Λοιπον επειδη δε μπορω αλλο κ χανω το καιρο με κατι που εσεις δε θα κανατε δηλαδη να μιλατε.Απο δω περα θα ενημερωνω τυπικα η μονο για οτι αξιζει,τελος οι πληροφοριες τα τηλεφωνα κτλ,κατι που κανετε ολοι εσεις που μιλατε απο χθες.Θα λεω μονο τα βασικα τα ανουσια οπως εσεις κ τα υπολοιπα μονο στα παιδια που συνεργαζομαστε γιατι δεν ειναι σα του λογου σας.Αππ δω και περα θα χουμε μονο εκπληξεις με δημοσιευσεις μηνυματων απο αγαπουληδες και πυρφορους.Επισης μη ξαναγαμησετε κατω να μαι ανετος κ μη ξαναπατε να μαι εγω κ οι εμπιστοι.Μη ξαναγαματε γενικα γτ που ξερετε,μπορει να πηρα ολες τις πρωην σας η να τις πηραν κι αλλοι μετα απο μενα αν κ το μικρο σας μυαλο δε φτανει στην αληθεια,οτι τις πηραν ολοι και πριν απο μενα.Εγω ο ασπλαχνος κ απονος και ασπονδος που παιρνω τις καημενες που χουν αναγκη εμω οταν πατε εσεις ειναι παντα καλλυμενες οι αναγκες τους και δε χρειαζονται να υποκυψουν σε σας αλλα το κανουν σε μενα τον ακαρδο που οπως πιστευετε τις βρισκω χωματα κ τις παιρνω αγκακλια να τις εκμεταλλευτω να πανε να δουλεψουν μονο με μενα ενω τρεμουν κ δε μπορουν.Μηπως κανω χρηση κι εγω πριν παμε κ δε το ξερω?Ετσι κι αλλιως κι οσοι μιλατε σπανια λετε χρησιμα,γενικολογιες λεγατε κ δε δινατε τα ουσιαστικα πχ τηλ κτλ,αρα μη πατε σε οσες λεω κ παρτε ολες τις αλλες να δουμε ποιος θα κολλησει τι,και προφυλαγμενοι παρτε τες ολες.Κ πουστε,δε θελω κρυαδα,μονο συμπονια,μη τις παρετε οταν ειναι χωμα αλλα 5-10 λεπτα μετα τη δοση που συνερχονται κ στεκονται να δουλεψουν κι απο πανω,τι οχι?Τουλαχιστον βγαινει ενα καλο,οτι οσες ειδατε οντως δε θα παθουν τιποτα αφου δε θα τις παρει κανεις.Εσεις παρτε Βουλγαρες κ συναφη κ αφηστε τις Ελληνιδες χρηστριες σε μενα,κ την επομενη φορα κοιταξτε τα μουνια τους,που ξερετε μπορει να τα βρειτε χυμενα.Α βαση λογικης μελους εγω ειμαι κινδυνος και εκμεταλλευτης αλλα ο ιδιος πηρε τη διπλανη μου ενω μιλουσαμε η οποια ηταν φανερα μαστουρωμενη γτ μαστουρα δεν ειναι μονο ξαπλα οπου βρεθει,ειναι κ οταν εχει ενταση διαθεση,εσταζε ιδρωτα η αλλη στο προσωπο κ επιβεβαιωνουν οι γνωστες για εκεινη,ο κοσμος δε το χει ποια τουμπανο,γνωστο το χει,ουτε ειναι καλη επει γελαει μιλαει φερεται φυσιολογικα,η μαστουρα ειναι εκει οχι η αγαπη προς εσας.Ελαχιστες αντεχουν να ναι φυσιολογικες χωρις χρηση,μαντεψτε ποιες.Εχω δει ολες τις καταστασεις τους ακομα κ στις "φιλες" κ εκπαιδευτηκα για ολα τα σεναρια,αν πω ολα αυτα θα ξεχασετε κι εμενα κ τα αρχεια μου,δε θα ξαπατησετε κατω.Αλλα ειπαμε εγω δε φυλαγομαι,εγω ναυαγω.Αφου φοβαστε να πατε στο Dowtown που ναι κυριλλε να μην εχετε και φοβο περιμενωντας ενα gangbang μετα απο ωρες μη τις ξοδευετε εξω οπως λετε για μενα.Κ που ξερετε αν ειστε τυχεροι μπορει να σας τυχει υγιες τραβεστι.Μη στελνετε αλλα μηνυματα τζαμπα,μονο οι "συνεργαρτες" που ξερετε ποιοι ειστε.Θα σας λεω πηρα τη ταδε ηταν ταδε ωρα ταδε γυρισα ταδε,θα το καταντησουμε fb το νημα η ακομα χειροτερο,insta με μηνυνατα τυπου " τι θα εκανες αν εβλεπες τη μπετυ ετσι το πρωι"