Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.391
Πόντοι
41.129
περασμα εχτες το βραδι κατα τις 0030 απο την οδο σωκρατους, υπηρχαν αρκετες κοπελες δεν τις ξερω με τα ονοματα τους να σας τα πω...μου εκανε το κλικ μια κοπελα 20 χρονων κατα τα λεγομενα της που για εμενα ηταν γυρω στα 26 που την ελεγαν μαρινα και ειναι απο τα σκοπια..δεν εχει πολυ μακρια μαλλια και εχει προστυχο προσωπακι ..φορουσε ενα λευκο κολαν και λευκες μποτες το κορμι της φαινοταν θανατηφορο.στην πραγματικοτητα ειχε λιγο κυτταριτιδα μερικες ραγαδες στην λεκανη και λιγη κοιλιτσα απο την γεννα οπως μου ειπε αφου ειναι μαμα...το μουνακι της επισης μερικων ημερων αξυριστο αλλα δε με χαλαγε...βυζι μικρο ..τελος παντων εγω την πηρα γιατι την  ηθελα να την στησω στα τεσσερα και να την καρφωσω οπως και εκανα...δεκτικη στο κρεββατι δεν βιαζοταν ,μου προτεινε και καποια εξτρα οπως ακαποτο και γλωσσοφιλλα με 20 ευρα επιπλεον αλλα δεν ηθελα εγω,δεν βγαινει συχνα λεει στην πιατσα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασμα εχτες το βραδι κατα τις 0030 απο την οδο σωκρατους, υπηρχαν αρκετες κοπελες δεν τις ξερω με τα ονοματα τους να σας τα πω...μου εκανε το κλικ μια κοπελα 20 χρονων κατα τα λεγομενα της που για εμενα ηταν γυρω στα 26 που την ελεγαν μαρινα και ειναι απο τα σκοπια..δεν εχει πολυ μακρια μαλλια και εχει προστυχο προσωπακι ..φορουσε ενα λευκο κολαν και λευκες μποτες το κορμι της φαινοταν θανατηφορο.στην πραγματικοτητα ειχε λιγο κυτταριτιδα μερικες ραγαδες στην λεκανη και λιγη κοιλιτσα απο την γεννα οπως μου ειπε αφου ειναι μαμα...το μουνακι της επισης μερικων ημερων αξυριστο αλλα δε με χαλαγε...βυζι μικρο ..τελος παντων εγω την πηρα γιατι την  ηθελα να την στησω στα τεσσερα και να την καρφωσω οπως και εκανα...δεκτικη στο κρεββατι δεν βιαζοταν ,μου προτεινε και καποια εξτρα οπως ακαποτο και γλωσσοφιλλα με 20 ευρα επιπλεον αλλα δεν ηθελα εγω,δεν βγαινει συχνα λεει στην πιατσα...
αλβανιδα τυπε?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Ρε απόλυτε μπαχαλάκια τι κάνεις εδώ?? Έλα και στο άλλο θρεντάκι να μας πεις πως άλλαξε η ζωή σου μετά που έγινες μέλος του bou...

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1

Συνημμένα

• m.JPG
    m.JPG
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 50

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.391
Πόντοι
41.129
  ναι ναι αυτη ηταν !! εισαι κατασκοπος τελος !!!

Επισκέπτης
Κατασκοπε μια ερωτηση!...σε αφηνουν και τις τραβας φωτο η τις βγαζεις κρυφα?...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εσκασα μυτη σημερα μεσημερι προς απογευμα να δω τι παιζει
ειχε αρκετες εκεινη την ωρα
ειδα και κατι πουρά που δεν ειχα ξαναδει
το ματι μου πηγε σε μια ινδη που φορουσε την παραδοσιακη στολη τους
και σανδαλι με αθλητικη καλτσα :rolleyes:
τρομερη μουτσουνα λεμε
ηλικια γυρω στα 30 την εκοψα
δεν μιλουσε γρι ελληνικος και ειχε γραμμενο σε ενα χαρτι στα ελληνικα εγω 20 ευρω 1 γκαμησι
εγνεψα οτι δεχομαι και πηγαμε στο χοτελι
αφου εβγαλε τη στολη της δεν πηγε για μπανιο αλλα ξαπλωσε αμεσως στο κρεβατι
μου ηρθε μια οσμη μασχαλιλας-κωλιλας και την εστειλα με νοηματα για μπανιο κατι που δεν αρνηθηκε
εκανε μια τραγικη πιπα,απτις χειροτερες που μου εχουν κανει ποτε
αφηνε μουνοδαχτυλα και τριψιμο στο μουνι και βογκουσε καθως ελεγε κατι που εγω δεν καταλαβαινα
στασεις κανει τις κλασσικες αλλα δεν βιαζεται
χυσιμο στα βυζια
εμφανιση στην μουρη σαν κλασσικη ινδη
κοντυλο και γεματουλα λιγο
βυζι πεσμενο με μεγαλη ρωγα
δεν θα την ξανατιμησω καθως 20 ευρω ειναι πολλα λεφτα για αυτα που προσφερει
και φυσικα ολοι μας ακομα περιμενουμε τις ινδες μουναρες που ειχε πει οτι θα σκαγαν στο τριγωνο ο φιδεμπορας αν δεν κανω λαθος

hahahahahhaha πρεπει να ηταν καλη εμπειρια παντως
το σοκολατι χρωμα μιας Ινδης πρεπει να ειναι φοβερο !

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
hahahahahhaha πρεπει να ηταν καλη εμπειρια παντως
το σοκολατι χρωμα μιας Ινδης πρεπει να ειναι φοβερο !
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν Ινδές και Ινδές!!...
Με την συγκεκριμένη σίγουρα καλή εμπειρία δεν μπορεί να υπάρχει, χα,χα,χα...
Καλά τεμάχια βλέπαμε στο αφιέρωμα Ινδικού κινηματογράφου που είχε κάποιο διάστημα τα Σαββατόβραδα, εκεί ΜΑΛΙΣΤΑ.

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι κατά της 1μ.μ αφού ξενέρωσα με την συγκέντρωση του Συντάγματος  :headbang: είπα να πάω να βρώ ώριμη σάρκα ....
Με τα πόδια λοιπόν στην πιάτσα !
Λοιπόν σήμερα η πιάτσα θύμιζε τις παλιές καλές εποχές !!! :dancing:
Οι ώριμες  :tits: στα πόστα τους : Τατιάνα από Καύκασο (Οσετία) :tits:, Τατιάνα από Λευκορωσία :pipa1:, Τατιάνα από Ουκρανία :pipa2:, Ελπίδα από Αλβανία :booty:, Κατερίνα από Ρωσία :kissass2:, Μαρία Ελληνίδα ζάκι με εντυπωσιακή μίνι φούστα :pipa1:, η "νοσοκόμα" Μαργαρίτα από Ρωσία :knockinb: και άλλες....

Τελικά αποφάσισα να εκτονωθώ διπλά με 40 ευρώ +10 το χοτέλ με την Ουκρανή κοκέτα Τατιάνα ! (φωτό από παλαιότερη συνεύρεση ). Την πήρα από όλες τις τρύπες...! Ξεκίνησα με το κωλαράκι της , το οποίο ήταν σφιχτό (πρώτη εκτόνωση- πέταμα καπότας ), συνέχισαμε με φιλιά σε όλο το σώμα , πίπα , ιππασία  ( αλλαγή καπότας )και τέλος με μία μαεστρική πίπα βγαλμένη από τσόντα έχυσα....( πέταμα τρίτης καπότας)

Συνημμένα

• oukranida.JPG
    oukranida.JPG
    16 KB · Εμφανίσεις: 62

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχουν Ινδές και Ινδές!!...
Με την συγκεκριμένη σίγουρα καλή εμπειρία δεν μπορεί να υπάρχει, χα,χα,χα...
Καλά τεμάχια βλέπαμε στο αφιέρωμα Ινδικού κινηματογράφου που είχε κάποιο διάστημα τα Σαββατόβραδα, εκεί ΜΑΛΙΣΤΑ.
http://[URL unfurl="true"]www.cuteaishwarya.com/data/media/1/aishwarya_looking_cool.JPG[/img[/URL]]
κατι τετοιες ειχε πει ο φιδεμπορας οτι θα σκαγαν μυτη στο τριγωνο τυπε
απατη

dimitris_ola

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι κατά της 1μ.μ αφού ξενέρωσα με την συγκέντρωση του Συντάγματος  :headbang: είπα να πάω να βρώ ώριμη σάρκα ....
Με τα πόδια λοιπόν στην πιάτσα !
Λοιπόν σήμερα η πιάτσα θύμιζε τις παλιές καλές εποχές !!! :dancing:
Οι ώριμες  :tits: στα πόστα τους : Τατιάνα από Καύκασο (Οσετία) :tits:, Τατιάνα από Λευκορωσία :pipa1:, Τατιάνα από Ουκρανία :pipa2:, Ελπίδα από Αλβανία :booty:, Κατερίνα από Ρωσία :kissass2:, Μαρία Ελληνίδα ζάκι με εντυπωσιακή μίνι φούστα :pipa1:, η "νοσοκόμα" Μαργαρίτα από Ρωσία :knockinb: και άλλες....

Τελικά αποφάσισα να εκτονωθώ διπλά με 40 ευρώ +10 το χοτέλ με την Ουκρανή κοκέτα Τατιάνα ! (φωτό από παλαιότερη συνεύρεση ). Την πήρα από όλες τις τρύπες...! Ξεκίνησα με το κωλαράκι της , το οποίο ήταν σφιχτό (πρώτη εκτόνωση- πέταμα καπότας ), συνέχισαμε με φιλιά σε όλο το σώμα , πίπα , ιππασία  ( αλλαγή καπότας )και τέλος με μία μαεστρική πίπα βγαλμένη από τσόντα έχυσα....( πέταμα τρίτης καπότας)
κατασκοπε αυτη ειναι μια που σκαει με κατι καπελα και ειναι βαμενη εντονα?παιζει χρυσο δοντακι αν δεν κανω λαθος?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16

αυτή νομίζω είναι miss universe και ηθοποιός

http://[URL unfurl="true"]www.cuteaishwarya.com/data/media/1/aishwarya_looking_cool.JPG[/img[/URL]]
κατι τετοιες ειχε πει ο φιδεμπορας οτι θα σκαγαν μυτη στο τριγωνο τυπε
απατη
[/quote]

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ρε απόλυτε ποτέ δεν είπα για Ινδές μουνάρες νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο με ένα θέμα για το Venus στο Ρέθυμνο

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
κατασκοπε αυτη ειναι μια που σκαει με κατι καπελα και ειναι βαμενη εντονα?παιζει χρυσο δοντακι αν δεν κανω λαθος?

Δεν την έχω πάρει ποτέ με καπέλο !!! Φοράει ταγιεράκια. Δεν έχει χρυσό δόντι... μάλλον λες κάποια άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom