με μαλλι φουντοτο τυπε?
που ειναι ντυμμενη ωραια?
oxi poli fountonto Kai ntimeni me tzin mple kai aspro sxetika kala...
rosofatsa(xantho malli,anoixto derma Kai Matia)
50+ sigoura
με μαλλι φουντοτο τυπε?
που ειναι ντυμμενη ωραια?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=35.0;attach=399216;image[/img[/URL]]
φιλε kataskope πληροφοριες για αυτο το τεμαχιο? ωρες εμφανισης?τιμη?προγραμμα?ισως τηλεφωνο?
[/quote]
Kalo mamisi... boylgara eton 35+ me 3 paidia...20eyro pairnei...emfanizetai proines ores mexri meshmeraki 4-5 ...gia mia dokimi kali einai
καλημερα παιδες!!!!τι ωρες και σε ποια σημεια κανουν πιατσα?τυπε εχουν πιασει το νοημα οι κιτρινιαρες και προσφερουν πολλα σε οικονομικες τιμες
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=35.0;attach=399216;image[/img[/URL]]
φιλε kataskope πληροφοριες για αυτο το τεμαχιο? ωρες εμφανισης?τιμη?προγραμμα?ισως τηλεφωνο?
[/quote]
Φίλοι, συναγωνιστές .........
Αυτο το μωρό που μπορει να το βρει κανεις και τι ωρες βγαινει; ξερει κανεις υπηρεσίες;
Τίγκα στην μουνόψειρα.. τρέχα φαρμακείο χθές. Την έχει πατήσει φίλος. Αναγνώρισα το περιστατικό από το Fisting. O Φίλος μένει Στουρνάρη και ψωνίζει συχνά.Χθες το βράδυ και κάθε βράδυ Σολωμού με 3ης Σεπτεμβρίου λίγο πιο πανω απο κει που μαζευονται οι μαυρουλες...βρηκα την Ανετ...Ουγγαρακι αδυνατο που πριν λιγους μηνες εκανε πιατσα στη χαλκοκονδυλη...20 ευρω ( εγω την πηρα με 15) καλο μαμησι χωρις βιασύνες. Ιδανική για Fisting...βραδυνες ωρες μετα τισ 8
το ουγγαρακι αδυνατο ψηλο δικε μου ειναι??Χθες το βράδυ και κάθε βράδυ Σολωμού με 3ης Σεπτεμβρίου λίγο πιο πανω απο κει που μαζευονται οι μαυρουλες...βρηκα την Ανετ...Ουγγαρακι αδυνατο που πριν λιγους μηνες εκανε πιατσα στη χαλκοκονδυλη...20 ευρω ( εγω την πηρα με 15) καλο μαμησι χωρις βιασύνες. Ιδανική για Fisting...βραδυνες ωρες μετα τισ 8
καλημερα παιδες!!!!τι ωρες και σε ποια σημεια κανουν πιατσα?
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΓΙΑΚΑ
να προτιμασ τησ μεγαλεσ ηλικιακα κινεζεσενημερωση για κινεζεσ:
1. μιμή= 30+10 ωραιο κορμακι περιπου 30-32 ετων,γλυκο προσωπο, αψογα στηθη, καθολου βιαστικη, πεντακαθαρη-κανει παντα 5' μπανιο , σε περναει με τη γλωσσα πανταχοθεν και στο τελος σε χαλαρωνει με 30λεπτο μασαζακι
2. σισυ = 20+10 38-42 ετων + ολα τα παραπανω
στα συν τησ οτι κανει πολυ πιο επαγγελματικο μασαζ κιαν καλογαμηθει χυνει ή προσποιειται τελεια οτι χυνει
απο τσαιναγκερλς νομιζω οτι μονο αυτες αξιζει να κανεις καταθετηριο
ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ=ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΙΝΕΖΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25