Ναι ρε,πολύ καλά έκανες..........Συμφωνω συναγωνιστη εχει ωραιες μπουταρες αλλα,αλλα αν ανοιξει τα ποδια της μυριζει ψαρίλα,ακου την πηγα σε ξενοδοχειο κατην εδωσα αφρολουτρο που παντα εχω για τετοιες περιπτωσεις,και πλυθυκε 20 λεπτα μετα δεν μυριζε,καλα δεν εκανα?λεει οτι κανει κρυο για να πλυθει!ΕΛΕΟΣ!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
και μπεταντιν τυπε.... ;)σωστος τυπε
παντα χρειαζεται να κουβαλαμε μαζι μας ενα αφρολουτρο
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εεε και εσυ τωρα λιγο ψαρακι μυριζε το κοριτσιΣυμφωνω συναγωνιστη εχει ωραιες μπουταρες αλλα,αλλα αν ανοιξει τα ποδια της μυριζει ψαρίλα,ακου την πηγα σε ξενοδοχειο κατην εδωσα αφρολουτρο που παντα εχω για τετοιες περιπτωσεις,και πλυθυκε 20 λεπτα μετα δεν μυριζε,καλα δεν εκανα?λεει οτι κανει κρυο για να πλυθει!ΕΛΕΟΣ!
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θυμασε μια μορφη που οταν πηγαινε να γαμησει στα μπουρδελα εστρωνε δικο του σεντονι?και μπεταντιν τυπε.... ;)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
απο αυτον το εχω παρει τυπε και γιαυτο ζω ακοματυπε θυμασε μια μορφη που οταν πηγαινε να γαμησει στα μπουρδελα εστρωνε δικο του σεντονι?
Υπάρχει ακόμα αυτός......τυπε θυμασε μια μορφη που οταν πηγαινε να γαμησει στα μπουρδελα εστρωνε δικο του σεντονι?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
τυπε θυμασε μια μορφη που οταν πηγαινε να γαμησει στα μπουρδελα εστρωνε δικο του σεντονι?
Τον Μπόκολο λες... Όχι στα μπουρδέλα, στο σπίτι του το έκανε αυτό και κανα δυο φορές που είχε πάει να γαμήσει σε ξενοδοχείο.
Επισκέπτης
Συμφωνω συναγωνιστη εχει ωραιες μπουταρες αλλα,αλλα αν ανοιξει τα ποδια της μυριζει ψαρίλα,ακου την πηγα σε ξενοδοχειο κατην εδωσα αφρολουτρο που παντα εχω για τετοιες περιπτωσεις,και πλυθυκε 20 λεπτα μετα δεν μυριζε,καλα δεν εκανα?λεει οτι κανει κρυο για να πλυθει!ΕΛΕΟΣ!
μακρια απο σονα παιδια, την βρωμοπουστα που κανει πιατσα στο τριγωνο με το βινυλ κοκκινο μπουφα, μεγαλη καριολα και βρωμιαρα, την ειχα γαμισει και εβγαζε μερεντα απο τον κωλο+οτι η πουτσα της μυριζε μποχα μακριαααα :S
Στην Ιερά Οδό στο ρεύμα από Αιγάλεω προς Αθηνα, μετά to κεντρο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ λίγα μέτρα πιο κάτω, στο φαρδύ πεζοδρόμιο σουλατσάρουν κάθε βράδυ μετά τις 23:30 ένα 22-23 χρόνων μελαχρινό ..ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΤ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΡΟΗ Κ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΙ ΛΕΙ ΚΑΛΟ?
ΤΙ ΛΕΙ ΚΑΛΟ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και στα μπουρδελα με δικα του σεντονια εσκαγε μυτη νομιζωΤον Μπόκολο λες... Όχι στα μπουρδέλα, στο σπίτι του το έκανε αυτό και κανα δυο φορές που είχε πάει να γαμήσει σε ξενοδοχείο.
Ναι........τυπε και στα μπουρδελα με δικα του σεντονια εσκαγε μυτη νομιζω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ωραιος τυποςΝαι........
