Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

georgepappas1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2011
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
..Τύπε 7 η ώρα έχει μόνο κάτι πρεζάκια...αν και υπάρχουν μερικά (Σοφία, Μαρία, Γεωργία) που κάνουν απίθανα γαμήσια...

Καλημέρα φίλε anatolgami.

Μήπως θα μπορούσες - αν δεν σου είναι κόπος βέβαια - να δώσεις μερικές λεπτομέρειες για τα πρεζάκια (Σοφία, Μαρία, Γεωργία) που ανέφερες, δηλαδή περιγραφή, ηλικία, πότε κάνουν πιάτσα κ.α. είτε σε pm είτε κανονικά στο site.

Ευχαριστώ και πάλι sorry για τη ζαλάδα

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σάββατο βράδυ κατά τις 23:00 εμφανίστηκε  μόνη της  στην Γ΄Σπτεμβρίου και Σατωβριάνδου κορίτσι  περί τα είκοσι  με πουτανέ περιβολή . Σούπερ μίνι, πουτανέ  ψιλοτάκουνα με μαύρα μαλλιά κλεοπατρέ (μπορεί και περουκόνι)  και έντονα βαμμένη. Φαινότανε το τέλειο πουτανάκι . Ξέρει κανείς κάτι ή ήταν καμιά μεταμφιεσμένη για τις απόκριες;  Ήμουνα με το αυτοκίνητο και δε μπορούσα  να παρκάρω πουθενά. Δεν την έχω δει στις πιάτσες ποτέ. 

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
καλύτερα που δεν βρήκες να παρκάρεις, γιατί θα κινδυνεύατε και εσύ και το αυτοκίνητο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Καλημέρα φίλε anatolgami.

Μήπως θα μπορούσες - αν δεν σου είναι κόπος βέβαια - να δώσεις μερικές λεπτομέρειες για τα πρεζάκια (Σοφία, Μαρία, Γεωργία) που ανέφερες, δηλαδή περιγραφή, ηλικία, πότε κάνουν πιάτσα κ.α. είτε σε pm είτε κανονικά στο site.

Ευχαριστώ και πάλι sorry για τη ζαλάδα

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ξερει κανεις καμια καβατζα μερος....αμα φορτωσεις για αμαξατο εκει κοντα???
συνηθωσ κατεβαινω ιερα οδο για υσυχια...κατι πιο κοντα?ευχαριστω

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Μια ερώτηση: Αυτή η Μίμα θεωρήται ακόμα ως ΤΟΠ ?
Την πέτυχα στην Πατησίων χτες το μεσημέρι, με ένα καφέ κολάν και μου βγήκανε τα μάτια. Από μάπα μέτρια, αλλά από κορμί θανατηφόρο.

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μια ερώτηση: Αυτή η Μίμα θεωρήται ακόμα ως ΤΟΠ ?
Την πέτυχα στην Πατησίων χτες το μεσημέρι, με ένα καφέ κολάν και μου βγήκανε τα μάτια. Από μάπα μέτρια, αλλά από κορμί θανατηφόρο.
Εξαρτάται τι θεωρείς ως ΤΟΠ!.. Πάντος το πάνω σύστημα είναι άψογο, αλλά θέλει προσοχή καθώτι έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές δεν πέρνει μέτρα προστασίας.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Μια ερώτηση: Αυτή η Μίμα θεωρείται ακόμα ως ΤΟΠ ?

Όπα μάγκες άλλαξε κάτι; Εγώ στην πιάτσα στο περίπτερο στη Βάθης την είχα αφήσει, άλλαξε θέση; Γιατί ο συναγωνιστής λέει ότι την είδε στην Πατησίων;

Εξαρτάται τι θεωρείς ως ΤΟΠ!.. Πάντος το πάνω σύστημα είναι άψογο, αλλά θέλει προσοχή καθώτι έχει αποδειχθεί ότι πολλές φορές δεν παίρνει μέτρα προστασίας...

Τί εννοείς; Έχει ακουστεί να παίρνει πελάτες και άνευ σκούφου;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Στην Πατησίων δεν έκανε πιάτσα.
Απλά από το Πολυτεχνείο πήγαινε σφαίρα προς το πόστο της.
Απλά, έτυχε να την πετύχω εκεί.

