Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Ξαναλεω πηγαινοντας μπουρδελοτσαρκες σοκαριστηκα με τη καλη εννοια.Τι λετε να εννοω?Ως απειρος το λεω,οι εμπειροι δε ξερετε,Α ναι δεν ειστε εμπειροι,μια απ τα ιδια ειστε.Κ τωρα τα παιδια που θελουν βολταρισμα ας μου στειλουν να κανονιστει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Και που'στε οχι ακαποτα,ειναι ψυχολογικο προβλημα να γαμησετε ακαποτα γυναικα βασει των μελων μας σε ενα site που μιλαει για στοχους της ζωης και οχι σεξ οπως το Bou

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.837
Πόντοι
3.656
μια με σκουφι ηταν και το πρωι την ειχα δει με κατι μποτεςς
δν επεμινα γιατι νομιζω οτι για αυτη ειχε πει ο μποκολος οτι ειναι τρελη και δν ειχα ορεξη για κασκαντεριλικια μιας και δν μ απαντησε
χθες απο το πρωι τπτ απο πρεζουδες
αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, κοντοκουρεμένη, με καμπουρωτή μύτη και καρφωτά μάτια, ονόματι Μάσα, ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Είναι Ψυχασθενής, με την πραγματική έννοια του όρου, δηλ. Επικίνδυνη

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
δν υπαρχει εκμεταλευση μν ακουω μλκιες
πρσφερουν μια υπηρεσια και καποιος αγοραζει
επισης πριν ανεβασει βιντεο ο spermcountry νομιζατε οτι αυτα δν συμβαινουν στις πιατσες;
ακομα και στα μπουσρδελα συμβαινουν

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
αν εννοείς μια ψιλόλιγνη, κοντοκουρεμένη, με καμπουρωτή μύτη και καρφωτά μάτια, ονόματι Μάσα, ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ. Είναι Ψυχασθενής, με την πραγματική έννοια του όρου, δηλ. Επικίνδυνη
ναι αυτη ηταν
δν μ μιλησε καν
εσυ τι εμπειρια ειχε μαζι της?

Billyts13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Δε ζηταω ατομα απλα αναφερω κ οι κοντινοι στελνουν κτλ,ναι μαλλον θα παμε και σημερα,αν δε ριξεις γιατι να ανεχτεις?Επειδη οντως εχει σημεια που βρωμαει,αν εισαι τυχερος κ πας τη φαση που περνανε και πλενουν ειναι πολυ καλυτερα
Έχω κοπέλα αρχικά αλλά και να μην είχα όπως έχω γράψει 2 φορές εκεί δεν πηδαγα και να μου δίνανε 2000 ευρω....η περιοχή σου βγάζει μια περιέργεια και ας έχω περάσει χιλιάδες φορες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
δν υπαρχει εκμεταλευση μν ακουω μλκιες
πρσφερουν μια υπηρεσια και καποιος αγοραζει
επισης πριν ανεβασει βιντεο ο spermcountry νομιζατε οτι αυτα δν συμβαινουν στις πιατσες;
ακομα και στα μπουσρδελα συμβαινουν
Φυσικα και ξερουν αλλα νομιζαν οτι δε γινονται τωρα που πανε αυτοι,τα κοριτσια ειναι εκει ποσα χρονια,εγω πηγα περσυ,κατα τα αλλα εγω τα κανω ολα,οι πακι δεν τους ενοχλησαν εγω τους ενοχλησα,που να τις δουν οταν τους εχουν πελατες,αυτοι τις εκμεταλλευτοντια που τις χτυπανε και τις σκοτωνουν και τις κανουν χαλια που μου τα χουν πει,οχι εγω.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
ναι αυτη ηταν
δν μ μιλησε καν
Οτι παιρνει 10 ευρω ειναι σχεδον παντα μουφα,η οτι λεει οσα θες ειδικα αν δε πεις ενα ποσο κ ειναι στον αερα κανε πισω,αν πεις πχ 20 κ πει οσα θες εχεις ελπιδα,αν δε πεις τιποτα και σου λεει οσα θες φυγε η κοψε χαρακτηρα που ο χαρακτηρας δεν ειναι στανταρ αποψη.Η Μασα ειναι απο αυτες που πας και εκμεταλελυτονται το οτι μπηκαν σε δωματιο να κανουν μπανιο κτλ αδιαφορωντας για σενα και κανουν οτι τρελα μπορουν ωστε να μη γαμηθουν,παθων απο Μπετυ τη γνωστη Ελιζαμπεθ που προς εκλπηξη μου αλλλου απεδωσε αλλα εγω την ειδα καπακι να τρωει ξυλο στο δρομο αφου την εκμεταλλευτηκα πρωτα οπως λεγεται.Αν θες 10 ευρω να πηγαινεις με Αλεξανδρα/Σαντρα η Ειρηνη,οι μονες που οντως γαμιουνται,μετα πας 15 που αυτα τα 5 ευρω ευτυχως η δυστυχως κανουν τη διαφορα ειδικα αν ειναι παζαρι πχ απο 20 σε 15 εκει μη φοβασαι.Μακρια απο Μπετυ/Ελιζαμπεθ-Βαγια-Ελλη-Μικη-Σαντυ-Μασα-Μαρια με σκουλαρικια προσωπου-Μαρια Βουλγαρα μιλφ-Μαρια πρωην sirina,ολες αυτες δε κανουν τιποτα ιδιαιτερο απο το να φυγουν οσο πιο γρηγορα γινεται γαμας δε γαμας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.438
Πόντοι
47.129
Κατάθεση στην ομορφη Βουλγάρα Σισσυ. Την ψωνισα εξω απο τον Ορφέα. Καλο κορίτσι με άπταιστα ελληνικά. Δουλεύει μονο με μισάωρα προγράμματα.
Ρισκαρα και βγηκα κερδισμένος.
Πεντακάθαρη φουλ ερωτική σε απόλυτο gfe ρυθμο, νομιζα οτι ημουνα με τη γκόμενα μου.
Στο κρεβάτι καναμε τα εξής.
Παθιασμενα γλωσσοφιλα, 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καταπιωτικο. Ακαποτο κωλο.
Θα ξαναπροτιμηθει.
Δεν ειναι πρεζακι.

Συνημμένα

• IMG-a68dd6cd8aa808b6674f639158284b3f-V(1).jpg
    IMG-a68dd6cd8aa808b6674f639158284b3f-V(1).jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG-b650c78def7ac538b203a393438b71cd-V(1).jpg
    IMG-b650c78def7ac538b203a393438b71cd-V(1).jpg
    225,4 KB · Εμφανίσεις: 20

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.537
Πόντοι
2.696
Κατάθεση στην ομορφη Βουλγάρα Σισσυ. Την ψωνισα εξω απο τον Ορφέα. Καλο κορίτσι με άπταιστα ελληνικά. Δουλεύει μονο με μισάωρα προγράμματα.
Πεντακάθαρη φουλ ερωτική σε απόλυτο gfe ρυθμο, νομιζα οτι ημουνα με τη γκόμενα μου.
Παθιασμενα γλωσσοφιλα, 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καταπιωτικο. Ακαποτο κωλο.
Θα ξαναπροτιμηθει.
Δεν ειναι πρεζακι.
Ρε φίλε ακάποτη πίπα τελειωτική εντάξει, αλλά ακάποτο πρωκτικό; Ρώσικη ρουλέτα, ειδικά στο τρίγωνο...

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Θα ξαναπροτιμηθει.
Δεν ειναι πρεζακι.
Kαλησπερα φιλε τι σε χρεωσε?

Billyts13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Δεν είναι μόνο αυτός ο σπερμκαντρι και άλλοι περνούσαν από νικηφορου και ιεροθεου να βρουν για να γαμησουν....και τα ανέβαζαν εδώ....δυστηχως είναι δύσκολες οι μέρες σε όλα τα επίπεδα....πολλές φορές ήμουν έτοιμος με μια άλλη ομάδα ατόμων να τα κάνουμε λαμπογαλακι εκεί γύρω....αλλά μας κρατάει το γεγονός ότι δεν θα λυθεί έτσι το πρόβλημα και ότι πας να τα βάλεις με άτομα που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα η κάτι σημαντικό να χασουν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Θα ξαναπροτιμηθει.
Δεν ειναι πρεζακι.
Καινουριο!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.438
Πόντοι
47.129

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Δεν ειναι καινούρια, μου είπε οτι απλα δεν παει συχνα εκει.
Τριαντα λεπτα 50 ευρω, +20 ευρώ το ακαποτο πρωκτικό.
Ντύνεται νορμαλ και οχι οπως η Ζαΐρα πχ.
Οκ καινουρια για μας!Πολυ καλη ειναι δες μηνυμα!Τετοια ψαχνω!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.837
Πόντοι
3.656
ναι αυτη ηταν
δν μ μιλησε καν
την είχα καταγράψει
ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ALERT​

Ποτέ δεν έχω φάει τέτοια ήττα στην πορνική σταδιοδρομία μου. Ελάχιστα πράγματα στο τρίγωνο και στον Ορφέα. Βλέπω μια λεπτή, με σκούφο, καμπουρωτή μύτη και καρφωτά μάτια. – Τι κάνεις; - Ντουλέβω – τι κάνεις στο κρεβάτι; - πίπα, μουνί. Μια ώρα 10€. - Από που είσαι; - Ιράν, όνομα Μάσα. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά Ιρανή δεν έχω γαμήσει. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο, περνάει πολύ ώρα στο μπάνιο, εκεί είδα ότι είχε το κεφάλι σχεδόν ξυρισμένο. Τουλάχιστον φαίνεται καθαρή, σκέφτηκα. Βγαίνει έξω, αχ κρυώνω, σκεπάζεται με το σεντόνι. Περνάνε λίγα λεπτά, έλα της λέω, άρχισε την πίπα. Μου δείχνει το στόμα της, αρχίζει κάτι ακαταλαβίστικα, είμαι πουτάνα, να γαμήσεις αρχίζει να ουρλιάζει. Οι Καθαρίστριες έξω θορυβήθηκαν και ρώτησαν τι συμβαίνει. Τους απάντησα ότι έχω μπλέξει με τρελή, και δεν ξέρω γιατί φωνάζει. Την έκανα κακήν – κακώς, φοβήθηκα ότι αν άρχιζε να ουρλιάζει κι ερχόταν η Αστυνομία θα έμπλεκα άσχημα. Είπα στη Ρεσεψιόν να ειδοποιεί τους πελάτες ότι είναι για δέσιμο, δεν νομίζω όμως ότι θα το κάνουν

• Like
Αντιδράσεις: f21

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Η Μαριλενα θα ναι κατω απο οτι ενημερωσε απο χθες μαγκες,η Μιλφ.Κ μου στειλε ξεμπαρκο μηνυμα η Ειρηνη,η πιωμενη ειναι η θελει να δουλεψει

• Like
Αντιδράσεις: f21

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.397
Πόντοι
6.196
Aμα θέλεις επειδή βλέπω ζητάς άτομα για εξόρμηση....μπορώ να έρθω εγώ... δεν πρόκειται να ρίξω προφανώς αλλά θα έχω μια μάσκα οξυγόνου για την κατουρηλα που θα μυριζει
Δεν εχεις ανοιχτα μηνυματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom