apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αντε να την χωσει μεσα μπας και ησυχασει τυπεποτε ειναι αυριο?
αντε να την χωσει μεσα μπας και ησυχασει τυπεποτε ειναι αυριο?
βλεπω να παντρευονται στο τελος δικε μουαντε να την χωσει μεσα μπας και ησυχασει τυπε
ο χανιωτης ειναι τετοια μορφη που ειναι ικανος να την χωσει φυλακη και να την παντρευτει μεσα αποκει τυπεβλεπω να παντρευονται στο τελος δικε μου
ο χανιωτης ειναι τετοια μορφη που ειναι ικανος να την χωσει φυλακη και να την παντρευτει μεσα αποκει τυπε
σιγα μην κανει το μαριω απεξαρτηση τυπεναι,για να κανει απεξαρτηση πρωτα........
σιγα μην κανει το μαριω απεξαρτηση τυπε
τοσες φορες το προσπαθησε
να δοκιμασει με ασπιρινες και πορτοκαλαδα οπως εκανε ο μιχαλοπουλος
Billy από ποια ταινία το video;
Που ειναι αραγε το αραπακι μαςρε σουκερα,εχω χασει το αραπακι..που ειναι αυτη η ψυχη;
δεν ξερω ρε τυπε.εχω χασει και το κουνελιΠου ειναι αραγε το αραπακι μας
off topic παρενθεση ζητω συγνωμητυπε κοιμηθηκες στο σαβογια?
τυπε μεσα στο σαβογια κυκλοφορουσαν κατι μεταλλαγμενα πραγματαoff topic παρενθεση ζητω συγνωμη
συντροφε και σαβογια και κοραη και μποστον και βαλε
φτωχια .
νομιζω εχουν και φτερα κατσαριδας τυπε :Sτυπε μεσα στο σαβογια κυκλοφορουσαν κατι μεταλλαγμενα πραγματα
κατι μεταξυ αρουραιου και σαυρας :S
τυπε ετσι και σε δαγκασει δεν γλυτωνεις :Sνομιζω εχουν και φτερα κατσαριδας τυπε :S
ο εμπολα ειναι γριππη μπροστα σε αυτο που θα παθεις αμα σε δαγκωσει :Sτυπε ετσι και σε δαγκασει δεν γλυτωνεις :S
τυπε οταν ειχαν κλεισει το σαβογια ειχαν βαλει ενα χαρτι απο το υγειονομικο που ελεγε οτι το εκλεισαν επειδη ηταν ανθυγιεινο μερος και εστια μολυνσηςο εμπολα ειναι γριππη μπροστα σε αυτο που θα παθεις αμα σε δαγκωσει :S