Αλλά αν παίζει "λιονταρίσια" κόλπα, τότε την ξεχνάμε . . . .

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Στην Πατησίων δεν έκανε πιάτσα.
Απλά από το Πολυτεχνείο πήγαινε σφαίρα προς το πόστο της.
Απλά, έτυχε να την πετύχω εκεί.

Αλλά αν παίζει "λιονταρίσια" κόλπα, τότε την ξεχνάμε . . . .

Τί να σου πω ρε φίλε, εγώ έχω πάρει ελάχιστες φορές πουτάνα από πιάτσα κι είχα ορκιστεί να μην ξαναπάρω ποτέ για να μην παίζω την υγεία μου κορώνα - γράμματα αλλά με τη συγκεκριμένη δε θα αποφύγω να την κάνω την αμαρτία, δοκιμάζομαι... Είναι κάβλα το τσιγγανάκι κι ας λένε διάφορα, ακόμα κι ότι στο δωμάτιο είναι μούφα...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Μεσημεριανη βολτα στο "τριγωνο". Ελαχιστες κοπελλες στην Αριστοτελους. Η αστυνομια δεν κανει πλεον καταδρομικες. Εστησε φρουρα μρποστα στην πορτα του Elysium  :2funny: . Αυτο ειναι προστασια του πολιτη. Κατα τα αλλα, πολλα γυφτακια και μεγαλοκοπελλες. Γενικα ψοφια πραγματα. Οι μαυρουλες και παλι αφαντες (εκει που ειχαν αρχισει και παλι να σκανε μυτη πρωινα πλεον).
Στις στασεις της 3ης Σεπτεμβριου αρκετα κομματια, ματαια αναζητουσαν πελατεια. Ξεχωριζει μια αδυνατη μαυρομαλλα, αλβανις μαλλον και μια ξανθοβαμμενη νεαρα. Και εδω παρακμιακη κατασταση τελειως. Πρεπει να εισαι πολυ ψυχακιας για να πας μαζι τους. Χαρακτηριστικη φυσιογνωμια, γιαγια κοντα στα 70 με κοκκινο δερματινο καπελο τραγιασκα, γυαλια πατομπουκαλα πρεσβυωπιας και υφος 10 καρδιναλιων.   

Bistas007

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες λιγη βοηθεια.ακουσα οτι η βικυ απο κασσανδρας το γυρισε σε πιατσα στη συγγρου.την εχει δει κανεις?αν ναι ποτε και σε ποιο σημειο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαρακτηριστικη φυσιογνωμια, γιαγια κοντα στα 70 με κοκκινο δερματινο καπελο τραγιασκα, γυαλια πατομπουκαλα πρεσβυωπιας και υφος 10 καρδιναλιων.     
τυπε αυτη το παιζει ιστορια

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Μεσημεριανη βολτα στο "τριγωνο". Ελαχιστες κοπελλες στην Αριστοτελους. Η αστυνομια δεν κανει πλεον καταδρομικες. Εστησε φρουρα μρποστα στην πορτα του Elysium  :2funny: . Αυτο ειναι προστασια του πολιτη. Κατα τα αλλα, πολλα γυφτακια και μεγαλοκοπελλες. Γενικα ψοφια πραγματα. Οι μαυρουλες και παλι αφαντες (εκει που ειχαν αρχισει και παλι να σκανε μυτη πρωινα πλεον).
Στις στασεις της 3ης Σεπτεμβριου αρκετα κομματια, ματαια αναζητουσαν πελατεια. Ξεχωριζει μια αδυνατη μαυρομαλλα, αλβανις μαλλον και μια ξανθοβαμμενη νεαρα. Και εδω παρακμιακη κατασταση τελειως. Πρεπει να εισαι πολυ ψυχακιας για να πας μαζι τους. Χαρακτηριστικη φυσιογνωμια, γιαγια κοντα στα 70 με κοκκινο δερματινο καπελο τραγιασκα, γυαλια πατομπουκαλα πρεσβυωπιας και υφος 10 καρδιναλιων.     

Αν λες την Έλενα την Ουγγαρέζα, την έχω πάρει...

Συνημμένα

• elen.JPG
    elen.JPG
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 50

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
εχεις πλουσιο φωτογραφικο υλικο απο το μετωπο ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom