Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΜΠΟΧΑ =Συνδιασμος μυρωδιας< παστης ρεγγας+φετας *P :tooth:
+ ΠΙΤΣΙΝΙΑ.................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
516
Like
71.426
Πόντοι
41.129
μην τα φας εχουν ληξη απο το 1990

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΜΠΟΧΑ =Συνδιασμος μυρωδιας< παστης ρεγγας+φετας *P :tooth:
τυπε μυριζε μονο ψαριλα :S
αλλα μιλαμε για μποχα οχι αστεια
αφου καθως την γαμουσα ειχα σηκωσει ψηλα το κεφαλι μπας και δεν μου ερχεται η μυρωδια
αλλα τιποτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...αμα δε μυριζει και λιγο δε φτιαχνομαι τυποι μου ,αρκει βεβαια να μην εχει αρρωστιες ,κουφαλα δημηουργε τα παντα εν σοφια  εποιησες...
τυπε εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος φαν της μερεντας :grin:

Επισκέπτης
μακρια απο μια σονα με βινιλ κοκκινο παλτο τραβελο απο βαλκανια στο τριγωνο που γυρναει  :birdman: :birdman: :birdman:  πριν απο ενα ετος την ειχα παρει και η μερεντα απο τον κωλο της απο το πρωτο λεπτο φανηκε! μπιαααααξξξξ η βρωμοπουστα :shit: δεν δεχτηκα φυσικα να με γαμισει αυτη μετα και εφυγα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μακρια απο μια σονα με βινιλ κοκκινο παλτο τραβελο απο βαλκανια στο τριγωνο που γυρναει  :birdman: :birdman: :birdman:  πριν απο ενα ετος την ειχα παρει και η μερεντα απο τον κωλο της απο το πρωτο λεπτο φανηκε! μπιαααααξξξξ η βρωμοπουστα :shit: δεν δεχτηκα φυσικα να με γαμισει αυτη μετα και εφυγα!
Γιατι;Δεν ειχες πλυνει τον κωλο σου ή ειχε σκατα και στο καυλι της;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
τυπε εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος φαν της μερεντας :grin:
...δεν ειμαι μερεντακιας αλλα θελω τη γυναικα με τις οσμες της ,για να τα εκανε ο θεος να μυριζουν ετσι καποιο λογο θα ειχε ,ηξερε τι εκανε ,αρκει βεβαια να ειναι ομορφη η γυναικα , η φαση ειναι οτι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρος ,ο καθεις στο ρολο του ,εξαλλου δε θα μ'ελεγαν ντερτυ λοβερ, αυτα...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
...δεν ειμαι μερεντακιας αλλα θελω τη γυναικα με τις οσμες της ,για να τα εκανε ο θεος να μυριζουν ετσι καποιο λογο θα ειχε ,ηξερε τι εκανε ,αρκει βεβαια να ειναι ομορφη η γυναικα , η φαση ειναι οτι εγω θελω να ειμαι πεντακαθαρος ,ο καθεις στο ρολο του ,εξαλλου δε θα μ'ελεγαν ντερτυ λοβερ, αυτα...
.

Συνημμένα

• imagesCAT2UI0V.jpg
    imagesCAT2UI0V.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 24

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Σήμερα το βραδάκι είχα μια δουλειά στην Κυψέλη και φεύγοντας γύρω στις 22:30 για το σπίτι είπα να κάνω μια παράκαμψη να περάσω απ' τις πιάτσες να δω τί παίζει καθώς απ' τη στιγμή που χειμώνιασε δεν είχα περάσει ποτέ. Αποτέλεσμα: Έκλαψα τα λεφτά της βενζίνης που χάλασα για την παράκαμψη...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σήμερα το βραδάκι είχα μια δουλειά στην Κυψέλη και φεύγοντας γύρω στις 22:30 για το σπίτι είπα να κάνω μια παράκαμψη να περάσω απ' τις πιάτσες να δω τί παίζει καθώς απ' τη στιγμή που χειμώνιασε δεν είχα περάσει ποτέ. Αποτέλεσμα: Έκλαψα τα λεφτά της βενζίνης που χάλασα για την παράκαμψη...
Πάνε οι παλιοί καιροί..... :dunno:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενα κοντοπουτανο,μελαχρινο μπαζακι που συχναζει γυρω απο το Lito και ονομαζεται Κατερινα τι λεει;Ξερει κανεις;Αξιζει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω γιατι αλλα ενω ειναι μπαζο με καυλωνει αφανταστα...Να μην το τολμησω;Τι παιζειφιλε;Μια αξιζει μονο απο το τριγωνο,που εχει τελεια κωλαρα,ειναι μελαχρινη κ συχναζει στην πλατεια.Καποτε ηταν η Μαρινα,ενα ωραιο πιπινακι αλλα εχω καιρο να την πετυχω...Μηπως ξερουμε τι απεγινε;

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Βουλγάρα  :kissass2: :pipa2: :fuck2: :pipa1: 35 ευρώ για 2 φορές μαζί με το χοτέλ. (χοτέλ 5 ευρώ κοπέλα 30). Αργό στριπ-τηζ και κατόπιν πεοθηλασμό, στα τέσσερα και πρώτη εκτόνωση.Μασαζάκι. Μετά πεοθηλασμό μέχρι τελικής πτώσης.....

Συνημμένα

• athens.jpg
    athens.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 93

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom