apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν μασαει ο νωντας τυπεγιατι φοβατε μην τον κραξουν οι ανωμαλοι που πανε με πιτσιρικες
δεν μασαει ο νωντας τυπεγιατι φοβατε μην τον κραξουν οι ανωμαλοι που πανε με πιτσιρικες
Eγω παντα ηθελα η μεγαλες η μικρες!...το ενδιαμεσο με χαλαει τυπε!τυπε το γουστο στα γκρανια το ειχες παντα ή τωρα σου προεκυψε?
επειδη δεν σε θυμαμαι να τοχεις αναφερει
καλα σε εκοψα οτι εισαι ανθρωπος των ακρων δικε μουEγω παντα ηθελα η μεγαλες η μικρες!...το ενδιαμεσο με χαλαει τυπε!
Δεν ξερω αν βοηθήσατε εσείς αλλα μπορω και ξαναγραφω ως γνησιος Lebron!....Eυχαριστώ!γιατι σε μουταρουν ρε τυπε?
λευτερια στο λεμπρον
Δεν ξερω αν βοηθήσατε εσείς αλλα μπορω και ξαναγραφω ως γνησιος Lebron!....Eυχαριστώ!
Δεν ξερω αν βοηθήσατε εσείς αλλα μπορω και ξαναγραφω ως γνησιος Lebron!....Eυχαριστώ!
εδω ειμαστε παιχτη!Και τώρα bend over and spread your chicks
Κανά νέο υπάρχει σήμερα τύποι από τις πιάτσες;
εδω ειμαστε παιχτη!
φίλε δεκτική στο γαμήσι?τυπονια πιατσαριστά σας εχω νεα σπαρταριστα. το πηρα το ενα γυφτακι στο τριγωνο. Τζενη το καλλιτεχνικο, εγω ειδα και το αληθινο στην βουλγαρικη ταυτοτητα της.φαινεται για 13-14 αλλα ειναι 18.20 + 10 και ακαποτο μπουκι εξτρα επειδη ειμαι ομορφαντρας,πλακα κανω βεβαια χεχε
τυπε δεν φρικαρε οταν την ρωτησες για ηλικια?τυπονια πιατσαριστά σας εχω νεα σπαρταριστα. το πηρα το ενα γυφτακι στο τριγωνο. Τζενη το καλλιτεχνικο, εγω ειδα και το αληθινο στην βουλγαρικη ταυτοτητα της.φαινεται για 13-14 αλλα ειναι 18.20 + 10 και ακαποτο μπουκι εξτρα επειδη ειμαι ομορφαντρας,πλακα κανω βεβαια χεχε
σιχαθηκε τυπε2 Ξανθουλια ειναι και μια σκουρα ταπα. Το χειροτερο ξανθο πηρα. Στο γαμησι ψιλοανεκτη. ωραιο ψιλοστενο μουνι. Αλλα δεν ηθελε δευτερη σταση κι οταν εβγαλα την καποτα κ την αιφνιδιασα χυνοντας την στη κοιλια, παραλιγο να μου ξερασει. Δινει κ φιλια.
2 Ξανθουλια ειναι και μια σκουρα ταπα. Το χειροτερο ξανθο πηρα. Στο γαμησι ψιλοανεκτη. ωραιο ψιλοστενο μουνι. Αλλα δεν ηθελε δευτερη σταση κι οταν εβγαλα την καποτα κ την αιφνιδιασα χυνοντας την στη κοιλια, παραλιγο να μου ξερασει. Δινει κ φιλια.
2 Ξανθουλια ειναι και μια σκουρα ταπα. Το χειροτερο ξανθο πηρα. Στο γαμησι ψιλοανεκτη. ωραιο ψιλοστενο μουνι. Αλλα δεν ηθελε δευτερη σταση κι οταν εβγαλα την καποτα κ την αιφνιδιασα χυνοντας την στη κοιλια, παραλιγο να μου ξερασει. Δινει κ φιλια.