lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αντε παιξε παραπερα ρε νουμερορε τυπε αντι να σου πιπιλαει την πουτσα την εβαλες να σου πιπιλαει το δαχτυλο; :S
αντε παιξε παραπερα ρε νουμερορε τυπε αντι να σου πιπιλαει την πουτσα την εβαλες να σου πιπιλαει το δαχτυλο; :S
τυπε ειναι αυτη η γυφτοβουλγαρα που την πεφτει σε οποιον περναει απτο τριγωνο?
ειπε ο σαρανταρης που κανει παρεα με 17χρονα βαρεμενααντε παιξε παραπερα ρε νουμερο
ρε τυπε αντι να σου πιπιλαει την πουτσα την εβαλες να σου πιπιλαει το δαχτυλο; :S
ρε δικε μου παρε κανα κινητο με καμια 10ρια μεγκαπιξελ να μην μπερδευομαστεΠαντού την έβαλα να με πιπιλίξει !!!!
Το συγκεκριμένο πιπίλισμα είναι αμέσως μετά την πρώτη εκτόνωση και δεν μου ήταν καλά σηκωμένη. Την βαστούσα με το χέρι λοιπόν και στη φωτό μοιάζει να μου πιπιλά το χέρι !!! Χα χα χα....
ρε δικε μου παρε κανα κινητο με καμια 10ρια μεγκαπιξελ να μην μπερδευομαστε
τραβα γλυψε καμια τυρομπιχλιασμενη τριχωτη κωλαρα ελλεηνιδας να νοιωσεις αντρας πιτσιρικοειπε ο σαρανταρης που κανει παρεα με 17χρονα βαρεμενα
οχι,θα νοιωσω κανοντας παρεα με τον νωντα και τον αβραμητραβα γλυψε καμια τυρομπιχλιασμενη τριχωτη κωλαρα ελλεηνιδας να νοιωσεις αντρας πιτσιρικο
εσυ εισαι τοσο ανηλικο που ουτε τον ειχες προλαβει τον αβραμη στο σαϊτ....παρε τη μαγκια σου παραπερα μη την πατησει κανειςοχι,θα νοιωσω κανοντας παρεα με τον νωντα και τον αβραμη
τραβα γλυψε καμια τυρομπιχλιασμενη τριχωτη κωλαρα ελλεηνιδας να νοιωσεις αντρας πιτσιρικο
H μηκρη πηγαινε σχολειο να μαθει ορθογραφια!
στο 2.17 ειναι η μιμα
ρε παιδια μια τσιγγανα μουναρα με βυζαρες,στο περιπτερο διπλα απ το ιλισιουμ, τα πρωινα ,ξερουμε τι λεει ?
καλη ειναι αλλα οχι για τα 50 ευρω που ζηταει.και σε πρηζει και αρκετα στο hotel
αν ζηταγε λιγοτερα δεν νομιζω να την βλεπαμε καθολου στην πιατσα