Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
* MIMA Alert *

Παιδιά, νομίζω ότι πέτυχα την Μίμα να κατεβαίνει από ταξί, μαζί με μια καστανή φακλάνα, σήμερα το απόγευμα στις 19.30 στην Μάρνη, λίγο πριν την στροφή της Καρόλου. Έχει αλλάξει το μαλλί σε σκούρο καστανό.

* MIMA Alert *

ΠΟΥ; ΠΩΣ; ΠΟΤΕ; Ακόμα το έχω απωθημένο να της τον δώσω για μία καλή πιπούλα και να τη χύσω στις βυζάρες της, γιατί με τα κονδυλώματα δεν έχω όρεξη να παίξω... Για να δούμε, αν ξεκινήσει πάλι τη δουλειά θα έχει ρίξει καθόλου τις τιμές της ή θα δουλεύει πάλι με τον τουπέ "Εγώ είμαι η τσιγγάνα η έμορφη";

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες καθος βρονυαγε και αστραφτε, ενα περιεργο συναισθημα με εκανε να αναζητησο το αραπακι μου, ισως αυτο το καταναγκαστικο... που λεει και ο φιλτατος ριγομορτις..Ενο εριχνε σιγαλες ψιχαλες την πετυχενο σε ενα υποστεγο συνενοηθηκα μαζι της , ολα οκ, ενο προσπαθουσαμε να βρουμε χοτελ οπου δεν εχει αστυνομια  :headbang: διοτι γινοταν χαμος , την πειραξαν πανο απο 10 νεαροι στο δρομο...δεν μενοιαζε ηταν δικη μου...Τελικα βρηκαμε ενα ζεστο χοτελ..και την βρηκαμε μια χαρα[μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...την πηρα αγκαλια της ετριβα τα ποδια να της τα ζεστανο διοτι ηταν κρυσταλο μειλαμε....[λετε να μην καταλαβε γκρι...και να συγκινιθικε επηδη της ετριβα τα ποδια  :2funny: τακουσαμε λιγο και μετα φυγαμε, με μια παραλαγη στο τραγουδι...Να η πουτανα λενε ολοι σαν με βλεπουνε αλλα συνηθησα τον βρομικο αερα..... >:( Τις αξιζουν πολλα και ειναι αμαρτια να τρυγιριζι τρομαγμενη απο γωνια σε γωνια στην αθηνα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες καθος βρονυαγε και αστραφτε, ενα περιεργο συναισθημα με εκανε να αναζητησο το αραπακι μου, ισως αυτο το καταναγκαστικο... που λεει και ο φιλτατος ριγομορτις..Ενο εριχνε σιγαλες ψιχαλες την πετυχενο σε ενα υποστεγο συνενοηθηκα μαζι της , ολα οκ, ενο προσπαθουσαμε να βρουμε χοτελ οπου δεν εχει αστυνομια  :headbang: διοτι γινοταν χαμος , την πειραξαν πανο απο 10 νεαροι στο δρομο...δεν μενοιαζε ηταν δικη μου...Τελικα βρηκαμε ενα ζεστο χοτελ..και την βρηκαμε μια χαρα[μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...την πηρα αγκαλια της ετριβα τα ποδια να της τα ζεστανο διοτι ηταν κρυσταλο μειλαμε....[λετε να μην καταλαβε γκρι...και να συγκινιθικε επηδη της ετριβα τα ποδια  :2funny: τακουσαμε λιγο και μετα φυγαμε, με μια παραλαγη στο τραγουδι...Να η πουτανα λενε ολοι σαν με βλεπουνε αλλα συνηθησα τον βρομικο αερα..... >:( Τις αξιζουν πολλα και ειναι αμαρτια να τρυγιριζι τρομαγμενη απο γωνια σε γωνια στην αθηνα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...την πηρα αγκαλια της ετριβα τα ποδια να της τα ζεστανο διοτι ηταν κρυσταλο μειλαμε....[λετε να μην καταλαβε γκρι...και να συγκινιθικε επηδη της ετριβα τα ποδια  :2funny: τακουσαμε λιγο και μετα φυγαμε, με μια παραλαγη στο τραγουδι...Να η πουτανα λενε ολοι σαν με βλεπουνε αλλα συνηθησα τον βρομικο αερα..... >:( Τις αξιζουν πολλα και ειναι αμαρτια να τρυγιριζι τρομαγμενη απο γωνια σε γωνια στην αθηνα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο   μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...  Τυποι μου σορυ αλλα ταγραχα διακεκομενα διοτι ολο μαζι δεν ενεβενε...ισος επηδη εκανα κοπυ το τραγουδι...και το κολισα εδω...Το τραγουδι ειναι το ΒΡΟΜΙΚΟς ΑΕΡΑς ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΒΛΑΣΗς ΜΠΟΝΑΤΣΟς  :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.025
Πόντοι
5.975
* MIMA Alert *
Γιορτάζει ..αυριο ?!  :)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει το hotel paris δεν δικαιούνται να ομιλούν περί αστραπών και και βροντών.
Δεν υπάρχει πιά. Εκεί μάζευαν από τις τρύπιες οροφές τα νερά με τα μουγιέλια.

