KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
Είσαι ωραίος φίλε. . .εύγε ;) Έχεις δει τη Λίλη τελευταία?
Αγαπητέ συναγωνιστή δυστυχώς δεν την γνωρίζω την Λίλη ....Είμαι βλέπεις οπαδός κυρίως των milf
Είσαι ωραίος φίλε. . .εύγε ;) Έχεις δει τη Λίλη τελευταία?
τυπε αν λεσ την κοπελα που φορα παντα σουπερ κοντο μινι και εχει μαυρα ισια μαλια..ειναι δυναμη αν και ειμαι γκρανυ λοβερ!Λοιπόν, εγώ πάλι έχω να πώ ότι... αυτές τις μέρες, κυκλοφορεί μια ΠΟΛΥ λεπτή κοπέλα (πιθανόν πρεζάκι) στο γνωστό αμαρτωλό τρίγωνο "Αριστοτέλους - Καποδιστρίου - Χαλκοκονδύλη" και πιό ψηλά, 3η Σεπτεμβρίου εκεί που πέρσυ είχε αραπίνες, μια μελαχροινή με ωραίο κώλο και μεγάλο κουτελο! χαχαχαχα!!
Και το βραδάκι, μια κοπελίτσα ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ, αρχές Χαλκοκονδύλη. Αυτή μάλιστα είναι... αρκετά ωραία κοπέλα!
Έχει δοκιμάσει κανείς;
φοραει ασπρη φουστα! και πολλεσ φορεσ το σεχυ μαυρο το τριπιτο καλτσον μαυρη φουστα με ασυμετρα κομματια στο τελειωμα τησ φουστασ αυτη αραζει πλατεια λαυρειου διπλα στο περιπτερο η θα περπαταει μπροστα στα μαγαζια με τα κοσμηματατυπε μια που φοραγε ασπρη φουστα λεσ?
η ελληνιδα ειναι καινουρια πολυ καλο πουρο καστανη κοντα καρε μαλια 1 70 εχει κανει την εμφανιση εδω και 1 μηνα . την βλεπω τισ πιο πολλεσ φορεσ να ερχεται απο τισ 5 με 6 απογευμα μεχρι το αργοτερο στισ 10 το βραδυ! η αδυνατη ξανθια ρωσιδα καθεται πρωι απο τισ 10 μεχρι αργα το μεσημερη και εμφανιζεται παλι το απογεθματινεσ ωρεσ μεχρι και 11 το βραδυ.μακρια απο την χοντρη πουρο ξανθια βουλγαρο ρωσιδα στα τζοισ που κανει σημα αμεσωσ οποιοσ περασει μακρυα....και τι ωρες βγαινουν αυτες ? μιλαω για την ελεεινιδα και τη πουρορωσιδα που λες παραπανω...
τυποι σημερα ψωνισα απο χαλκοκονδυλη πουρορωσιδα τα ειχε πατημενα τα 60 αδυνατη μαλια ξανθα σπαστα 30 ευρα κωλο και χυσιμο ωπου γουσταρεισ.για την ελεινιδα γιαγια πηγαινα που αραζει εδω και ενα μηνα εκει αλλα την προλαβε αλλοσ..την επομενη
ο καθενα εχει τα γουστα του και τον σεβασμο για τουσ γυρω τουβρε πέραση που έχουν οι γιαγιές !!!έχουμε ελπίδα δηλαδή ;) ..
Εχεις εχεις, με 30 ευρα και απο τον κωλο, πως να μην εχεις !!!βρε πέραση που έχουν οι γιαγιές !!!έχουμε ελπίδα δηλαδή ;) ..
Σαν γυναικα βεβαια, οχι σαν τραβελι !!!Εχεις εχεις, με 30 ευρα και απο τον κωλο, πως να μην εχεις !!!
Σαν γυναικα βεβαια, οχι σαν τραβελι !!!
Έχει βάλει μυαλό η Μίμα ή ακόμη τα ίδια (δηλ. δώσε μου παραπάνω ΕΥΡΩ ή δεν δίνω κώλο κτλ). Την έχει δοκιμάσει κανείς τελευταία? Thx
Το χριστιάνα είναι σε δρόμο παράλληλο της 3ης Σεπτεμβρίου. όπως πηγαίνεις την 3η Σεπ. απομακρυνόμενος από Ομόνοια στρ'ιβεις αριστερά στην Χαλκοκονδύλη και αμέσος στον πρώτο δρόμο αριστερά και ανεβαίνεις προς Αγ. Κωνσταντίνου...στο αριστερό σου χέρι θα το δεις με αρκετές πεταλούδες του έρωτα απ έξω να περιμένουν μαζί με πρεζόνια και ληστές....καλησπερα ! το χοτελ χριστιανα που ειναι???
τυπε ποια ειναι αυτη η τατιανα?Σημερινή τσάρκα από χοτελ Χριστιάνα και με Τατιάνα από καύκασο ! 20 Ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτέλ. Στάνταρ απόλαυση η γιαγιά Τατιάνα ,με τα μπάζα άλλωστε που κυκλοφορούν στις πιάτσες τι να πάρεις ; Μέρα μεσημέρι μου την έπεσε πρεζόνι να με ληστέψει έξω από το χοτέλ χριστιάνα...ευτυχώς διατήρησα την ψυχραιμία μου και απομακρύνθηκε ! Επικύνδινη η Ομόνοια παίδες....