soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
θα ειναι το πρωτο σημειο εναρξης μεταδοσης του εμπολα.. :Sβλεπω να βαζει σε καραντινα το κεελπνο το τριγωνο τυπε :S
θα ειναι το πρωτο σημειο εναρξης μεταδοσης του εμπολα.. :Sβλεπω να βαζει σε καραντινα το κεελπνο το τριγωνο τυπε :S
βλεπω να βαζει σε καραντινα το κεελπνο το τριγωνο τυπε :S
η μιμα ειναι καθαρη τυπε..Τύπε μήπως σε είχε κολήσει κονδυλώματα η Μίμα?
* MIMA Alert *
Παιδιά, νομίζω ότι πέτυχα την Μίμα να κατεβαίνει από ταξί, μαζί με μια καστανή φακλάνα, σήμερα το απόγευμα στις 19.30 στην Μάρνη, λίγο πριν την στροφή της Καρόλου. Έχει αλλάξει το μαλλί σε σκούρο καστανό.
* MIMA Alert *
Θυμαμε το 2004 τυπε ενα που ηταν ακριβος απεναντη απο τον πεζοδρομο στον ηλεκτρικο σταθμο της ομονοιας...δεν θυμαμε ονομα...ηταν με συρτες...τρυπιο...απο παντου...ηταν παντα ενας μπαρμπας στο θυροριο..Αυτο που λες δεν ειχα παει ποτε... Οποτε δεν ξαναλεω για βροντες..αλλα θα επικεντροθο στο αραπακι μου , που περναο μαζι της φιναΌσοι δεν έχουν δοκιμάσει το hotel paris δεν δικαιούνται να ομιλούν περί αστραπών και και βροντών.
Δεν υπάρχει πιά. Εκεί μάζευαν από τις τρύπιες οροφές τα νερά με τα μουγιέλια.
που το βρηκες ρε τυπε;εχω να το δω σχεδον ενα μηναΧτες καθος βρονυαγε και αστραφτε, ενα περιεργο συναισθημα με εκανε να αναζητησο το αραπακι μου, ισως αυτο το καταναγκαστικο... που λεει και ο φιλτατος ριγομορτις..Ενο εριχνε σιγαλες ψιχαλες την πετυχενο σε ενα υποστεγο συνενοηθηκα μαζι της , ολα οκ, ενο προσπαθουσαμε να βρουμε χοτελ οπου δεν εχει αστυνομια διοτι γινοταν χαμος , την πειραξαν πανο απο 10 νεαροι στο δρομο...δεν μενοιαζε ηταν δικη μου...Τελικα βρηκαμε ενα ζεστο χοτελ..και την βρηκαμε μια χαρα[μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν Της ειπα σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...την πηρα αγκαλια της ετριβα τα ποδια να της τα ζεστανο διοτι ηταν κρυσταλο μειλαμε....[λετε να μην καταλαβε γκρι...και να συγκινιθικε επηδη της ετριβα τα ποδια τακουσαμε λιγο και μετα φυγαμε, με μια παραλαγη στο τραγουδι...Να η πουτανα λενε ολοι σαν με βλεπουνε αλλα συνηθησα τον βρομικο αερα..... > Τις αξιζουν πολλα και ειναι αμαρτια να τρυγιριζι τρομαγμενη απο γωνια σε γωνια στην αθηνα...
Χτες καθος βρονυαγε και αστραφτε, ενα περιεργο συναισθημα με εκανε να αναζητησο το αραπακι μου, ισως αυτο το καταναγκαστικο... που λεει και ο φιλτατος ριγομορτις..Ενο εριχνε σιγαλες ψιχαλες την πετυχενο σε ενα υποστεγο συνενοηθηκα μαζι της , ολα οκ, ενο προσπαθουσαμε να βρουμε χοτελ οπου δεν εχει αστυνομια διοτι γινοταν χαμος , την πειραξαν πανο απο 10 νεαροι στο δρομο...δεν μενοιαζε ηταν δικη μου...Τελικα βρηκαμε ενα ζεστο χοτελ..και την βρηκαμε μια χαρα[μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν Της ειπα σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι...την πηρα αγκαλια της ετριβα τα ποδια να της τα ζεστανο διοτι ηταν κρυσταλο μειλαμε....[λετε να μην καταλαβε γκρι...και να συγκινιθικε επηδη της ετριβα τα ποδια τακουσαμε λιγο και μετα φυγαμε, με μια παραλαγη στο τραγουδι...Να η πουτανα λενε ολοι σαν με βλεπουνε αλλα συνηθησα τον βρομικο αερα..... > Τις αξιζουν πολλα και ειναι αμαρτια να τρυγιριζι τρομαγμενη απο γωνια σε γωνια στην αθηνα...
μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν Της ειπα σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι... Τυποι μου σορυ αλλα ταγραχα διακεκομενα διοτι ολο μαζι δεν ενεβενε...ισος επηδη εκανα κοπυ το τραγουδι...και το κολισα εδω...Το τραγουδι ειναι το ΒΡΟΜΙΚΟς ΑΕΡΑς ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΒΛΑΣΗς ΜΠΟΝΑΤΣΟς
Χαχαχαχαχα!!Τι φοραγε αυτη η καβλα σημερα;Τα εκοψε τα σορτσακια και φοραει κολλαν τωρα;Φοραει τη χειμερινη ενδυση;Πολυ κολλαρα η τυπισσα παντως...εψαχνα ανεπιτυχως να βρω ενα γκρανυ σημερα και πετυχα ηλικιωμενο αγαπουλη να αγοραζει ρουχα στην αλβανιδοκωλαρα.κατηφορος...
Eισαι ρομαντικος καλντερμιτζης πορνοπιατσοβιος,...δωστα ολα στο μαυρακι.....μαρεσε πολυ σε μια φαση οπου στα ορθια την επαιρνα στο παραθυρο του χοτελ και ενο εστραφτε εγω εχυνα...και αυτη βογγαγε σαν τρελη],χωρις να εχουμε δυσαρεστες συναντησης με στρουμφακια κτλ...Μα και αυτοι με ς την βροχη σαν τα σαλιγκαρια βγηκαν Της ειπα σε καποια φαση σαρεση εδω , μου λεει βρομικο αερα...της εβαλα ενα κοματι απο το γιου τιουμπ αυτο μεσο κινιτου , συγκινιθικε λιγο ισως καταλαβε τι ενοει το τραγουδι... Τυποι μου σορυ αλλα ταγραχα διακεκομενα διοτι ολο μαζι δεν ενεβενε...ισος επηδη εκανα κοπυ το τραγουδι...και το κολισα εδω...Το τραγουδι ειναι το ΒΡΟΜΙΚΟς ΑΕΡΑς ΕΡΜΗΝΕΥΗ ΒΛΑΣΗς ΜΠΟΝΑΤΣΟς
με κοκκινο ηταν η βρωμιαρα.οπως εχθες αν δεν κανω λαθος.ωραιος κωλος αλλα εγω δεν...Χαχαχαχαχα!!Τι φοραγε αυτη η καβλα σημερα;Τα εκοψε τα σορτσακια και φοραει κολλαν τωρα;Φοραει τη χειμερινη ενδυση;Πολυ κολλαρα η τυπισσα παντως...
κακως φιλε δεν...τα τιμαει τα λεφτα της..αξιζει...Την εχω παρει 4-5 φορες και εμεινα ευχαριστημενος.πολυ καλη περιπτωση αν οχι η καλυτερη.και βεβαια με κωλλαρα ποιημα,χαμουρεματα,γλειψιματα,γλωσσοφιλα κλπ κλπ.καμια σχεση με αλλες ξεπετες.με κοκκινο ηταν η βρωμιαρα.οπως εχθες αν δεν κανω λαθος.ωραιος κωλος αλλα εγω δεν...
δεν εχω αμφιβολια στο οτι ειναι καλη αλλα οταν τη ρωτησα μου ζητησε 40 ευρω.εχει γραψει αλλος συναγωνιστης πως καθεται και με 20,οποτε δεν ασχολουμαι.προτιμουσα το κουνελι αλλα εχει χαθει τωρα τελευταιακακως φιλε δεν...τα τιμαει τα λεφτα της..αξιζει...Την εχω παρει 4-5 φορες και εμεινα ευχαριστημενος.πολυ καλη περιπτωση αν οχι η καλυτερη.και βεβαια με κωλλαρα ποιημα,χαμουρεματα,γλειψιματα,γλωσσοφιλα κλπ κλπ.καμια σχεση με αλλες ξεπετες.