2nicy8w.jpg

:bigdick:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει το hotel paris δεν δικαιούνται να ομιλούν περί αστραπών και και βροντών.
Δεν υπάρχει πιά. Εκεί μάζευαν από τις τρύπιες οροφές τα νερά με τα μουγιέλια.

2nicy8w.jpg

:bigdick:
Θυμαμε το 2004 τυπε ενα που ηταν ακριβος απεναντη απο τον πεζοδρομο στον ηλεκτρικο σταθμο της ομονοιας...δεν θυμαμε ονομα...ηταν με συρτες...τρυπιο...απο παντου...ηταν παντα ενας μπαρμπας στο θυροριο..Αυτο που λες δεν ειχα παει ποτε... :grin: Οποτε δεν ξαναλεω για βροντες..αλλα θα επικεντροθο στο αραπακι μου , που περναο μαζι της φινα  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
που το βρηκες ρε τυπε;εχω να το δω σχεδον ενα μηνα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
εψαχνα ανεπιτυχως να βρω ενα γκρανυ σημερα και πετυχα ηλικιωμενο αγαπουλη να αγοραζει ρουχα στην αλβανιδοκωλαρα.κατηφορος...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

εισαι και εσυ ρομαντικός πιατσαδόρος τύπε  :grouphug:   ωραια σκηνικά ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο   μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...   Τυποι μου σορυ αλλα ταγραχα διακεκομενα διοτι ολο μαζι δεν ενεβενε...ισος επηδη εκανα κοπυ το τραγουδι...και το κολισα εδω...Το τραγουδι ειναι το ΒΡΟΜΙΚΟς ΑΕΡΑς ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΒΛΑΣΗς ΜΠΟΝΑΤΣΟς  :rockon:

εισαι ωραιος !!

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εψαχνα ανεπιτυχως να βρω ενα γκρανυ σημερα και πετυχα ηλικιωμενο αγαπουλη να αγοραζει ρουχα στην αλβανιδοκωλαρα.κατηφορος...
Χαχαχαχαχα!!Τι φοραγε αυτη η καβλα σημερα;Τα εκοψε τα σορτσακια και φοραει κολλαν τωρα;Φοραει τη χειμερινη ενδυση;Πολυ κολλαρα η τυπισσα παντως...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν  :grin: Της ειπα  σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ  αυτο   μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...   Τυποι μου σορυ αλλα ταγραχα διακεκομενα διοτι ολο μαζι δεν ενεβενε...ισος επηδη εκανα κοπυ το τραγουδι...και το κολισα εδω...Το τραγουδι ειναι το ΒΡΟΜΙΚΟς ΑΕΡΑς ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΒΛΑΣΗς ΜΠΟΝΑΤΣΟς  :rockon:
Eισαι ρομαντικος καλντερμιτζης πορνοπιατσοβιος,...δωστα ολα στο μαυρακι..... :) :cum: :rockon:
Χυστο χυστη μου....

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Χαχαχαχαχα!!Τι φοραγε αυτη η καβλα σημερα;Τα εκοψε τα σορτσακια και φοραει κολλαν τωρα;Φοραει τη χειμερινη ενδυση;Πολυ κολλαρα η τυπισσα παντως...
με κοκκινο ηταν η βρωμιαρα.οπως εχθες αν δεν κανω λαθος.ωραιος κωλος αλλα εγω δεν...

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με κοκκινο ηταν η βρωμιαρα.οπως εχθες αν δεν κανω λαθος.ωραιος κωλος αλλα εγω δεν...
κακως φιλε δεν...τα τιμαει τα λεφτα της..αξιζει...Την εχω παρει 4-5 φορες και εμεινα ευχαριστημενος.πολυ καλη περιπτωση αν οχι η καλυτερη.και βεβαια με κωλλαρα ποιημα,χαμουρεματα,γλειψιματα,γλωσσοφιλα κλπ κλπ.καμια σχεση με αλλες ξεπετες.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
κακως φιλε δεν...τα τιμαει τα λεφτα της..αξιζει...Την εχω παρει 4-5 φορες και εμεινα ευχαριστημενος.πολυ καλη περιπτωση αν οχι η καλυτερη.και βεβαια με κωλλαρα ποιημα,χαμουρεματα,γλειψιματα,γλωσσοφιλα κλπ κλπ.καμια σχεση με αλλες ξεπετες.
δεν εχω αμφιβολια στο οτι ειναι καλη αλλα οταν τη ρωτησα μου ζητησε 40 ευρω.εχει γραψει αλλος συναγωνιστης πως καθεται και με 20,οποτε δεν ασχολουμαι.προτιμουσα το κουνελι αλλα εχει χαθει τωρα τελευταια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom