Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
Κρεμάσανε κιόλας; Ούτε 22 χρονών δεν είναι. Αλλά άμα βάλεις πόσα λιγούρικα χέρια της τα έχουνε ζουλήξει, τραβήξει, στρίψει, κατσιάσει (μην ακούς womanholic  :P), και πόσα πεινασμένα στόματα τα έχουνε δαγκάσει, γλύψει, ρουφήξει, φάει, λογικό είναι να έχουνε μια πτώση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι ανεπανόρθωτα :'( :'( :'(

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Γεια χαρα σε ολους παιδια....εδω και 2 μερες περναω απο το αμαρτωλο τριγωνο.
Χτες το πρωι οπως και σημερα δεν υπηρχε τιποτα.Κατα τις 4 στο περιπταερο που ειναι
στο τριγωνο εχει τα κλασικα τσιγγανακια (τα οποια δεν τα συνιστω) και μερικες πολυ ελαχιστες απο εδω και εκει.Ενω σημερα Παραρκευη ω ρε φιλε!Πανικ!!!Ειδα και μετα απο πολυ καιρο μια τυπισα την οποια ειχα παρει ειχε αλλαξει το μαλλι απο ξανθιες ανταυγιες το ειχε κανει μαυρο και ειχε και ενα σκουλαρικακι στα χειλια μικρο.Ονομα δεν ξερω αλλα ηταν γαματη.Ειναι μια που παντα φορουσε ενα σκισμενο απο μπροστα τζιν.Μετα ειδα μια νεα να πω ξανθια με μαυρο κολαν...αλλα μου φανηκε να ειναι λιγο στην κοσμαρα της.Ενας πακι προσπαθουσε να σπρωξει αλλα μαλλον εφαγε ταπα.Μετα ειναι μια γερονταρα και κρυβετε εκει που εινει το β9 αλλα δεν ξερω τιποτα γι αυτη.Και τελος γιατι σας τα επριξα πολυ απλα ηθελα να τα μοιραστω στην 3ης σεπτεμβριου κανουν και εκει που ειναι τα joy's πιατσα μερικες.Ειναι μια τυπισσα που την βλεπω σχεδον παντα κοντη προς το ξανθο ωραιο μικρο κωλη αλλα λιγο ψυχρη.....αυτα.

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ρε δε γίνονται αυτά που λέτε... Αποκλείεται στα 20 της να τα είχε στητά και τώρα στα 22 να κρεμάσανε, μη λέτε μαλακίες... Το μόνο ενδεχόμενο που παίζει είναι να μικρύνανε επειδή αδυνάτισε, αλλά να κρέμασαν αποκλείεται...

πότε ρε φίλος τα είχε στητά η Μίμα;;

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΤΙΜΗΣΑ ΓΙΑ 1η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55-60!!!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑ.
ΟΝΟΜΑ=ΛΟΥΣΗ-ΞΑΝΘΕΙΑ ΡΩΣΙΔΑ-ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΑΨΟΓΟ ΚΟΡΜΙ-ΘΕΙΚΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ-ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ(ΕΚΑΝΕ 10'ΜΠΑΝΙΟ)
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ.
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΞΑΝΑ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΤΙΜΗΣΑ ΓΙΑ 1η ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 55-60!!!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑ.
ΟΝΟΜΑ=ΛΟΥΣΗ-ΞΑΝΘΕΙΑ ΡΩΣΙΔΑ-ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΗ ΑΨΟΓΟ ΚΟΡΜΙ-ΘΕΙΚΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ-ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ(ΕΚΑΝΕ 10'ΜΠΑΝΙΟ)
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ.
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΞΑΝΑ....
Συνάδελφε, δώσε παραπάνω πληροφορίες, δηλ  που έκανε πιάτσα, πόσα ζήτησε τι ακριβώς έκανε στο κρεβάτι.

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφε, δώσε παραπάνω πληροφορίες, δηλ  που έκανε πιάτσα, πόσα ζήτησε τι ακριβώς έκανε στο κρεβάτι.
20+10 ,βαθυ λαρυγγοφωνο μεχρι τη βαση,λεκτικο παιγνιδι!!!,εναλλαγες στασεων κατα βουληση και κατα ριπας.
+απαλη νεανικη επιδερμιδα.

mavroalogo

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Την καλησπέρα μου σε γυφτόφιλους, γεροντόφιλους, μαυρόφιλους, πρεζακόφιλους και λοιπούς συναδέλφους  :grin:. Κατά τις 8 στο τρίγωνο είχε τσιγγάνικη απαρτία, γύρω στα 7-8 κορίτσια, μεταξύ αυτών και η Μαίρη στην οποία έχω αναφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν  :tits2:, συν 5-6 μαυράκια. Ίσως να πήρε το μάτι μου και τη Μίμα, αλλά από τη μία η γκαβομάρα μου, από την άλλη που στεκόταν κάτω από μια κολώνα, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Έκανα δυο - τρεις βόλτες με το αμάξι και ξαφνικά άρχισαν να σκάνε μπάτσοι, περιπολικά και μηχανές, με σειρήνες, και σταματάγανε κόσμο, και τρομάξανε τα κορίτσια και κρυφτήκανε όλες εκτός από τα μαυράκια που τη μία το βάζανε στα πόδια και το άλλο λεπτό ήτανε πάλι στο πόστο τους. Έτσι, πήγα λίγο από τη Γερανίου αλλά δεν είχε ψυχή  :tickedoff: και γύρισα ξανά στο τρίγωνο, μία από τα ίδια, είχα φάει κάνα 10άρικο σε μπενζίνες και την έκανα για το κατουρημένο μετάξι  :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
πότε ρε φίλος τα είχε στητά η Μίμα;;

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο δεν την έχω πάρει ποτέ τη Μίμα οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εγώ αυτό που είπα πάντως είναι ότι αποκλείεται να κρέμασαν τα βυζιά της μέσα σε δύο χρόνια όπως είπε ο φίλος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όπως τα είπες, νέκρα. Τουλάχιστον στις 23:30 που πέρασα απόψε με το αμάξι.
γαμησετα τυπε
μετα τις 9 το βραδυ δεν υπαρχει τιποτα
παρα μονο τιποτα πρεζουδες

πανε οι παλιες καλες εποχες :S

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
...πανε οι παλιες καλες εποχες :S
Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις!!!  :(

536EF83F140A45A50C3A3511D3B2FE91.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.008
Πόντοι
5.015
γαμησετα τυπε
μετα τις 9 το βραδυ δεν υπαρχει τιποτα
παρα μονο τιποτα πρεζουδες

πανε οι παλιες καλες εποχες :S

Καλά μετά τις 9:00 το βράδυ πάντα ελαττώνονταν οι επιλογές στο τρίγωνο, όχι το τωρινό χάλι βέβαια... Το θέμα είναι ότι πλέον έχουμε πρόβλημα και τη μέρα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα κατα τις 1 απτο τριγωνο
τα γνωστα χαλια
μονο 4-5 πρεζονια και τιποτα αλλο
επειδη θα με ρωτησεις χανιωτη τυπε