Βέβαια,γιατί χαιρόταν κιόλας όταν το έκανε.............ωραιος τυπος
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Απόψε γύρω στη 1:30 κατέβηκα την Καποδιστρίου από Πατησίων μέχρι την Αριστοτέλους, έστριψα αριστερά στο Elyssium και ανέβηκα τη Σωκράτους. Αποτέλεσμα; Μόνο 6 μαύρες στην Καποδιστρίου όλες μπάζα. Έξω απ' το Elyssium δεν υπήρχε ψυχή (ίσως και λόγω του κρύου) και στη Σωκράτους ήταν άφαντα ακόμα και τα πρεζάκια.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.754
- Πόντοι
- 3.656
Χαιρετώ όλους τους συναγωνιστές της καύλας.Βέβαια,γιατί χαιρόταν κιόλας όταν το έκανε.............
Παιδιά σας ευχαριστώ που με θυμόσαστε και με συζητάτε ακόμα. Δυστυχώς δεν έχω τίποτα καλό να αναφέρω από τις πορνοεπιδρομές μου, και γι αυτό δεν έχω γράψει κάτι καινούριο. Από μπάζο σε πατσαβούρα και μετά σε αδιάφορη. Οι ελάχιστες νέγρες που έχω πάρει είναι παραδείγματα προς αποφυγή και οι ασιάτισσες έχουν εξαφανιστεί. Όλες οι οροθετικές είναι στη θέση τους, πιο παχουλές και με άλλο μαλλί. Οι φάσεις σχεδόν girlfriend που πετύχαινα είναι μακρινή ανάμνηση. Πιθανές αιτίες: δεν υπάρχει πια ο μεγάλος συναγωνισμός της πριν από το Λοβέρδο εποχής και ακόμα ότι δεν μπορώ πια να τις πάω στο σπίτι μου, όπως παλιά, ώστε να νοιώσουν πιο οικεία και ανθρώπινα. Το ξενοδοχείο προδιαθέτει για καταστάσεις ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Τέλος πάντων, ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες, σας εύχομαι καλά μουνιά και κώλους στις πούτσες σας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελα ρε τυπεΧαιρετώ όλους τους συναγωνιστές της καύλας.
Παιδιά σας ευχαριστώ που με θυμόσαστε και με συζητάτε ακόμα. Δυστυχώς δεν έχω τίποτα καλό να αναφέρω από τις πορνοεπιδρομές μου, και γι αυτό δεν έχω γράψει κάτι καινούριο. Από μπάζο σε πατσαβούρα και μετά σε αδιάφορη. Οι ελάχιστες νέγρες που έχω πάρει είναι παραδείγματα προς αποφυγή και οι ασιάτισσες έχουν εξαφανιστεί. Όλες οι οροθετικές είναι στη θέση τους, πιο παχουλές και με άλλο μαλλί. Οι φάσεις σχεδόν girlfriend που πετύχαινα είναι μακρινή ανάμνηση. Πιθανές αιτίες: δεν υπάρχει πια ο μεγάλος συναγωνισμός της πριν από το Λοβέρδο εποχής και ακόμα ότι δεν μπορώ πια να τις πάω στο σπίτι μου, όπως παλιά, ώστε να νοιώσουν πιο οικεία και ανθρώπινα. Το ξενοδοχείο προδιαθέτει για καταστάσεις ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Τέλος πάντων, ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες, σας εύχομαι καλά μουνιά και κώλους στις πούτσες σας.
δικε μου και στα μπουρδελα που πηγαινες δεν εστρωνες δικο σου σεντονι?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τυπε εχουν αλλαξει στεκια!!Απόψε γύρω στη 1:30 κατέβηκα την Καποδιστρίου από Πατησίων μέχρι την Αριστοτέλους, έστριψα αριστερά στο Elyssium και ανέβηκα τη Σωκράτους. Αποτέλεσμα; Μόνο 6 μαύρες στην Καποδιστρίου όλες μπάζα. Έξω απ' το Elyssium δεν υπήρχε ψυχή (ίσως και λόγω του κρύου) και στη Σωκράτους ήταν άφαντα ακόμα και τα πρεζάκια.
Επισκέπτης
υπάρχει μια νινα αδυνατη καλό μουνι,και οικονομικη εγω την παιρνω με λιγα χρηματα,εχεις κανα καλο?να σου δωσω τηλ?αν εχεις και εσυ κανα τηλ?
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
υπάρχει μια νινα αδυνατη καλό μουνι,και οικονομικη εγω την παιρνω με λιγα χρηματα,εχεις κανα καλο?να σου δωσω τηλ?αν εχεις και εσυ κανα τηλ?
φίλε λες την νινα που κάνει πιάτσα με τις μαύρες?με κατι σαπια δοντια?
φίλε λες την νινα που κάνει πιάτσα με τις μαύρες?με κατι σαπια δοντια?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495