ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
+ ΠΙΤΣΙΝΙΑ....................ΜΠΟΧΑ =Συνδιασμος μυρωδιας< παστης ρεγγας+φετας *P
τυπε μυριζε μονο ψαριλα :SΜΠΟΧΑ =Συνδιασμος μυρωδιας< παστης ρεγγας+φετας *P
τυπε εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος φαν της μερεντας...αμα δε μυριζει και λιγο δε φτιαχνομαι τυποι μου ,αρκει βεβαια να μην εχει αρρωστιες ,κουφαλα δημηουργε τα παντα εν σοφια εποιησες...
Γιατι;Δεν ειχες πλυνει τον κωλο σου ή ειχε σκατα και στο καυλι της;μακρια απο μια σονα με βινιλ κοκκινο παλτο τραβελο απο βαλκανια στο τριγωνο που γυρναει πριν απο ενα ετος την ειχα παρει και η μερεντα απο τον κωλο της απο το πρωτο λεπτο φανηκε! μπιαααααξξξξ η βρωμοπουστα δεν δεχτηκα φυσικα να με γαμισει αυτη μετα και εφυγα!
...δεν ειμαι μερεντακιας αλλα θελω τη γυναικα με τις οσμες της ,για να τα εκανε ο θεος να μυριζουν ετσι καποιο λογο θα ειχε ,ηξερε τι εκανε ,αρκει βεβαια να ειναι ομορφη η γυναικα , η φαση ειναι οτι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρος ,ο καθεις στο ρολο του ,εξαλλου δε θα μ'ελεγαν ντερτυ λοβερ, αυτα...τυπε εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος φαν της μερεντας
....δεν ειμαι μερεντακιας αλλα θελω τη γυναικα με τις οσμες της ,για να τα εκανε ο θεος να μυριζουν ετσι καποιο λογο θα ειχε ,ηξερε τι εκανε ,αρκει βεβαια να ειναι ομορφη η γυναικα , η φαση ειναι οτι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρος ,ο καθεις στο ρολο του ,εξαλλου δε θα μ'ελεγαν ντερτυ λοβερ, αυτα...
Αν σου μυρίσει η κοπελιά "ΠΙΤΣΊΝΙΑ".....κοπάνα την κατευθείαν....φύγε......μην τα φας εχουν ληξη απο το 1990
ΠΙΤΣΙΝΙΑ
http://[URL unfurl="true"]www.retrodb.gr/ark/sites/default/files/styles/watermarked/public/pitsinia_old_f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με συγκίνησες, μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια :'( :'( :'(
Πάνε οι παλιοί καιροί.....Σήμερα το βραδάκι είχα μια δουλειά στην Κυψέλη και φεύγοντας γύρω στις 22:30 για το σπίτι είπα να κάνω μια παράκαμψη να περάσω απ' τις πιάτσες να δω τί παίζει καθώς απ' τη στιγμή που χειμώνιασε δεν είχα περάσει ποτέ. Αποτέλεσμα: Έκλαψα τα λεφτά της βενζίνης που χάλασα για την παράκαμψη...
...αηδια σκετη ,χοντρες, τριχωτες απορριπτωνται...
τυπε την αννουλα του bbwlover την εσπρωχνες?...αηδια σκετη ,χοντρες, τριχωτες απορριπτωνται...
Ενα κοντοπουτανο,μελαχρινο μπαζακι που συχναζει γυρω απο το Lito και ονομαζεται Κατερινα τι λεει;Ξερει κανεις;Αξιζει;