Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ρε παιδες , μηπως ξέρει καποιος , ενα ξανθο , κοντοπούτανο , με ωραία Σλάβικη μούρη , φουστα κοντή και πλατφόρμες παπούτσια , που κανει πιατσα 3ης Σεπτεμβριου έξω από το μεγάλο χοτέλι , πως το λένε , πόσο πάει , έχει πάει μαζί του κανείς ?? απόγευμα μεχρι βραδάκι κάνει πιάτσα ... της μίλησα χθες σε ενα απομονωμένο μέρος που έβγαζε τα παπουτσια της , καταλαβε τι ήθελα και μου εκανε νόημα με το χερι να φυγω ( τελείωνε βαρδια ) !!

αν δεν κανω λαθος ειναι φιλη του larson :)

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα,τα φωτα σας θελω,

ξερει η εχει δοκιμασει κανεις μια ΤΖΟΑΝΝΑ,απο αλβανια,πολυ λεπτη,ξενθια με κατσαρα μαλλια,κανει πιατσα συνηθως απεξω απο το hotel στην αριστοτελους,το βραδυ.

Την πετυχα χτες βραδυ,μου ειπε 30(20 αυτη 10 το χοτελ),αλλα δεν τη πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολικα λεπτη και ανησυχησα.

Ξερει κανενας?

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.305
Πόντοι
1.106

ξερει η εχει δοκιμασει κανεις μια ΤΖΟΑΝΝΑ,απο αλβανια,πολυ λεπτη,ξενθια με κατσαρα μαλλια,κανει πιατσα συνηθως απεξω απο το hotel στην αριστοτελους,το βραδυ.

Την πετυχα χτες βραδυ,μου ειπε 30(20 αυτη 10 το χοτελ),αλλα δεν τη πηρα γιατι μου φανηκε υπερβολικα λεπτη και ανησυχησα.

Ξερει κανενας?
φίλε δεν ξερω κατι..
Αλλα αν θέλεις να ρωτήσεις κατι για τη Μιμα ήρθες στο σωστό θρεντ...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Ξερει κανενας?

Το "Art" εννοείς ? ? ?

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
KALHSPERA ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΟΠςΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 8,30 ΨΥΛΗ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΤΑΜΤΙΣΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?
ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΙΑΤΣΑ ΕΚΕΙ?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
εχω πάει πολλά βράδια και τζίφος όλο σε κόντρες έπεφτα. Αν λες γύρω στις 8.30 θα δοκιμάσουμε να πάμε πιο νωρίς μπας και έχουμε τύχη.

Συναγωνιστές έχουν αναφέρει πως εκεί δημιουργήθηκε πιάτσα

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
Eγω ξερω μια Μίμα, αλλα ειναι μια γριά τραβεστί και εκπορνεύεται στην Συγγρου! Πηγαινε μαζι της για να βιωσεις την εμπειρια της παρακμης!!!
που να δει και τον αδαμ παρακατω να σιχαθει τα παντα και να καει τελειως.....

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ΝΕΑΡΟΣ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Nεαρός έσφαξε τη φίλη του στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα...

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Z'butsam.jpg

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αν και με μια μικρη καθυστερηση στην πορνοενημερωση,
το Σαββατο που μας περασε ειχα παει για σφηνακια και στο φευγα της βραδιας βγηκα για σεργιανι πριν φαω το προγραμματισμενο βρωμικο ελεεινο πλυν ομως φανταστικο χοτ-ντογκ,και γυρω στις 4 με 4 κ μιση ,Καπποδιστριου και Αριστοτελους 3 με 4 μαυρακια,εκ των μαυρων γυναιων ημια εξω απο το Λιτο χοτελ :rockon: η οποια το ετρωγε ολο το φαγακι της,η αλλες τρεις γωνια Καπποδιστριο-Αριστοτελους 2 πιτσιρικια αξιογαμητα κυριοι μπουμπουκακια και η 3 γαζελινα κανα 24 να ητανε ηλικιακως με απιστευτη κωλαρα με XX-SMALL κολλαν ροζ.Λοιπον το δευτερο πιτσιρικη πλησιασε χαιρετησε ενω το αλλο  :cum: που ηταν μαλλον καινουριο απο τι εβλεπα με την εμπειρια μου ,με κοιταζε δειλα δειλα φοβισμενα ,εκει ενιωσα το πρωτο καψιμο στο καυλι μου,στοχευτικε και θα :fuck1: :fuck2: στο μελλον,παρα πολυ καλο συναγωνιστες.και η 3 με το ροζ κολλαν ειπε ενα γεια σου και αφησε τα πιτσιρικια να κανουν λιγο παιχνιδι ηδονικης μυησης.Απεχωρησα ομως γτ τα ιντζεξιον μου βαραγαν νοθευμενα καυσιμα-ποτα και ο αισθητηρας ''Λ'' μου ηθελε επειγοντως κατι να φαει.Συνεχιζοντας ευθεια απο Αριστοτελους για Σωκρατους,στη διαδρομη δεν υπηρχε κατι,Σωκρατους λοιπον (ξ.β) μου εκανε τρομερη εντυπωση,σταματημενος φαναρι cafe-Casba :rockon: εβλεπα απεναντι ιδιαιτερη κινηση,μπαινοντας διαπιστωσα 6 με 7 μαυρες,15 ευρω γαμησι φωναζανε και 10 τσιμπουκι :pipa2: :rockon: .
Αυτα λοιπον ;)
Τα σεβη μου

Συνημμένα

• Πάγκαλος 1αα.jpg
    Πάγκαλος 1αα.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 12

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
KALHSPERA ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΟΠςΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 8,30 ΨΥΛΗ ΜΟΥΝΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΤΑΜΤΙΣΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ?
ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΙΑΤΣΑ ΕΚΕΙ?
Τυπε μου και εγω ωρα 8 και μισι βραδυ..ακριβος δεξια στο φαναρι απεναντη απο τα χοτελια ειδα μια μουναρα να κανει πιατσα...αλλα εκει πως να σταματηση αυτοκινιτο :uglystupid: καλυτερα ειναι να πανε λιγο πιο κατο πανο στην λεωφορο για να μπορουν τα οχηματα να σταματουν κτλ.. :rockon: :rockon:

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε μου και εγω ωρα 8 και μισι βραδυ..ακριβος δεξια στο φαναρι απεναντη απο τα χοτελια ειδα μια μουναρα να κανει πιατσα...αλλα εκει πως να σταματηση αυτοκινιτο :uglystupid: καλυτερα ειναι να πανε λιγο πιο κατο πανο στην λεωφορο για να μπορουν τα οχηματα να σταματουν κτλ.. :rockon: :rockon:

παιδια που ακριβως?μπορει να βαλει συναγωνιστης link απο google maps?

camel72

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
20
Πόντοι
0
SWSTA ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΗΚΕΣ
ΑΥΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤΕΛΙ!!!!
warnwarn.gif
 Mόνιμη[/URL] χρήση κεφαλαίων

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
27χρονος ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑYNΑΝΙΖΟΤΑΝ και EKΣΠΕPΜΑΤΩΝΕ πάνω σε περαστικούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας…μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας αλοδαπός άνδρας νεαρής ηλικίας γύρω στα 27 αuvανιζόταν και εκσπερμάτωνε όπου έβρισκε.

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της Αττικής έχει γίνει ένας 27χρονος άνδρας!

Ο νεαρός,όχι μόνο αuvανίζεται σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση την πλατεία της Ομόνοιας αλλά παρενοχλεί και σεxουαλικά περαστικούς που τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.
Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν ο νεαρός άρχισε να αuvανίζεται με...
ιδιαίτερα ταχύ ρυθμό με αποτέλεσμα να «τελειώσει» σε μια περαστική ηλικιωμένη γυναίκα.

Την δράση του νεαρού άνδρα γνωρίζει ακόμα και η Αστυνομία,ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν τον έχει συλλάβει. Όσοι περαστικοί τύχει και περάσουν από το σημείο,αντιδρούν αηδιασμένοι στο θέαμα. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπερματώσει πάνω τους και τα έχει καταφέρει αρκετές φορές.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
27χρονος ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑYNΑΝΙΖΟΤΑΝ και EKΣΠΕPΜΑΤΩΝΕ πάνω σε περαστικούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ!

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας…μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών ένας αλοδαπός άνδρας νεαρής ηλικίας γύρω στα 27 αuvανιζόταν και εκσπερμάτωνε όπου έβρισκε.

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της Αττικής έχει γίνει ένας 27χρονος άνδρας!

Ο νεαρός,όχι μόνο αuvανίζεται σε δημόσιο χώρο με ιδιαίτερη προτίμηση την πλατεία της Ομόνοιας αλλά παρενοχλεί και σεxουαλικά περαστικούς που τυχαίνει να περάσουν από μπροστά του.
Η κατάσταση ξέφυγε τελείως όταν ο νεαρός άρχισε να αuvανίζεται με...
ιδιαίτερα ταχύ ρυθμό με αποτέλεσμα να «τελειώσει» σε μια περαστική ηλικιωμένη γυναίκα.

Την δράση του νεαρού άνδρα γνωρίζει ακόμα και η Αστυνομία,ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, δεν τον έχει συλλάβει. Όσοι περαστικοί τύχει και περάσουν από το σημείο,αντιδρούν αηδιασμένοι στο θέαμα. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως ο νεαρός κυνηγά τους περαστικούς για να εκσπερματώσει πάνω τους και τα έχει καταφέρει αρκετές φορές.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom