Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.637
Πόντοι
7.885
Καλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Η γνώμη του @kostakis27 θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα :hi:
Να το κάνεις μύστη μου να ξεροχυσουμε άγρια :cum::cum: και θα περιμένουμε και το βίντεο με τον ακα κρεμπιε :rockon::rockon::erection::erection:

gyrologos77777

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.720
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα Καλο Πασχα ! Λεω να ανεβασω στο xnxx.xom βίντεο με Ζαΐρα να με τσιμπουκωνει ασυστολα σαν καραπουταναρα που ειναι να την καραχυνω στο στομα, να τα κανει γαργαρες και να τα καταπίνει. Τι λέτε? Θα εχω θολωσει το προσωπο της.
Ανέβασε και στείλε μας το λινκ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
85.026
Πόντοι
47.129

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Like
177
Πόντοι
0
Ναι μεγαλε, κι αμα τα φτυσει, τραβα της ενα μπατσο και πες της τι τα φτυνεις μωρη, κουκουτσια εχουνε??? (ατακα γκουζγκουνη)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.884
Πόντοι
6.196
αυτο ακριβως. τουλαχιστον καποιες ειναι η αληθεια ειναι
Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωντας

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
χθες δν υπηρχε τπτ απο πρεζουδες στο τριγωνο
μονο κατα τη μια βρηκα αυτη τη καραφλη βαμμενη σαν κλοουν, της μιλησα δν μ απαντησε ποτε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.884
Πόντοι
6.196
Να δώσεις τηλέφωνο τότε να κανονίσουμε
Σου στειλα προφιλ,τηλ δε μου πε κατι,δε θα χει προβλημα πιστευω,μου το δωσε αφου μιλησαμε,δεν ειπε μοιρασια,μπορω να ρωτησω εννοειται,απλα δινω προφιλ γτ ετσι ανταποκριθηκε,της εστειλα κατα τυχη απο τα προφιλ που βγαζει τυχαια το fb και το insta

• Like
Αντιδράσεις: gkas1

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.884
Πόντοι
6.196
χθες δν υπηρχε τπτ απο πρεζουδες στο τριγωνο
μονο κατα τη μια βρηκα αυτη τη καραφλη βαμμενη σαν κλοουν, της μιλησα δν μ απαντησε ποτε
Ποια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Ποια λες?Τι ωρα πηγες?Ηταν οντως απ τις χειροτερες βαρδιες για μας που πηγαμε 10+ με κοντα 11
μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςς
δν επεμινα γιατι νομιζω οτι για αυτη ειχε πει ο μποκολος οτι ειναι τρελη και δν ειχα ορεξη για κασκαντεριλικια μιας και δν μ απαντησε
χθες απο το πρωι τπτ απο πρεζουδες

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
12
Like
511
Πόντοι
291
Ναι αλλα κ εμεις δε πεφτουμε ευκολα πλεον γτ το παραγαμανε,δεν αντεχουν τετοια δουλεια και μεταφερουν ολα τα αρνητικα σε μας ωστε να τα καταφερουν,αλλες ειναι καθαροαιμες κι αλλες ανεχονται,μονο που εμεις εχουμε κ τα συν πχ βενζινη ξενοδοχειο διαδρομη κ θεμα ανεσης κτλ,πας εσυ καλος η αλλη παγος,θα κατεβω ως παραλιακη να με ξεπεταξει κ δε θα νοιαζεται φυσικα για τον κοπο μου κ τα εξοδα μου,απο δω κ περα εγω τους λεω που θελω να παμε που να ερθουν κ τι θελω κ τι δε θελω,οποια δε μιλα ξεκαθαρα πουλο δε χανω αλλα λεφτα ελπιζωντας
συμφωνω εχεις δικιο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom