα. Ευγενική, πρόσχαρη με τυπικές υπηρεσίες αλλά όταν της ζήτησα εξηνταεννιά δέχτηκε πρόθυμα και στο γαμήσι ήταν δεκτικότατη. Αν της φερθείς εντάξει και είσαι κύριος θα στο ανταποδώσει, μου έφτιαξε τη μέρα για όλο το υπόλοιπο και αν και δεν συνηθίζω να κολλάω θα ξανατιμηθεί. Αυτά κύριοι. Καλή ανάσταση.
Μαλλον καταλαβε οτι δε βγαινει το μεροκαματο με τις ξεπετες.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
ρε μάγκες εγώ που γουστάρω και θέλω να δοκιμάσω την ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες έξω από το λιτο φλερτάρω επικίνδυνα με το χάρo να υποθέσω;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ειναι και πρεζόνι αυτή ;; Δε νομίζω τύπε... Βρωμιάρα ίσως αλλά πρεζόνι δεν μου κάνει...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρε μάγκες εγώ που γουστάρω και θέλω να δοκιμάσω την ξανθιά αλβανίδα με τις μπουτάρες έξω από το λιτο φλερτάρω επικίνδυνα με το χάρo να υποθέσω;
η Καρμεν η αλλιως δημητρα,οχι δεν ειναι πρεζονι μια χαρα ειναι,αλβανιδα ξεπετα ...γαματην να ξεκαβλωσεις δεν χανεις τιποτα

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
μια ξανθια μεγαλησ ηλικιασ που σουλατσαρει στο γαλαξια ξερει κανενασ αν λεει τιποτα?σημερα φοραγε κοκκινο μινι

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Αδέλφια να ρωτήσω κάτι η Σόλωνος δεν παίζει πια έχω περάσει κάνα δυο φορές και έχει νέκρα απόλυτη ?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχει επιστρεψει και η Ελληνιδα Αννα απο Παγκρατι με το ξυρισμενο στα πλαινα μαλλι και τη ξανθια φρατζα. Πολυ καλο σωμα, Α σταδιο χρησης και πολυ αξιολογη περιπτωση πριν γινει και αυτη ζομπι.

Παλαιά κάτοικος Αχαρνών-κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Ακριβώς όπως τα λες,απίστευτο καλαύκι πριν αρχίσει να τριγυρνάει μαστουρωμένη-με ωραία στησίματα και απίθανο τσιμπούκι.

Την είδα σήμερα στη Σωκράτους,στο ύψος των παλαιών δικαστηρίων.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
περασμένα μεγαλεία ... έγινε κυριλέ πλέον και αυτή !!
δυστυχως, οπου ανοιγουν πολλα μπαρακια φευγουν τα κοριτσια.... οπως εγινε κατ' αρχην στην Σκουφα και εν συνεχεια στην Σολωνος.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
η Καρμεν η αλλιως δημητρα,οχι δεν ειναι πρεζονι μια χαρα ειναι,αλβανιδα ξεπετα ...γαματην να ξεκαβλωσεις δεν χανεις τιποτα

Καύλα η Κάρμεν με τις μπουτάρες έξω και το λίπος να ξεχειλίζει από την μίνι φούστα της αλλά έχεις δίκιο-ξεπέτα του κερατά.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
μια ξανθια μεγαλησ ηλικιασ που σουλατσαρει στο γαλαξια ξερει κανενασ αν λεει τιποτα?σημερα φοραγε κοκκινο μινι

Η Γιάννα.Φιλότιμη,δεκτική,υπομονετική και αν την περοιποιηθείς το ζει και με το παραπάνω!

Και σήμερα κυκλοφορεί με πράσινη μίνι φούστα και με ωραίο μαύρο πορνιάρικο καλσόν.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πριν από λίγο στην Πλ.Λαυρίου και πέριξ...

Η Άννα η ψηλή ωραία Ρουμάνα με τα σκιστά  μάτια και με ροζ κολλητό παντελόνι που τόνισε την κωλάρα της.

Η Άννα η ξανθιά Αλβανίδα με το γλυκό πρόσωπο που μοιάζει με την Βιολέτα από Φωκαίας και με μαύρο κολάν.

Η Αλεξάνδρα η ξανθιά κοντούλα Πολωνία με το νόστιμο μουτράκι ντυμένη γραμματέας σήμερα.

Η Τζούλια με το μακρύ μελαχροινό μαλλί,τα μικρά χείλη και τον ωραίο κώλο που τον τονίζουν οι πλατφόρμες που φοράει-ξώβυζη σήμερα!

Η Γιάννα το ξανθό μιλφογκιλφ.

Η Άννα το Γκανεζάκι κλασσικά στη γωνία της στο περίπτερο της Χαλκοκονδύλη.

Η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα δεν επέστρεψε ακόμη.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έξω από το Ελύζιουμ κλασσικά η μελαχροινή Λώρη με τις βυζάρες και με μαύρο μίνι φόρεμα που τονίζει τις μπουτάρες της!

Στη Σατωβριάνδου λίγο πιο πάνω από τον Άνεμο,σχεδόν γωνία με Σωκράτους,συγκέντρωση του αφρού των μικρών σε ηλικία πρεζούδων!!!

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Έξω από το Ελύζιουμ κλασσικά η μελαχροινή Λώρη με τις βυζάρες και με μαύρο μίνι φόρεμα που τονίζει τις μπουτάρες της!

Στη Σατωβριάνδου λίγο πιο πάνω από τον Άνεμο,σχεδόν γωνία με Σωκράτους,συγκέντρωση του αφρού των μικρών σε ηλικία πρεζούδων!!!

ωραιος οπως παντα ο dude

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Η Γιάννα.Φιλότιμη,δεκτική,υπομονετική και αν την περοιποιηθείς το ζει και με το παραπάνω!

Και σήμερα  κυκλοφορεί με πράσινη μίνι φούστα και με ωραίο μαύρο πορνιάρικο καλσόν.
σ'ευχαριστω για την απαντηση ,την βλεπω καιρο αλλα δεν την εχω παρει ποτε κατι μου ελεγε οτι ειναι φολα.απο τιμεσ τι λεει?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
σ'ευχαριστω για την απαντηση ,την βλεπω καιρο αλλα δεν την εχω παρει ποτε κατι μου ελεγε οτι ειναι φολα.απο τιμεσ τι λεει?

20 αυτή και 5 το ξενοδοχείο-στο Αρτεμίσιο πηγαίνει.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Παλαιά κάτοικος Αχαρνών-κοντά στον Άγιο Νικόλαο.

Ακριβώς όπως τα λες,απίστευτο καλαύκι πριν αρχίσει να τριγυρνάει μαστουρωμένη-με ωραία στησίματα και απίθανο τσιμπούκι.

Την είδα σήμερα στη Σωκράτους,στο ύψος των παλαιών δικαστηρίων.
Η μαλακω δεν εχει κινητο, εχω λιωσει σολες να τη βρω να της το ξαναβαλω ακαποτα στο λαρυγκι. Τιγκα στο μπουμπλε τις προαλλες δεν εβαζε γλωσσα μεσα της, μου ελεγε για ενα Ελληνα κρεοπωλη γειτονα της που τη γαμαει χρονια ακαποτα.!!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Το "μαλακω" χαρειν λογου...

Stories