Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χμμ ναι αλλα μικρη πολη τυπε εχει πληξη τον χειμωνα εκτος κι αν εχεις πολλες παρεες..εγω ειμαι στρατιωτικος και με εφερε η υπηρεσια εδω ηθελα δεν ηθελα..δεν μου κακοπεσε ομως ωραια ειναι
τυπε εκει παιζει τιποτα απο πιατσες?
εδω να σκασεις μυτη στο τριγωνο ολο και κατι θα βρεις
εχει γκρανια
γυφτισσες
πρεζακια
οροθετικες

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
τυπε εκει παιζει τιποτα απο πιατσες?
εδω να σκασεις μυτη στο τριγωνο ολο και κατι θα βρεις
εχει γκρανια
γυφτισσες
πρεζακια
οροθετικες
πανω πιατσες δεν εχει..εχει κανα δυο στουντιο και πολλες που δουλευουν με αγγελιες..μενουν σαλονικη και ερχονται μερικες μερες για αρπαχτη...τριγωνο ομονοια ενας κολλητος μου ειπε να μην παω ειναι λεει επικινδυνα

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι επειδη ειμαι γκαυακας εδω..χτες ανοιξα ενα θεματακι αλλα το σβησανε..πρεπει να παλιωσω για ναχω δικαιωμα να ανοιξω θεμα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πανω πιατσες δεν εχει..εχει κανα δυο στουντιο και πολλες που δουλευουν με αγγελιες..μενουν σαλονικη και ερχονται μερικες μερες για αρπαχτη...τριγωνο ομονοια ενας κολλητος μου ειπε να μην παω ειναι λεει επικινδυνα
τυπε το βραδυ κυκλοφορει αλητεια :S

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
τι θεμα ηταν τυπε?
α για το αν πρεπει η οχι να μπαινουν φυλακη οι οδηγοι τπτ σπουδαιο..δεν θυμασαι ησουν και συ μεσα χτες στο θεμα..αυτος ο Αλεξ που μου εκανε παρατηρηση ειναι ο ιδιοκτητης του σαιτ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
α για το αν πρεπει η οχι να μπαινουν φυλακη οι οδηγοι τπτ σπουδαιο..δεν θυμασαι ησουν και συ μεσα χτες στο θεμα..αυτος ο Αλεξ που μου εκανε παρατηρηση ειναι ο ιδιοκτητης του σαιτ?
και στο εσβησαν αυτο το θεμα τυπε? :S
θα επεσε ρουφιανια ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μην μασας ο αλεξ παει να σε ψαρωσει επειδη εισαι νεος
τον εχουν στην μπουκα πολλοι επειδη κανει καψωνια σε νεα μελη :S

mantaklas32

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
1
και στο εσβησαν αυτο το θεμα τυπε? :S
θα επεσε ρουφιανια ;)
α οπως και στην υπερεσια μου ε? παντου ρουφιανιες? ε οι Ελληνες εχουμε παραδοση σ αυτο..μια ζωη εφιαλτες βγαζουμε..τεσπα δεν ηταν κατι σπουδαιο απλα νομιζα οτι επειδη ειμαι νεος δεν επρεπε να ανοιξω θεμα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
α οπως και στην υπερεσια μου ε? παντου ρουφιανιες? ε οι Ελληνες εχουμε παραδοση σ αυτο..μια ζωη εφιαλτες βγαζουμε..τεσπα δεν ηταν κατι σπουδαιο απλα νομιζα οτι επειδη ειμαι νεος δεν επρεπε να ανοιξω θεμα

Ωχ Θεέ μου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές έχει πάρει κανείς τη Νίνα που κάνει πιάτσα στη Γερανίου; Αν ναι, εντυπώσεις; Μια φορά τώρα προσφάτως που πέρασα από εκεί την είδα να κάθεται στο καφενεδάκι ακριβώς δίπλα στο hotel "Ανδρονίκη".

Πως ειναι αυτη η Νινα?

Ξανθιά νταρντάνα με βυζάρες και μπουτάρες, λίγα παραπανίσια κιλά... Την έχεις πάρει τύπε; Συχνάζεις από 'κει;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Μεγάλε πρόσεχε τι θέματα ανοίγεις... ;) :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τυπε μενω νικαια ηρθα απο καστορια..θα μεινω 3 χρονια τουλαχιστον

το κεντρο της αθηνας ειναι για σκληροπυρινικους ... που αντεχουν στα παντα.

παρε το βραδυ την ποσειδωνος απο γλυφαδα πως αθηνα και θα πετυχεις σιγουρα κατι καλο  :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
χμμ ναι αλλα μικρη πολη τυπε εχει πληξη τον χειμωνα εκτος κι αν εχεις πολλες παρεες..εγω ειμαι στρατιωτικος και με εφερε η υπηρεσια εδω ηθελα δεν ηθελα..δεν μου κακοπεσε ομως ωραια ειναι

μια χαρα θα περάσεις, σχέδον τσάμπα γαμήσι θα βρεις, θα ανακαλύψεις τις πορνο-ομορφιές του κέντρου της πόλης μας, θα έχεις πληθώρα επιλογών ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις ... καλώς ήρθες !!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μόνο ένας στρατιωτικός μπορούσε να το γράψει αυτό.  :headbang:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
το κεντρο της αθηνας ειναι για σκληροπυρινικους ... που αντεχουν στα παντα.

παρε το βραδυ την ποσειδωνος απο γλυφαδα πως αθηνα και θα πετυχεις σιγουρα κατι καλο  :rockon:
Πριν πολλα πολλα χρονια....μου φαινοταν σαν 8ριλερ αλλα με γοητευε συναμα...Τωρα ειναι σαν να βλεπο καρτουν....τυπε μου.. :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν πολλα πολλα χρονια....μου φαινοταν σαν 8ριλερ αλλα με γοητευε συναμα...Τωρα ειναι σαν να βλεπο καρτουν....τυπε μου.. :grin:
τυπε εχεις γαμησει πολλους καλικαντζαρους και ανθυγιεινες μουτσουνες γιαυτο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom