Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Δεν είναι τσιγγάνα;; Μου έκανες την καρδιά περιβόλι αδελφέ από την Σαμπρίνα στην Ιάσωνος ψάχνω να βρω τσιγγάνα
Δε ξερω τα μπουρδελα,τσιγγανοκατι και τσιγγανοτουρκοκατι ειναι οι Βουλγαρες,οχι η Ζαιρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
δηλαδη αν ηταν αφγανος ή γυφτος θα διναμε καταθεσεις στην ασφαλεια τυπε;υπαρχουν πολλα αλυτα θεματα στη χωρα,δεν ειναι μονο αυτο το ναυαγιο...
Ναυαγιο εισαι κ φαινεσαι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Φίλε, τζάμπα τα λες και δεν κατάλαβες ότι εκεί που μαζεύεται ο κατιμάς της Αθήνας, τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Από τη μία οι περισσότερες από αυτές είναι νεκροζώντανες ως τρόπος ζωής, οπότε για ποια προστασία του εαυτού τους μιλάς; Όταν πίνουν σίσες από υγρά μπαταρίας και κομμένη ταϊ που σπρώχνεται εκεί κάτω, το ακάποτο λες να τις νοιάζει; Από την άλλη ο συγκεκριμένος εμμονικός, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται και ως ναυάγιο, είναι φανερό ότι μισεί τον εαυτό του από επιλογή. Ψάχνεις υπευθυνότητα στους τελειωμένους;
Τελειωμενος εισαι και φαινεσαι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Λοιπον επειδη δε μπορω αλλο κ χανω το καιρο με κατι που εσεις δε θα κανατε δηλαδη να μιλατε.Απο δω περα θα ενημερωνω τυπικα η μονο για οτι αξιζει,τελος οι πληροφοριες τα τηλεφωνα κτλ,κατι που κανετε ολοι εσεις που μιλατε απο χθες.Θα λεω μονο τα βασικα τα ανουσια οπως εσεις κ τα υπολοιπα μονο στα παιδια που συνεργαζομαστε γιατι δεν ειναι σα του λογου σας.Αππ δω και περα θα χουμε μονο εκπληξεις με δημοσιευσεις μηνυματων απο αγαπουληδες και πυρφορους.Επισης μη ξαναγαμησετε κατω να μαι ανετος κ μη ξαναπατε να μαι εγω κ οι εμπιστοι.Μη ξαναγαματε γενικα γτ που ξερετε,μπορει να πηρα ολες τις πρωην σας η να τις πηραν κι αλλοι μετα απο μενα αν κ το μικρο σας μυαλο δε φτανει στην αληθεια,οτι τις πηραν ολοι και πριν απο μενα.Εγω ο ασπλαχνος κ απονος και ασπονδος που παιρνω τις καημενες που χουν αναγκη εμω οταν πατε εσεις ειναι παντα καλλυμενες οι αναγκες τους και δε χρειαζονται να υποκυψουν σε σας αλλα το κανουν σε μενα τον ακαρδο που οπως πιστευετε τις βρισκω χωματα κ τις παιρνω αγκακλια να τις εκμεταλλευτω να πανε να δουλεψουν μονο με μενα ενω τρεμουν κ δε μπορουν.Μηπως κανω χρηση κι εγω πριν παμε κ δε το ξερω?Ετσι κι αλλιως κι οσοι μιλατε σπανια λετε χρησιμα,γενικολογιες λεγατε κ δε δινατε τα ουσιαστικα πχ τηλ κτλ,αρα μη πατε σε οσες λεω κ παρτε ολες τις αλλες να δουμε ποιος θα κολλησει τι,και προφυλαγμενοι παρτε τες ολες.Κ πουστε,δε θελω κρυαδα,μονο συμπονια,μη τις παρετε οταν ειναι χωμα αλλα 5-10 λεπτα μετα τη δοση που συνερχονται κ στεκονται να δουλεψουν κι απο πανω,τι οχι?Τουλαχιστον βγαινει ενα καλο,οτι οσες ειδατε οντως δε θα παθουν τιποτα αφου δε θα τις παρει κανεις.Εσεις παρτε Βουλγαρες κ συναφη κ αφηστε τις Ελληνιδες χρηστριες σε μενα,κ την επομενη φορα κοιταξτε τα μουνια τους,που ξερετε μπορει να τα βρειτε χυμενα.Α βαση λογικης μελους εγω ειμαι κινδυνος και εκμεταλλευτης αλλα ο ιδιος πηρε τη διπλανη μου ενω μιλουσαμε η οποια ηταν φανερα μαστουρωμενη γτ μαστουρα δεν ειναι μονο ξαπλα οπου βρεθει,ειναι κ οταν εχει ενταση διαθεση,εσταζε ιδρωτα η αλλη στο προσωπο κ επιβεβαιωνουν οι γνωστες για εκεινη,ο κοσμος δε το χει ποια τουμπανο,γνωστο το χει,ουτε ειναι καλη επει γελαει μιλαει φερεται φυσιολογικα,η μαστουρα ειναι εκει οχι η αγαπη προς εσας.Ελαχιστες αντεχουν να ναι φυσιολογικες χωρις χρηση,μαντεψτε ποιες.Εχω δει ολες τις καταστασεις τους ακομα κ στις "φιλες" κ εκπαιδευτηκα για ολα τα σεναρια,αν πω ολα αυτα θα ξεχασετε κι εμενα κ τα αρχεια μου,δε θα ξαπατησετε κατω.Αλλα ειπαμε εγω δε φυλαγομαι,εγω ναυαγω.Αφου φοβαστε να πατε στο Dowtown που ναι κυριλλε να μην εχετε και φοβο περιμενωντας ενα gangbang μετα απο ωρες μη τις ξοδευετε εξω οπως λετε για μενα.Κ που ξερετε αν ειστε τυχεροι μπορει να σας τυχει υγιες τραβεστι.Μη στελνετε αλλα μηνυματα τζαμπα,μονο οι "συνεργαρτες" που ξερετε ποιοι ειστε.Θα σας λεω πηρα τη ταδε ηταν ταδε ωρα ταδε γυρισα ταδε,θα το καταντησουμε fb το νημα η ακομα χειροτερο,insta με μηνυνατα τυπου " τι θα εκανες αν εβλεπες τη μπετυ ετσι το πρωι"

10euro10lepta

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
605
Πόντοι
80
Λοιπον επειδη δε μπορω αλλο κ χανω το καιρο με κατι που εσεις δε θα κανατε δηλαδη να μιλατε.Απο δω περα θα ενημερωνω τυπικα η μονο για οτι αξιζει,τελος οι πληροφοριες τα τηλεφωνα κτλ,κατι που κανετε ολοι εσεις που μιλατε απο χθες.Θα λεω μονο τα βασικα τα ανουσια οπως εσεις κ τα υπολοιπα μονο στα παιδια που συνεργαζομαστε γιατι δεν ειναι σα του λογου σας.Αππ δω και περα θα χουμε μονο εκπληξεις με δημοσιευσεις μηνυματων απο αγαπουληδες και πυρφορους.Επισης μη ξαναγαμησετε κατω να μαι ανετος κ μη ξαναπατε να μαι εγω κ οι εμπιστοι.Μη ξαναγαματε γενικα γτ που ξερετε,μπορει να πηρα ολες τις πρωην σας η να τις πηραν κι αλλοι μετα απο μενα αν κ το μικρο σας μυαλο δε φτανει στην αληθεια,οτι τις πηραν ολοι και πριν απο μενα.Εγω ο ασπλαχνος κ απονος και ασπονδος που παιρνω τις καημενες που χουν αναγκη εμω οταν πατε εσεις ειναι παντα καλλυμενες οι αναγκες τους και δε χρειαζονται να υποκυψουν σε σας αλλα το κανουν σε μενα τον ακαρδο που οπως πιστευετε τις βρισκω χωματα κ τις παιρνω αγκακλια να τις εκμεταλλευτω να πανε να δουλεψουν μονο με μενα ενω τρεμουν κ δε μπορουν.Μηπως κανω χρηση κι εγω πριν παμε κ δε το ξερω?Ετσι κι αλλιως κι οσοι μιλατε σπανια λετε χρησιμα,γενικολογιες λεγατε κ δε δινατε τα ουσιαστικα πχ τηλ κτλ,αρα μη πατε σε οσες λεω κ παρτε ολες τις αλλες να δουμε ποιος θα κολλησει τι,και προφυλαγμενοι παρτε τες ολες.Κ πουστε,δε θελω κρυαδα,μονο συμπονια,μη τις παρετε οταν ειναι χωμα αλλα 5-10 λεπτα μετα τη δοση που συνερχονται κ στεκονται να δουλεψουν κι απο πανω,τι οχι?Τουλαχιστον βγαινει ενα καλο,οτι οσες ειδατε οντως δε θα παθουν τιποτα αφου δε θα τις παρει κανεις.Εσεις παρτε Βουλγαρες κ συναφη κ αφηστε τις Ελληνιδες χρηστριες σε μενα,κ την επομενη φορα κοιταξτε τα μουνια τους,που ξερετε μπορει να τα βρειτε χυμενα.Α βαση λογικης μελους εγω ειμαι κινδυνος και εκμεταλλευτης αλλα ο ιδιος πηρε τη διπλανη μου ενω μιλουσαμε η οποια ηταν φανερα μαστουρωμενη γτ μαστουρα δεν ειναι μονο ξαπλα οπου βρεθει,ειναι κ οταν εχει ενταση διαθεση,εσταζε ιδρωτα η αλλη στο προσωπο κ επιβεβαιωνουν οι γνωστες για εκεινη,ο κοσμος δε το χει ποια τουμπανο,γνωστο το χει,ουτε ειναι καλη επει γελαει μιλαει φερεται φυσιολογικα,η μαστουρα ειναι εκει οχι η αγαπη προς εσας.Ελαχιστες αντεχουν να ναι φυσιολογικες χωρις χρηση,μαντεψτε ποιες.Εχω δει ολες τις καταστασεις τους ακομα κ στις "φιλες" κ εκπαιδευτηκα για ολα τα σεναρια,αν πω ολα αυτα θα ξεχασετε κι εμενα κ τα αρχεια μου,δε θα ξαπατησετε κατω.Αλλα ειπαμε εγω δε φυλαγομαι,εγω ναυαγω.Αφου φοβαστε να πατε στο Dowtown που ναι κυριλλε να μην εχετε και φοβο περιμενωντας ενα gangbang μετα απο ωρες μη τις ξοδευετε εξω οπως λετε για μενα.Κ που ξερετε αν ειστε τυχεροι μπορει να σας τυχει υγιες τραβεστι.Μη στελνετε αλλα μηνυματα τζαμπα,μονο οι "συνεργαρτες" που ξερετε ποιοι ειστε.Θα σας λεω πηρα τη ταδε ηταν ταδε ωρα ταδε γυρισα ταδε,θα το καταντησουμε fb το νημα η ακομα χειροτερο,insta με μηνυνατα τυπου " τι θα εκανες αν εβλεπες τη μπετυ ετσι το πρωι"
Εγώ ξέρω ότι εσύ σε κράζουν σίγουρα έχουν φάει πακέτο σε πρόταση ακαπ από ιερόδουλη και βγάζουν το κόμπλεξ τους πάνω σου επειδή μόνο και μόνο δεν έφαγες άκυρο όπως αυτοί

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Επανερχομαι ενημερωτικα διοτι ειχα ξεχασει να αναφερθω,με το φιλο βρηκαμε 2 μαυρες που δε γνωριζαμε,μια μικρη με κωλο στη σωκρατους που δε καταλαβαμε τι παιζει κ μια ακομη στη χαλκοκονδυλη που υποψιαστηκαμε οτι ειναι η Γκανεζα,κ να μην ηταν αυτη το στυλ το μυστηριο αφορα η 1 η 2 με βεβαιοτητα σχεδον πως ηταν της δουλειας,ωρα απογευματινη,αν παει περα δωθε θα νομιζεις οτι απλα περναει,αν τη παρατηρησεις θα δεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Εγώ ξέρω ότι εσύ σε κράζουν σίγουρα έχουν φάει πακέτο σε πρόταση ακαπ από ιερόδουλη και βγάζουν το κόμπλεξ τους πάνω σου επειδή μόνο και μόνο δεν έφαγες άκυρο όπως αυτοί
Δε το αποκλειω!Ουτε αποκλειω να χουν κανει ακαπ!

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Δε το αποκλειω!Ουτε αποκλειω να χουν κανει ακαπ!
Αδερφε εσυ ενημερωνεις,λες την 'μαλακια σου' κανεις οτι γουσταρεις και τελος.
Μην αφηνεις κανεναν να σε ριχνει,αστους στο αδιαβαστο.Θες να κολησεις να μην κολησεις οτι θες κανεις.Το κεφαλι σου παιζεις.Μονο μην κολλησεις εσυ καμια τιποτα !
Οποιος ρε μαγκες εχει θεμα προφυλαζει τον ευατο του.Γιατι μπλεκεστε με το τι κανει ο καθενας.Σεβαστο να του δωσετε μια γνωμη αλλα ως εκει.Εσυς παρτε προφυλαξεις για εσας και τελειωσε το θεμα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Αδερφε εσυ ενημερωνεις,λες την 'μαλακια σου' κανεις οτι γουσταρεις και τελος.
Μην αφηνεις κανεναν να σε ριχνει,αστους στο αδιαβαστο.Θες να κολησεις να μην κολησεις οτι θες κανεις.Το κεφαλι σου παιζεις.Μονο μην κολλησεις εσυ καμια τιποτα !
Οποιος ρε μαγκες εχει θεμα προφυλαζει τον ευατο του.Γιατι μπλεκεστε με το τι κανει ο καθενας.Σεβαστο να του δωσετε μια γνωμη αλλα ως εκει.Εσυς παρτε προφυλαξεις για εσας και τελειωσε το θεμα.
Ε ναι αδελφε,αυτο γινεται απο πριν απο μενα και πριν αρχισω να γραφω εννοειται εμπαιναν αλλοι εγραφαν εκαναν κτλ.Ουτε καποιος ειμαι ουτε και θα γινω.Απλα τωρα βρηκαν ευκαιρια οι παντες να σταξουν χολη για οσα υποψιαζονταν απο χρονια.Φυσικα μπορουν απλα να αποφυγουν και τελος,το οτι εδωσαν τοσο χρονο σε μενα ειναι το λιγοτερο γελοιο.Δε με ριχνουν,θα ξαναπαω.Αυτοι θιχτηκαν γιατι νομιζαν οτι η Πλατεια Βαθης ειναι αποστειρωμενη κλινικη.Κι εγω χεζομαι πανω μου,δεν ειμαι αυτο που λενε.Τους αφησα στο αδιαβαστο αλλα επρεπε να μπω,αλλωστε θα σταματησουν γιατι περασε η βροχη κ θα επιστρεψουν στη φωλια ως σαλιγκαροι.Ποτε δεν ειπα παμε ολοι αβερτα ακαπ οπου να ναι οποια να ναι κι οτι να ναι.Αλλα ειναι αυτοι που δεν εχουν προβλημα να γαμησουν την ιδια κοπελα ακαπ με 10 φιλους και φιλους φιλων επειδη προταθηκε η επειδη φαινεται ''καθαρη'' για να μη πω για ανεξαρτητες που αν μπορουνε θα πανε ολοι μαζι σε αυτη που εχουν αχτι ακομα κ αν ειναι το 100ο ατομο ακαπ.Πανω απ ολα υγεια και προσοχη στις πραξεις.Μιλανε μιλανε αλλα τα δικα τους αποκρυφα δε τα γνωριζω κ ουτε θελω.Πιρφοροι που πιστευουν παντα οτι μονο αυτοι ευνοουνται.Καλυτερα και για μενα,να μη τις παιρνουν να μαι αφοβα,ας πανε στις ξεπετες και ας παρακαλανε την καθεμια εξω που παει κι αυτη μετα στον Οσε να αγορασει χωρις να το ξερουν.Προσοχη σε ολα πανω απο ολα,τα υπολοιπα ειναι επιλογη οπως ειπες.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.352
Πόντοι
951
Λοιπόν, μύστες..
Να τελειώσει η αντιπαράθεση, να περιοριστεί σε κάποια ενημέρωση και να κόψει τα σεντόνια ο Σπερμ ..
Αλλιώς, να φτιάξει δικό του νήμα..
Εγώ τον υποστήριξα αλλά κάπου το αστείο παρατράβηξε..
Καλή Ανάσταση σε όλους..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Λοιπόν, μύστες..
Να τελειώσει η αντιπαράθεση, να περιοριστεί σε κάποια ενημέρωση και να κόψει τα σεντόνια ο Σπερμ ..
Αλλιώς, να φτιάξει δικό του νήμα..
Εγώ τον υποστήριξα αλλά κάπου το αστείο παρατράβηξε..
Καλή Ανάσταση σε όλους..
Συμφωνοι!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.181
Πόντοι
371
Ρε παιδιά πραγματικά φτάνει,δηλαδή τι νομίζετε ότι μόνο με αυτόν γαμιουνται ακαπ μπορεί να πηγαίνουν με 10 και από τους 10 η 8 να είναι ακαπ.τι επειδή βγάζει φώτο και βίντεο και φαίνεται, αν θέλει έτσι να πηδαει εμάς τι μας ενοχλεί,εγώ προσωπικά με οποία πάω φοράω σκουφάκι ποτέ δεν έχω κάνει ακαπ ποτέ.. οπότε πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα οηδηξω κάποια που πηδηξε αυτός εκεί, δηλαδή αν πάω για ποτό και πηδηξω μια κοπέλα εκείνο το βράδυ όταν μου πάρει πιπα τι θα την πω κάτσε να βάλω κάποποτα δεν υπάρχει..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Ρε παιδιά πραγματικά φτάνει,δηλαδή τι νομίζετε ότι μόνο με αυτόν γαμιουνται ακαπ μπορεί να πηγαίνουν με 10 και από τους 10 η 8 να είναι ακαπ.τι επειδή βγάζει φώτο και βίντεο και φαίνεται, αν θέλει έτσι να πηδαει εμάς τι μας ενοχλεί,εγώ προσωπικά με οποία πάω φοράω σκουφάκι ποτέ δεν έχω κάνει ακαπ ποτέ.. οπότε πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα οηδηξω κάποια που πηδηξε αυτός εκεί, δηλαδή αν πάω για ποτό και πηδηξω μια κοπέλα εκείνο το βράδυ όταν μου πάρει πιπα τι θα την πω κάτσε να βάλω κάποποτα δεν υπάρχει..
Εληξε απο μενα

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.576
Πόντοι
7.885
Ένα τεράστιο ρισπεκτ στον μύστη @SpermCountry για όλες τις φωτό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο θρεντ με τα ακα γαμησια του σε πρεζοπουτανες :rockon::rockon:. Ναι τα είχαμε τεράστια ανάγκη μύστη μου και φυσικά να συνεχίσεις έτσι :hi::hi:. Όσο για τους πιρφορους που τα χώνουν στον μύστη, φορέστε την δίπλη Καποτά σας καπέλο και πάρτε μπούλο από το θρεντ,δεν σας έχει καμία ανάγκη :jerking::jerking::birdman::birdman:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.841
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο Τρίγωνο, λίγα πράγματα όπως αναμενόταν. Λίγες νεαρές αλλοδαπές στον Ορφέα και στη διασταύρωση Χαλκονδύλη και Σωκράτους, οι Κινέζες στη θέση τους. Προτίμησα Κινέζικο, αφού είναι δοκιμασμένο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.482
Πόντοι
6.196
Ένα τεράστιο ρισπεκτ στον μύστη @SpermCountry για όλες τις φωτό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο θρεντ με τα ακα γαμησια του σε πρεζοπουτανες :rockon::rockon:. Ναι τα είχαμε τεράστια ανάγκη μύστη μου και φυσικά να συνεχίσεις έτσι :hi::hi:. Όσο για τους πιρφορους που τα χώνουν στον μύστη, φορέστε την δίπλη Καποτά σας καπέλο και πάρτε μπούλο από το θρεντ,δεν σας έχει καμία ανάγκη :jerking::jerking::birdman::birdman:
Χριστος Ανεστη!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom